2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben ee öyle kuzum Rabbim inşallah yüzümüze gülsün yarın güzel haberler alalım

tweeetyyy cnm bak bnım 17. Gun döllendi
Altı üstü 2-3 gun geç döllendi
Doktor nerdeyse 1 hfta 10 gun geç dollenme dedi
Acaba bebişmi anca gelişti ayy bılmıyorum kafamı bulandrmıyım
Önemlı olan kalp atışı dimi

Merhaba benim de 8haftalık . Benimde kistim var 2 tane biri 8 cm biri 4 cm aynen kanamalı benim gittiğim kadın doğum uzmanı da gebeliği takip ederim ama kist olayı için neden daha önceden almadılar takip ediliyorsa dedi aynen benimde kafam karıştı kist konusunda ama hayırlısı ile kucağımıza alacağız bebişleri takma sende

Benim bazı sağlık sorunlar çıktı onu Hall etdim takipte olucam sonrada hala yatıyorum iğneler fitil devam 1 ay nasıl beklicem bilmiyorum
Kuzum bu kadar evham yapma bak kalbini duydum sadece yatmak sana düşen herşey yolunda .. rahatça bu günlerin tadını çıkar çok güzel bir bebeğin olcak inanıyorum

Cnm bnım takıp edılıyordu ama en son martta muayne oldum ozmn yoktu
Demekki son 2 ay içinde olmuş bu
Femara kullanmıştım mayısta
Ondan oldu galıba

Peki senın doktor ne dıyor cnm?
2 doktor gördu, ikiside bısey demedı, takıp edıcez dedi

Off napıcaz bu kistlerle bz yaa

Kuzum bu kadar evham yapma bak kalbini duydum sadece yatmak sana düşen herşey yolunda .. rahatça bu günlerin tadını çıkar çok güzel bir bebeğin olcak inanıyorum
Amin AllahKuzum ben ilk hamilelikte de kalbini duymuştum ama kontrölde durduğunu gördük..ondan hiç rahat diğilim.Tadını çıkartamıyorumki sabahtan akşama kadar yatıyorum 16 haftaya kadar öyle olucam dedi

Amin AllahKuzum ben ilk hamilelikte de kalbini duymuştum ama kontrölde durduğunu gördük..ondan hiç rahat diğilim.Tadını çıkartamıyorumki sabahtan akşama kadar yatıyorum 16 haftaya kadar öyle olucam dedi
Sabret canım keşke bana da sadece yatacaksın denilseydi . Valla kafamı kaldırmazdım . Şimdi sadece belirsizlik var kafamın içi o kadar dolu ki korkuyorum kürtajdan bir an önce kurtulup eksi Halime dönmek için dua ediyorum. Kendime söz verdim bidaha çocuk yok bu korkular gidene kadar . Keşke duysaydım kalbini de yatmak bana düşseydi

Ben Cerrahpaşa da jinekoloji onkoloji bölümünde bir Prof takip ediyor o da kisti alma taraftarı değildi benim 1 senedir var nerdeyse boyutları pek büyümüyor , hem ultrason muayene hem de kandan tümör marker testleri istemişti 6 ayda bir de kontrole gel dedi şimdi 2 hafta sonra gideceğim bakalım takip eden doktor ne diyecek

Bndende bugun ca-125 istedi
Pekı senin kan tahlıllerınde bısey cıkıyormu
Bn arastrdım hu kanamalı kistler kanser riski tasımıyormuş
Bnım 2 ayda bukdr buyumesi şaşırttı bnı

Kuzum ilk gebeliyimde bana doktorun biri dediki kalbi zayıf atıyor hemen kürtaja alıcaktı başka doktora gitdim dediki saçmalamış çocuk zaten küçük mucize ola bilir 1 hafta beklicen ben o 1 haftayı yaşamadım ölü gibiydim..1 hafta sonrada giderken kalbi durmuştu ben hiç beklemedim korksamda hemen kürtaja girdim kurtuldum ve benim senin gibi beklemek şansımda yoktu yaş o zaman 34 ve zor hamile kalıyordum..sen çok şükür kalıyorsun rahat sadece bundan sonra önlemini alıcan.Yatmaktan neden bıktım çünkü aşılamada yatdım gebelik olmadı..tüp bebekte yatdım yine olmadı..en azından şimdi olsun diyorum deysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…