Soylenmedigi için bende bilmiyorum kaç mm olduğunuCanım kese kaç mm? Hafta bazlı hesaplama yapma. Geç döllenmedir vs. Bilemezsin. O yüzden kese kaç mm ona bak sen. 27 mm olana kadar bekle bebek oluşması için
Canım sen döndün mü Samsun’da mısın hala? Medikal parktaki doktor mu bozdu böyle moralini öyleyse onu kimseye tavsiye etmeyeyim … lütfen moralini bozma eminim çok güzel ilerleyecek bu hafta güzel haberlerini alacaksın bebeğininİnşallah kuzumbilmiyorum pek umudum yok bu konuşmalardan sonra öyle bekliyorum salıyı
Her gün oluyor muydu peki 7 lerde aralıksız mı oluyor bazı saatler geçiyor muMerhaba.Benim kusmam çok şükür hiç olmadı sadece bulantılar mide yanması oldu..bu gün ama yok hiçbir şey..4 ve 5 haftada sabahları oluyordu sonra ama gün içindede oluyordu
Yok tabi her gün olmuyordu bazen her gün bazen belli saatlerdeHer gün oluyor muydu peki 7 lerde aralıksız mı oluyor bazı saatler geçiyor mu
Kuzum istanbuldayım. Burada öylesine bir doktora gittim lekelenmem için. Kese yolk gördü bebek görmedi. Normal olsan sonlandırırdık tarzı konuştu pcos olduğum için haftaya gel dediCanım sen döndün mü Samsun’da mısın hala? Medikal parktaki doktor mu bozdu böyle moralini öyleyse onu kimseye tavsiye etmeyeyim … lütfen moralini bozma eminim çok güzel ilerleyecek bu hafta güzel haberlerini alacaksın bebeğinin
Bende 7+1 deyim bazen oluyor bulantı bazen geçiyor bazı günlerde olmuyor aksilik mi var diye şüphe ediyorum da Salı günü tekrar muayene olacağım bakalım inşallah yolundadır herşey 3 kez üst üste gebelik kaybettim çünkü evhamlıyım bu yüzdenYok tabi her gün olmuyordu bazen her gün bazen belli saatlerde
Ben 6. Hafta da kahverengi lekelenme yaşadım coraspirin ve oksapar kullanıyordum her gün onları kestik 6+5 de yine gideceğim kanama alanı yoksa tekrar başlatacak doktorumMerhaba herkese. Bir sorum olacak. Kanama-lekelenme sebebiyle asprini kesen doktorlarınız sonradan geri başlattı mi?
Göğüs hassasiyetiniz sürekli var mı peki benim bazı günler var bazı günler yok gibi elimle kendim bastırırsam acıyor yoksa bir acısı sızısı yokYok tabi her gün olmuyordu bazen her gün bazen belli saatlerde
Benimde kaybım var ondan bendede korku var ama bana doktor 1 ay sonra gel dedi sık sık ultrason zararlıymış.Doktordan gelerken bura yaz bende merak etdim bazen hiç belirtim olmuyorBende 7+1 deyim bazen oluyor bulantı bazen geçiyor bazı günlerde olmuyor aksilik mi var diye şüphe ediyorum da Salı günü tekrar muayene olacağım bakalım inşallah yolundadır herşey 3 kez üst üste gebelik kaybettim çünkü evhamlıyım bu yüzden
Elimle bastırsam var bendedeGöğüs hassasiyetiniz sürekli var mı peki benim bazı günler var bazı günler yok gibi elimle kendim bastırırsam acıyor yoksa bir acısı sızısı yok
İçim rahatladı sorunlar hep sadece bende varmış gibi hissediyorum. Bazen hiçbir şeyim yok sanki normal bir gün gibi endişeleniyorum o zaman aşkında minicik bir şeyler daha.. teşekkür ederim cevabınız içinElimle bastırsam var bendede
Teşekkür ederim. Benim doktorum baslayabilirsin istersen dedi. Ama kararı bana bıraktığı için içime sinmiyor yeniden kanama olursa diye. Bir yandan da kan akışında sorun olursa bebek beslenemezse diye korkuyorum.Ben 6. Hafta da kahverengi lekelenme yaşadım coraspirin ve oksapar kullanıyordum her gün onları kestik 6+5 de yine gideceğim kanama alanı yoksa tekrar başlatacak doktorum
Bende öyleyim canım öyle oluncada içim rahat etmiyor çocuğu görmek istiyorum o zamanda evdekiler diyor saçmalama zararlı diyorlar.İçim rahatladı sorunlar hep sadece bende varmış gibi hissediyorum. Bazen hiçbir şeyim yok sanki normal bir gün gibi endişeleniyorum o zaman aşkında minicik bir şeyler daha.. teşekkür ederim cevabınız için
Bende görmek istiyorum aynıBende öyleyim canım öyle oluncada içim rahat etmiyor çocuğu görmek istiyorum o zamanda evdekiler diyor saçmalama zararlı diyorlar.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım ama isterseniz deneyin kanama gelirse yine bırakırsınız hemen insan kararsız kalır tabiki keşke doktorunuz daha net bir yanıt verseymişTeşekkür ederim. Benim doktorum baslayabilirsin istersen dedi. Ama kararı bana bıraktığı için içime sinmiyor yeniden kanama olursa diye. Bir yandan da kan akışında sorun olursa bebek beslenemezse diye korkuyorum.
İnşallah bundan sonrası sağlıkla, huzurla geçer hamileliklerimiz
Evet ama dayanamıyorum kalbi durur yine diye sürekli gidip kontrol etmek istiyorum doktorumda birşey demiyor haklısın sen diyor istediğin zaman gel diyor yani haber ederin yolundadır inşallahBenimde kaybım var ondan bendede korku var ama bana doktor 1 ay sonra gel dedi sık sık ultrason zararlıymış.Doktordan gelerken bura yaz bende merak etdim bazen hiç belirtim olmuyor
İn şa Allah kucağımıza alırız bu defaEvet ama dayanamıyorum kalbi durur yine diye sürekli gidip kontrol etmek istiyorum doktorumda birşey demiyor haklısın sen diyor istediğin zaman gel diyor yani haber ederin yolundadır inşallah
Metpamid canım günde en fazla 2 kez al dedi. Daha hiç kullanmadım zaten çok fazla tüp bebek ilacı kullanıyorum. Sarı leblebi ve kraker ile idare ediyorum ara da bi meyve kesiyorDoktorlarıniz mide bulantısı için ne yazdılar hanımlar