Demek ölçülere göre şimdi anladım aslında bendede USG göre 1 gün farkım var demek olar aynı gidiyoruz şimdilik sadece martın ortasına inanmıyorum sanki martın başında olucak bebişimSağol canım,Sağlıkla alırsınız inşallh kucağınıza
Ultrasonda crl ölçümüne göre tahmini doğum oluyor,sata göre standart hamilelikhaftan benimde oynadı yumurtlama erken olmuş dedi,ilerleyen zamanlarda değişedebiliyor canım,çok önemli değil 2-3 hafta fark etmediği sürecezaten bebiş gelmek istediği zamanda geliyorkızım 40+6,ortanca oğlum 40,küçük oğlum 36+6da geldi mesela,benimkiler usgde yazan tarihle paralel gitti yani gerçekten erken yumurtlamışım
Seninki doğal hamilelik ise erken döllenmedirBen 5+3 teyken sat a göre ultrasonda 6+0 görünüyordu ben de de mi ilerde acaba ama benimki doğal hamilelik nasıl oluyor ki. Randevum yarın kalp atışını daha duymadım meraktan çatlıyorum yarın 7+4 oluyorum sat a göre acaba ultrasonda kaç çıkacak bakalım
Evet evet doğuma yakın alabilirsinAnladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.
Normal hatta sarı renkli de olabiliyor. Ben fitil kullandığım için ilaçtan dolayı fark edemiyorum ama herkes normal diyor.Kızlar akıntınız var mı? Benim çok akıntım var anormal mi sizce bu?
Oh çok şükürNormal hatta sarı renkli de olabiliyor. Ben fitil kullandığım için ilaçtan dolayı fark edemiyorum ama herkes normal diyor.
Cnm bnım sarı akıntım devam edıyor sanırım enfeksıyondanKızlar akıntınız var mı? Benim çok akıntım var anormal mi sizce bu?
Allah Allah. Su içiyo musun kuzum? Ben içemiyorum gerçi. Midem bulanıyor diyemem ama yemek yiyemiyorum yerken kötü oluyorum. Su içemiyorum saçma sapan bir halCnm bnım sarı akıntım devam edıyor sanırım enfeksıyondan
Bide imom omega kullanıyorumya, iğrenç bi tadı var idrarımı sarartıyor
Afedersın idrarım sapsarı yeşil gbi bi acayip
Canim dr yok hep asistan ama özele para vermektr istrmiyorum ne olursa Allah tan diyerekten sezeryan olucam Ama çok temiz çok ilgililer asistanlarda yani genc dr hep bide hep farkli yerlerdelerBen de aslında çok kararsızım, orası hep aklımda, yeni olduğu için iyi olabilir diye düşünüyorum, siz memnun kaldınız mı, hep aynı doktor kontrol edebilir mi acaba, sizin doktorunuz kimdi, çok teşekkürler
Benim de öyle. Ve o olmasa midem çok bulanıyor. Çıkarınca geçiyor birazKızlar sizi bilmem ama ben acayip gaz sorunu yaşıyorum ya. Öle böle değil. Bugün akşam dışarı çıkalım dedik vallahi yolda yürümeye utanıyorum gak guk çok affedersiniz. Birde akşamları karnım davul gibi oluyor sanki 5 aylık
Geçer inşallah yavaş yavaş yaBenim de öyle. Ve o olmasa midem çok bulanıyor. Çıkarınca geçiyor biraz
Teşekkür ederim canım bugün 11.30 da kontrolüm var bende bekliyorum hala
Merhaba Kızlar teşekkür ederim 11.30 da kontrolüm var bekliyorum bende
Benim de normalde ilk gebeligimde 4 eyl yazıyordu 37.haftada 19 ağustosta doğdu kızım 1 hafta illa oynama oluyor son günlere kadar da olacak önden ya da geriden gelmedi çok takılmayın kızlarTahmini doğum tarihini çok kafaya takmayın kızlar benim ilk gebeliğim de herkes Mayıs'ta doğar diyordu 14 Nisan'da 37. Haftada doğdu sağlıkla doğdu çok şükür önemli olan bu gerisi rabbimin takdiri
Bende de aynı durumlar var aksm yemeği sonrası özellikle salçalı ymekeler mahvediyor zatnGeçer inşallah yavaş yavaş yaya bulantı ya gaz ağrısı şişkinlik neyse doktorların söylediğine göre ikinci trimesterda genelde hafifleyip geçiyormuş. Dua edelim bizimde öle olsun
En son ne zaman salçalı yemek yedim onu hatırlamıyorum bile. Bir arkadaş kimyon kullan demişti yemeklerde onu deneyin kimyon kullandığımda kısmen daha az gaz oluyoBende de aynı durumlar var aksm yemeği sonrası özellikle salçalı ymekeler mahvediyor zatn
İnşallah güzel haberlerle çıkarsın hastaneden cnmTeşekkür ederim canım bugün 11.30 da kontrolüm var bende bekliyorum hala
Deneyim cnm çok saolun bebeklerde filanda duymuştum kimyonu gaz icinEn son ne zaman salçalı yemek yedim onu hatırlamıyorum bile. Bir arkadaş kimyon kullan demişti yemeklerde onu deneyin kimyon kullandığımda kısmen daha az gaz oluyo