2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Seninki bnden dahada gec döllenme
Bnim 17. Gun döllenme senın 19. Gun
Yarın guzel haberlerını bklıyoruz cnm
Geç döllenme seninki belli

Seninki bnden dahada gec döllenme
Bnim 17. Gun döllenme senın 19. Gun
Yarın guzel haberlerını bklıyoruz cnm
Geç döllenme seninki belli
Amin kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim yani bunu ilişkiye dayanarak söylüyorum ben. Çünkü zaten çok az ilişki old bizde. Umarım yarın bebeği görürüm. Peki 6 Temmuzsa yarın bebek görünür mü

Ohh çok şükürben dedim sana doktor en doğrusunu söylicek haftasını mesela bende sata göre 2 gün öndeyim ama doktor 2 gün geriden diyor.Kisti düşünme hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz Allah yardım edicek

tüm ekiskleri ekledim arkadaşlarım :) ben hala kendime takip edebileceğim bir kadın doğumcu bulamadım iş yerime yakın bir hastaneden bir kadın doğumcudan randevu aldım bu akşam için bende. sonra yine araştırırım en azından bir gidip herşey yolundamı ögreneyim diye düşündüm tam 7 haftalık oldum bugun

Son adet tarihim 5 haziran nerdeyse 8 haftalik olucam hala bebek gorulmedibos kese olunca ne yapiyolar kurtajmi olunuyor yada kendiliginden dusuyormu
Bende sat 31 Mayıs kese 2 hafta geriden geliyor 7 olması gerekirken 5 çıktı bebek gözükmedi dr boş yada gelişimi durmuş gebelik kürtaj dedi yarım randevum var gözükmezse bebek kürtaj olcağım hemen gün İçin de çok üzülüyorum korkuyorum ama elimden bişey gelmiyor . Benim kahve lekelenmelerim oluyor . Ağrım sızım yok normal gebelik belirtilerim de devam ediyor

Beni de ekler misiniz ? Yaş 33 ilk gebelik son adet 22 Haziran kese 5+4

hep aklımdasın bence bebegin seninle ve herşey yolunda

Insallah yarın bebek görünür dualarım seninle iyi düşünelim iyi olsun herseyin

Son adet : 15 haziran
Kese : 5+0
Kalp atışı : 6+0
Tahmini doğum : 21 Mart 2024
Ekler misiniz

Cnm bnimde 2 ilişkiyle oldu oyuzden döllenmeyi bılıyorum
İnşallah gorursun cnm ana stres yapma
Bak bnde bekledım gordum, sabredıcez mecbur

Yuj gerçekten 16 mm di kese vardı sadece ben sordum en az 2 katı olması lazım kesenın bebek ve yolk için dedi
Kese 5 haftalık göründüğü İçin 7. Hafta da gelişimi durmuş diye tahmin etti büyük ihtimalle. Ama geç döllenme olaslığı hep var . Doktorlar önemsemese de. 11 mm kese belki büyücek belki bebek olcak . Hemen kürtaj demeden neden olumlu şeyler söylemek çok zor onlara bilmiyorum yaşadığım stresi bir Allah bir ben biliyorum bunun beni ve bebeği etkileyeceğini hiç düşünmeden kürtaj dendi . Şimdi de kurbanlık koyun gibi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…