2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Arkadaşlar merhaba 8+6 yım sat a göre kasıklarıma öyle bir ağrı giriyor ki çok şiddetli normaldede ara ara olurdu ama adet sancısı gibi falan bu kadar olmazdı zaten hapşırınca inanılmaz ağrı giriyor şimdi normaldede giriyor bir saattir sizlerinde oluyor mu ve mide bulantılarım falan yok denecek kadar gitti tiksinmemde öyle başka giden var mı benim gibi
Ben bu şikayetle hastaneye gitmiştim aniden çok şiddetli bir kasık ağrısı girdi ve bir türlü geçmedi adet sancısından daha beterdi çok korkmuştum hatta düşük yapacağım diye düşünmüştüm. Eşimi aradım işten geldi hastaneye gittik hemen. Ama bebiş hareket ediyordu ultrasonda.🙈 Inşallah senin de bir şeyin yoktur.🤗

selam kızlar biz de bugün ikizlerin kalp atışları için gittik bir tanesininki çok iyi çok güçlü dedi doktor ama diğeri daha arkada daha zayıf gibiydi kalbi doktor haftaya tekrar göreyim dedi 7+2 deyim şuan, normal mi bu aşamada kalbi net duyamama?
Normal canım benim ikizlerin 6+0 da birinin kalp atışını dinletmişti ama diğerininkini dinletememişti 1 hafta sonra ikisini bir daha güçlü dinledik endişe etme

tam regl zamanında kasık ağrısı daha çok artarmış bir de yumurtlama döneminde :) vücudumuz o ritime düzene alıştığı için , ben de hapşırmaktan çok korkuyorum bıçak saplanır gibi hissediyorum normalmiş :) bulantı haftaya tekrar gelir sakın merak etmeyin :)
Evet inanılmaz bir ağrı giriyor hapşırınca :) dogru olabilir çünkü aşırı ve sadece bugün oldu o kadar ağrı yaa tekrar mı geliyor 9 larda mı geliyor?

Ben bu şikayetle hastaneye gitmiştim aniden çok şiddetli bir kasık ağrısı girdi ve bir türlü geçmedi adet sancısından daha beterdi çok korkmuştum hatta düşük yapacağım diye düşünmüştüm. Eşimi aradım işten geldi hastaneye gittik hemen. Ama bebiş hareket ediyordu ultrasonda.🙈 Inşallah senin de bir şeyin yoktur.🤗
Yaa çok sevindim tek değilmişim ne kadar sürdü benim haftalarda mı peki 8+6 yım

Kızlar bnde çoğu şeyi yıyorum çok şukur, köydeyim bahceden doğal salatalık, domates, kabak biber koparıyorum, armut erik üzüm çoğu şey bahceden 🤗
Agzımın tadı yok ama surekli acımsı bi tat var agzımda, habire çukulata şeker atıyorum, yine agzımda aynı tat
Sadece sucuk ve kuruyemişten tiksindim
Bıde bazı şeyler kokuyor hep bi hafif mide bulantısı gelip geçiyor.. halsizlik, uyku...
Yaa ne güzel doğal beslenmek benim bulunduğum yerde de annemin bahçesi var baya meyve sebze takılıyoruz çok şükür bu kurutemişten ben de tiksindim işte
Arkadaşlar merhaba 8+6 yım sat a göre kasıklarıma öyle bir ağrı giriyor ki çok şiddetli normaldede ara ara olurdu ama adet sancısı gibi falan bu kadar olmazdı zaten hapşırınca inanılmaz ağrı giriyor şimdi normaldede giriyor bir saattir sizlerinde oluyor mu ve mide bulantılarım falan yok denecek kadar gitti tiksinmemde öyle başka giden var mı benim gibi
Canım genelde normal bu ağrılar,artık 9.haftalarda gidiyor kiminin bulantıları güzel haber bu
Maşallah . ❤️❤️❤️

Kızlar bu ileri atma geri gitme zamanlarının farkına göre mi doğum haftası söyleniyor. Yani biz doğum yaptığımızda bebeğin haftasına göre mi yoksa sat tarihimizin üzerine mi doğum haftamızı söylüyoruz. Sata göre bebek 38. Haftada doğdu diyelim. Bebek gelişimi 36. Hafta. Biz hangi haftada doğum yapmış oluyoruz
Canım ilerleyen zamanlarda oturuyor yerine ya da yumurtlamaya göre ayarlayıp ki us da belli oluyor,26marttı doğumum 22dedi şimdi ama sezeryanla zaten biz belirleriz dedi
selam kızlar biz de bugün ikizlerin kalp atışları için gittik bir tanesininki çok iyi çok güçlü dedi doktor ama diğeri daha arkada daha zayıf gibiydi kalbi doktor haftaya tekrar göreyim dedi 7+2 deyim şuan, normal mi bu aşamada kalbi net duyamama?
Ablamın da ikizlerin de böyle olmuştu ilerleyen haftalarda net alırsınız canım inşallah
Selaaaam bende kontrolden geldim kalp atışlarını dinletti doktor. Sat tarihi ile birebir gidiyor 7+3 banada 1 ay sonra dedi :)
yaaa maşallhhh gözümüz aydın😍1ay geçer mi🫣
Bebek doğsun da zaten peşinde koşmaktan verilir kilolar da 🙈🙈
3yaşında oğlum zaten oturtmuyor😂gitmeyen gitmez🌚
Merhaba beni de listeye ekler misiniz?Sat 26 HAZİRAN, 6+4 kese, kalp atışı görüldü, yaş 37, 2.gebelik, Ankara
Merhaba hayırlı olsun,yaşıtız♥️

