2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Peki keseyi ne zaman gormustunuz. Düşmeden once hamilelik belirtiniz varmiydi. Bende suan 5+4 goguş şişlik var. 5+1 de keseyi goremedik. Cuma günü keseyi gormeyi gidicem 6+1 oluyor. Eger varsa kese gorunur demi.
6+1 de kese görünür belki kalp atışı için belki erken olabilir ama kese görünür o dönem

Normal gündelik ne yiyorsanız rutin hayatınızda onları yiyin ek bir şey yemenize gerek yok, çünkü fazlası size artı kilo olarak dönecek her zaman ben ilkinde o hatayı yaptım ilk üç ayda 5 kılo aldım doğuma kdr 40 kılo almıstım

Ayy evet şükür şuan daha hiç kilo almadım ilk zamanlar çok iştahım açıktı acıktıkça yiyordum ama şimdi de yiyemiyorum neyseki daha hiç kilo almamışım ama bulantılar böyle giderde yiyemediğim için kilo şuanlık almayacağım sanırım dediğiniz gibi yemek için de ayrıca şuan kasmıyorum çünkü yiyemiyorum zaten ilk zamanlar mecbur yedim tüp bebek ile gebelik elde ettiğim için sağlıklı beslenmek istedim o süreçte

Umarım kısa sürer . En iyisi ilk 3 ay için elimizden gelenin en iyisini yapmak sanırım. Mide bulantıları geçtikten sonra beslenmemize daha çok dikkat edebiliriz.

Genel böyle olduğunu bilmek insanın içini rahatlatıyor gerçekten. Çok su içen ben su içmekte de zorlanıyorum ama en azından 2 lt ya da 2.5a tamamlamaya çalışıyorum. İnşallah 3 ayı bitirir bitirmez geçer

Ben hiç su içemiyorum su içtiğim gibi çıkarma hissi geliyor bir defa kustum.. su yerine soda ayran limonlu filan idare etmeye çalışıyorum çok zor ya bulantıları hiç sevmiyorum

Ben hiç su içemiyorum su içtiğim gibi çıkarma hissi geliyor bir defa kustum.. su yerine soda ayran limonlu filan idare etmeye çalışıyorum çok zor ya bulantıları hiç sevmiyorum
Benimde aynı şu içmeye çalışıyorum ama zor içiyorum birde benim geçen hafta idrar tahlilimde kum döküyorum diye çıktı doktorum bol su dedi ama çok zorlanıyorm

Kızlar ben kalp atışını duydum çok şukur karından
Sata göre 7+4 G gunes2018 güncellermisin cnm
Fakat geç döllenme, ilk gebeliğimde öyleydi..
Bikaç kan tahlılı istedi onları verdım, sonuçlarına bakıcak
6 cmlik kistım duruyor öylece folikül kist deği kanamalı kist bu dedi.
Kötü bısey demedi kistle ılgılı ama kontrollerle bakıcaz dedi. Şuan bısey yapamayz dedi. 1 hafta sonraya cagırdı.
Bıkaç tahlıl daha istıcem dedi

Hayırlı olsun kuzummm geç döllenme olduğu nasıl belli oluyor peki

Saolasın cnm
Bu kesınlıkle 7 buçuk haftalık bi bebek değil dedi
Ki zten bn gec yumurtluyorum döngum uzun
Kuzum benim de döngüm uzun. Şimdi benim sat 18 Haziran. Ben 6 temmuzda hamile kaldığımı düşünüyorum yani 7sinde döllendiğini düşünüyorum. Bu da geç oluyor değil mi? Ben de yarın gideceğim doktora. Umarım güzel birşey duyarım artık bebeğimi görürüm sağlıklı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…