İnşallah hepimiz alalım inşallahİn şa Allah kucağımıza alırız bu defa
Insallah aliriz canim sagsalimSelam hanımlar .Pelin yaş 34 İzmir. 2 erken doğum ve 2 kayıp yaşadım bu sefer inşallah kucağıma alacağım.Abdominal serklaj yaptırdım.geçen cumartesi hcg yüksekti bu hafta doktora da gidicem.Beni de yazabilirsiniz listeye son adet 19 Haziran.İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.
Hayirlisi olsun insallah daha saglikli gebelikler nasip eder. Rabbim. Bana surecinizi anlatirmisnzBen aranızdan ayrılıyorum gebeliğim sonlandı.rabbim hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin
Haziran 3 de gebe kaldım 6+2 kalp atışı göremedi.cumartesi kanama başladı sonra düşük olduHayirlisi olsun insallah daha saglikli gebelikler nasip eder. Rabbim. Bana surecinizi anlatirmisnz
İlk öğrendiğim zaman yumurta süt ceviz herşeyi yedim dikkat ettim bende ama şimdi 4-5 gündür yemek yiyemiyorum herşey kokuyor midem almıyor hele sabah kusma isteği öğelene kadar gitmiyor.Kuru ekmek yiyorum sadeceKızlar beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Balık, süt ya da yoğurt tüketimi gibi. Bir hafta on gündür iştahsızım ve ara ara olan mide bulantısı bende başladı. Yemeğe zorluyorum kendimi çünkü yemediğimde bulantı artacak gibi oluyor ama makarna, patates salatası gibi şeyleri bu hafta çok sık tüketmeye başladım. Balık, et, süt ve yoğurt canım hiç istemiyor. Sizce bir sıkıntı olur mu? 3 ay aşırı bir beslenme istemiyor diyorlar ama bilemedim
Güzel haberlerle gelGitmedim cnm daha
Bırazdan çıkıcam
Haber edicem
Merhaba bende Samsun da gitcem memnun musunuzNaziye Gürkan. Medikal de. Sen de mi samsundasjn canım? Sen kime gidiyorsun?
Bende 118 çıktım 30 temmuzda kese görünmedi fakat vajinal muayene yaptıMerhabalar bende bugün öğrendim.130 beta ile. Bir yıldan beri bekliyorduk bugüne nasipmis
Vajınaldr yapsa o değerle kese görünmeyeceğini her doktor bilir 1000-3000 arasında gebelik kesesi görülürBende 118 çıktım 30 temmuzda kese görünmedi fakat vajinal muayene yaptı
İlk zamanlar her şeye dikkat ediyordum yoğurt sebze protein meyve çerez eksiksiz her gün tükettim ama son 1 haftadır mide bulantısı iştahsızlık bir yediğimi bir daha yiyememe gibi durum söz konusu bende. Hamile yakınlarıma söylediğimde ilk 3 ay zaten herkesin genel de böyle olduğu bebeğin zaten bizden her türlü beslenebildiğini önemli olan 3 aydan sonra yememiz gerektiğini söylediler hep mide bulantım yokken yiyebildiğim kadar yiyorum ama bazen de olmuyor kraker ile geçiştiriyorum mecbur sadece 3 lt su içebiliyorum hala çok şükürKızlar beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Balık, süt ya da yoğurt tüketimi gibi. Bir hafta on gündür iştahsızım ve ara ara olan mide bulantısı bende başladı. Yemeğe zorluyorum kendimi çünkü yemediğimde bulantı artacak gibi oluyor ama makarna, patates salatası gibi şeyleri bu hafta çok sık tüketmeye başladım. Balık, et, süt ve yoğurt canım hiç istemiyor. Sizce bir sıkıntı olur mu? 3 ay aşırı bir beslenme istemiyor diyorlar ama bilemedim