Kızlar bnde çoğu şeyi yıyorum çok şukur, köydeyim bahceden doğal salatalık, domates, kabak biber koparıyorum, armut erik üzüm çoğu şey bahceden 🤗
Agzımın tadı yok ama surekli acımsı bi tat var agzımda, habire çukulata şeker atıyorum, yine agzımda aynı tat
Sadece sucuk ve kuruyemişten tiksindim
Bıde bazı şeyler kokuyor hep bi hafif mide bulantısı gelip geçiyor.. halsizlik, uyku...
Yaaa ne güzel doğal beslenmen ❤️😍 ya benim ağzımda acımsı tat yok bu da korkutuyor beni ☹️ mide bulantısı da hafif hafif. Yumurta yiyemiyorum özellikle. Uykum daima var ama

Yaa ne güzel doğal beslenmek benim bulunduğum yerde de annemin bahçesi var baya meyve sebze takılıyoruz çok şükür bu kurutemişten ben de tiksindim işte

Canım genelde normal bu ağrılar,artık 9.haftalarda gidiyor kiminin bulantıları güzel haber bu

Canım ilerleyen zamanlarda oturuyor yerine ya da yumurtlamaya göre ayarlayıp ki us da belli oluyor,26marttı doğumum 22dedi şimdi ama sezeryanla zaten biz belirleriz dedi

Ablamın da ikizlerin de böyle olmuştu ilerleyen haftalarda net alırsınız canım inşallah

yaaa maşallhhh gözümüz aydın😍1ay geçer mi🫣

3yaşında oğlum zaten oturtmuyor😂gitmeyen gitmez🌚

Merhaba hayırlı olsun,yaşıtız♥️
Çocuklarımız da yaşıt galiba, benim de kızım 33 aylık 😊💗

Demek kızlar ben kendimi çözdüm benim bulantılarım genelde saat 5 den sonra başlıyor sabah hiç olmuyor sonrada yiyorum zar zor ama ağzımda hep bir farklı bir tad oluyor mesela uyumak istiyorum uyuyamıyorum bulantıdan gece yatarkende yanıma yeşil alma koyuyorum..korkuyorum dahada fazla artsın bulantılar.Birde bu yaşımdan dolayı hep tedirginim testler aklıma gelince deli oluyorum🤦🏻‍♀️

Yaa çok sevindim tek değilmişim ne kadar sürdü benim haftalarda mı peki 8+6 yım
Benim genel olarak hamileliğimin başından beri gün içinde gidip gelen kasık ağrılarım oluyordu zaten 8 haftalıkken olduğumda şiddetlenince doktor rahim bağların geriliyor ağrı çok normal demişti ama 10+1de çok şiddetli oldu ve aniden başladı onda çok korktum işte ama çok şükür bebek iyiydi sanırım büyüdükçe ağrı da mı çoğalıyor anlamadım ne 🙈 YouTube da bir doktor izledim o da ağrılar için hamilelerin %90ı bu ağrıları çeker rahim yumruk büyüklüğünde bir organ çocuk yukarı doğru büyüyormuş karın bağları da aşağı doğru geriliyormuş rahimden daha geç gerildiği için kasık ağrısı dediğimiz olay oluyormuş. Bir de bazılarında bel ağrısı oda oluyormuş o da normalmiş çünkü çatı dediğimiz kemikler bebeğin doğumu için hamileliğin başında ikiye ayrılmaya çalışıyormuş bu da bel ağrısı yapıyormuş ama hamileliğin ileri evresinde daha çok hissediliyormuş bu şekilde. Eğer ki kasık ağrısı sonrası kanama olursa o zaman acil durum demek. Bende bu da olmuştu ama bu boş ikinci kese gelişemediği için vücut onu atmaya çalışıyormuş ondan kaynaklıydı. Diğer bebeğim yine iyiydi. Ay çok uzun oldu kusura bakma🥰🙈

Kızlar prilamı sabah 2 kullanan var mı? Ben eski doktoruma sordum sabah 2 gece kullan rahatlatır dedi. Gerçekten dün uzun yola çıkıcam diye sabah 2 içtim bütün gün çok rahattım (gece de 2 içiyorum) ama dün şuan ki doktorum sabah 1 öğleden sonra 1 alabilirsin dedi. Bu şekilde etki etmiyor bende sabah 1 tane içtim ama mide bulantım yine devam2. İ içmeden geçmiyo :KK43: sabahları iki tane içen arkadaşlar var mı

X