2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben iyi kötü yiyebiliyorum, bazen bulantı oluyor. ama ağzımda hep metalik gibi acımsı bir tat var . Ne yesem gitmiyor. Ben özellikle kıymalı şeylerden tiksindim. Aklıma gelince bile midem bulanıyor.
Ben de öyle et yumurta yoğurt yiyemiyorum en sağlıklı şeyler ve en gerekli olan şeyler ama zorlayacağım kendimi. Dün eşim et yiyemiyorum baklagillerden bari protein alayım diye barbunya yaptı Allah'ım onu da yiyemedim çok zorlanıyorum. Inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci. Sen kaçıncı haftadasın

Su çok içiyorum ben canım istediğinden değil de günde 3 litre iç dedi doktorum o yüzden içiyorum tuvaletle arkadaş olduk artık Bir de enfeksiyona daha açık olunuyormuş sanırım hamilelikte o yüzden su çok önemli sen de iç mutlaka bol bol. Demek ki çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor bebek beslensin de ilk 3 ay depolardan besleniyormuş ama ben benim depolara çok güvenmiyorum normalde de çok iştahlı bir insan değilim hem de 12 hafta olmama çok az kaldı kendime çeki düzen vermem lazım yeme konusunda

Ben 8+1 deyim . 2 gün öğüre öğüre zorla yumurta yedim . Bugün yok olmadı çok kötü kokuyor burnuma. Bebek kaçıncı hafta bizim yediklerimizle beslenmeye başlıyordu 10 mu 12 mi bişey diyolardı

Ben 8+1 deyim . 2 gün öğüre öğüre zorla yumurta yedim . Bugün yok olmadı çok kötü kokuyor burnuma. Bebek kaçıncı hafta bizim yediklerimizle beslenmeye başlıyordu 10 mu 12 mi bişey diyolardı
Ay 10 olmasın 12 olsun ben 12 diye biliyorum ama yarın doktoruma sorarım. Ay çok zor ya şu an birbirimizi en iyi biz anlarız, gerçekten zormuş. Ben de bugün zorla yumurta yemeyi başardım ama gel bir de bana sor nasıl yedim. Benim çok az zamanım kaldı 10 haftayı geçti benim bebeğim önden gidiyor son adet tarihine uyumlu değil. Tüp bebek transferi oldum erken oldu transfer o yüzden önden gidiyor. En son 4 gün öndeydi bu da demek oluyor ki 10+3 olduk biz

Ben iyi kötü yiyebiliyorum, bazen bulantı oluyor. ama ağzımda hep metalik gibi acımsı bir tat var . Ne yesem gitmiyor. Ben özellikle kıymalı şeylerden tiksindim. Aklıma gelince bile midem bulanıyor.
Bende de aynı durumlar ağzımın hiç tadı tuzu yok midem eksiyor ama yine de yiyebiliyorm Bi şekilde

Önde olması güzel geliştiğini göstermez mi mantıken. . Zaten yediğimiz hiçbir şey eskisi gibi sağlıklı değil ki. Hiçbirinin vitamin mineral değeri kalmadı. Doktorun verdiği vitaminlerle kapatcaz artık arayı.

Ben iştahlıyım ama yemeklere değil abur cuburahep o yüzden kilo aldım ya 57yi çıkamazdım yukarı ne yersem yiyeyim hamilelikten önce geceleri yemeğe sardım kilo aldım çok,ya su çok içen biriyimdir yani ben içecek sadece su içerim asitli içmem mesela ama hamileliklerimde sunsıkıntı,bi önceki hamileliğimde serum taktırıyordum su için

Inşallah öyledir, inşallah hayırlı, sağlıklı, saygılı, merhametli, akıl sağlığı yerinde olur bebişlerimiz.

Bazıları sudan tiksiniyor demek ki senin de öyle. Aslında kilolara dikkat etmek lazım azı da zararlı çoğu da zararlı. Ben çok zor kilo alıyorum ve tost dışında bir dilim ekmek dahi yemiyorum sevmiyorum hiçbir zaman ekmeği sevemedim. Genelde sağlıklı besleniyorum hamile olmadan önce de böyleydi çok abur cubur insanı da değilim vücudumu kirletiyormuş gibi hissediyorum artık nereden aldım bilmiyorum bu düşünceleri, ayrıca tatlı da çok sevmem muhtemelen o yüzden hep kilo almada zorluk yaşadım. Bir ara 45ten yukarı çıkamıyordum ama çok şükür sonra 50leri geçebildim o da zar zor ama yine de zayıf görünüyorum önceden çok takıyordum ama sonradan umursamadım. Hiçbir zaman dar bir şey giyemedim zayıflığım belli olmasın diye ama neyse bebiş ilerleyen aylarda kilo aldırır bakalım bana

Ya ben de zayıfken bu hale nasıl geldim bilmiyorumneyse sağlık olsuncuyum,cips falan yemeden duramam yaaa ne güzel senin kafadayım aslında ama uygulayamıyorum

Kızlar bnde çoğu şeyi yıyorum çok şukur, köydeyim bahceden doğal salatalık, domates, kabak biber koparıyorum, armut erik üzüm çoğu şey bahceden
Agzımın tadı yok ama surekli acımsı bi tat var agzımda, habire çukulata şeker atıyorum, yine agzımda aynı tat
Sadece sucuk ve kuruyemişten tiksindim
Bıde bazı şeyler kokuyor hep bi hafif mide bulantısı gelip geçiyor.. halsizlik, uyku...

Arkadaşlar merhaba 8+6 yım sat a göre kasıklarıma öyle bir ağrı giriyor ki çok şiddetli normaldede ara ara olurdu ama adet sancısı gibi falan bu kadar olmazdı zaten hapşırınca inanılmaz ağrı giriyor şimdi normaldede giriyor bir saattir sizlerinde oluyor mu ve mide bulantılarım falan yok denecek kadar gitti tiksinmemde öyle başka giden var mı benim gibi

Merhabalarrrrr kontrolden geldim,8+0 çıktık kalbimiz güm güm atıyor çok şükür erken yumurtlama olmuş 7+3 tüm sata göre,1ay sonra çağırdı tekrar
Maşallah .

Kızlar bu ileri atma geri gitme zamanlarının farkına göre mi doğum haftası söyleniyor. Yani biz doğum yaptığımızda bebeğin haftasına göre mi yoksa sat tarihimizin üzerine mi doğum haftamızı söylüyoruz. Sata göre bebek 38. Haftada doğdu diyelim. Bebek gelişimi 36. Hafta. Biz hangi haftada doğum yapmış oluyoruz

selam kızlar biz de bugün ikizlerin kalp atışları için gittik bir tanesininki çok iyi çok güçlü dedi doktor ama diğeri daha arkada daha zayıf gibiydi kalbi doktor haftaya tekrar göreyim dedi 7+2 deyim şuan, normal mi bu aşamada kalbi net duyamama?

Merhabalarrrrr kontrolden geldim,8+0 çıktık kalbimiz güm güm atıyor çok şükür erken yumurtlama olmuş 7+3 tüm sata göre,1ay sonra çağırdı tekrar
Selaaaam bende kontrolden geldim kalp atışlarını dinletti doktor. Sat tarihi ile birebir gidiyor 7+3 banada 1 ay sonra dedi :)

tam regl zamanında kasık ağrısı daha çok artarmış bir de yumurtlama döneminde :) vücudumuz o ritime düzene alıştığı için , ben de hapşırmaktan çok korkuyorum bıçak saplanır gibi hissediyorum normalmiş :) bulantı haftaya tekrar gelir sakın merak etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…