6+1 de kese görünür belki kalp atışı için belki erken olabilir ama kese görünür o dönemPeki keseyi ne zaman gormustunuz. Düşmeden once hamilelik belirtiniz varmiydi. Bende suan 5+4 goguş şişlik var. 5+1 de keseyi goremedik. Cuma günü keseyi gormeyi gidicem 6+1 oluyor. Eger varsa kese gorunur demi.
Normal gündelik ne yiyorsanız rutin hayatınızda onları yiyin ek bir şey yemenize gerek yok, çünkü fazlası size artı kilo olarak dönecek her zaman ben ilkinde o hatayı yaptım ilk üç ayda 5 kılo aldım doğuma kdr 40 kılo almıstımİlk zamanlar her şeye dikkat ediyordum yoğurt sebze protein meyve çerez eksiksiz her gün tükettim ama son 1 haftadır mide bulantısı iştahsızlık bir yediğimi bir daha yiyememe gibi durum söz konusu bende. Hamile yakınlarıma söylediğimde ilk 3 ay zaten herkesin genel de böyle olduğu bebeğin zaten bizden her türlü beslenebildiğini önemli olan 3 aydan sonra yememiz gerektiğini söylediler hep mide bulantım yokken yiyebildiğim kadar yiyorum ama bazen de olmuyor kraker ile geçiştiriyorum mecbur sadece 3 lt su içebiliyorum hala çok şükür
Ayy evet şükür şuan daha hiç kilo almadım ilk zamanlar çok iştahım açıktı acıktıkça yiyordum ama şimdi de yiyemiyorum neyseki daha hiç kilo almamışım ama bulantılar böyle giderde yiyemediğim için kilo şuanlık almayacağım sanırım dediğiniz gibi yemek için de ayrıca şuan kasmıyorum çünkü yiyemiyorum zaten ilk zamanlar mecbur yedim tüp bebek ile gebelik elde ettiğim için sağlıklı beslenmek istedim o süreçteNormal gündelik ne yiyorsanız rutin hayatınızda onları yiyin ek bir şey yemenize gerek yok, çünkü fazlası size artı kilo olarak dönecek her zaman ben ilkinde o hatayı yaptım ilk üç ayda 5 kılo aldım doğuma kdr 40 kılo almıstım
Merhaba, değilim. Liv de seher sarı yo öneriririmMerhaba bende Samsun da gitcem memnun musunuz
Güzel haberlerle gel kuzumGitmedim cnm daha
Bırazdan çıkıcam
Haber edicem
Umarım kısa sürerİlk öğrendiğim zaman yumurta süt ceviz herşeyi yedim dikkat ettim bende ama şimdi 4-5 gündür yemek yiyemiyorum herşey kokuyor midem almıyor hele sabah kusma isteği öğelene kadar gitmiyor.Kuru ekmek yiyorum sadeceEşim ne alıcağını şaşırdı biraz durumlar kötü bizde de hem duygusallık sinir açlık uykusuzluk hepsi birlikte.Umarım kısa sürer..
Genel böyle olduğunu bilmek insanın içini rahatlatıyor gerçekten. Çok su içen ben su içmekte de zorlanıyorum ama en azından 2 lt ya da 2.5a tamamlamaya çalışıyorum. İnşallah 3 ayı bitirir bitirmez geçerİlk zamanlar her şeye dikkat ediyordum yoğurt sebze protein meyve çerez eksiksiz her gün tükettim ama son 1 haftadır mide bulantısı iştahsızlık bir yediğimi bir daha yiyememe gibi durum söz konusu bende. Hamile yakınlarıma söylediğimde ilk 3 ay zaten herkesin genel de böyle olduğu bebeğin zaten bizden her türlü beslenebildiğini önemli olan 3 aydan sonra yememiz gerektiğini söylediler hep mide bulantım yokken yiyebildiğim kadar yiyorum ama bazen de olmuyor kraker ile geçiştiriyorum mecbur sadece 3 lt su içebiliyorum hala çok şükür
Benimde aynı şu içmeye çalışıyorum ama zor içiyorum birde benim geçen hafta idrar tahlilimde kum döküyorum diye çıktı doktorum bol su dedi ama çok zorlanıyormBen hiç su içemiyorum su içtiğim gibi çıkarma hissi geliyor bir defa kustum.. su yerine soda ayran limonlu filan idare etmeye çalışıyorum çok zor ya bulantıları hiç sevmiyorum
İmom omegaFolik asit ne kullanıyorsunz acaba
Folik asit ne kullanıyorsunz acaba
Hayırlı olsun kuzummmKızlar ben kalp atışını duydum çok şukurkarından
Sata göre 7+4 G gunes2018 güncellermisin cnm
Fakat geç döllenme, ilk gebeliğimde öyleydi..
Bikaç kan tahlılı istedi onları verdım, sonuçlarına bakıcak
6 cmlik kistım duruyor öylecefolikül kist deği kanamalı kist bu dedi.
Kötü bısey demedi kistle ılgılı ama kontrollerle bakıcaz dedi. Şuan bısey yapamayz dedi. 1 hafta sonraya cagırdı.
Bıkaç tahlıl daha istıcem dedi
Folbiol u kullanmayın. İçerisinde çok yüksek dozda folik asit var. Normalde gebelikte 400mcg alnız gerekirken folbiol 5 mg folik asit içeriyorBana da doktorum başka Bi folik asit yazmıştı özel ücretli bende devletin aldığı folbiol u aldim da içime de sinmedi çok saolun
4 mg a kdr alınabilir dedi benim doktorumFolbiol u kullanmayın. İçerisinde çok yüksek dozda folik asit var. Normalde gebelikte 400mcg alnız gerekirken folbiol 5 mg folik asit içeriyor
Saolasın cnmHayırlı olsun kuzummmgeç döllenme olduğu nasıl belli oluyor peki
Kuzum benim de döngüm uzun. Şimdi benim sat 18 Haziran. Ben 6 temmuzda hamile kaldığımı düşünüyorum yani 7sinde döllendiğini düşünüyorum. Bu da geç oluyor değil mi? Ben de yarın gideceğim doktora. Umarım güzel birşey duyarım artık bebeğimi görürüm sağlıklı şekildeSaolasın cnm
Bu kesınlıkle 7 buçuk haftalık bi bebek değil dedi
Ki zten bn gec yumurtluyorum döngum uzun