- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
Evet canım ben karından kalp atışını duydum şimdilik bir sıkıntı yok dedi dr üç hafta sonrasına randevu verdi pazartesi duyarsın inşallah sen de@defnedersin cnm içini ferah turt
Rabbimin iznıyle hersey yoluna girer inşallah
M melekgungor cnm belırtılerımız aynı 7+2
Göğüs acıması, uyku ve halszlık, şimdılık bunlar, cnm kalp atışını görmüşmüydün sen, bn p. Tesi gdıcem 2 haftadr beklıyorum
Yok ölçümü bilmiyorum ama beta ile uyumlu dediBen yanlış okumuşum ozmn canım onlar varsa bebekte var çünkü o yolk sac dedikleri kese bebeği belli bir haftaya kadar beslemek için oluşuyormuş, bende 5+6 da gittim kesem 16 mm di dedi yolk ve bebek için en az iki katına çıkması lazım bu ölçünün dedi o yüzden merak etme kesen de beklentilen düzeyde büyümüş dedi kese ölçünü biliyor musun
Eğer elinde ultrason kağıdın varsa onda yazar cnmYok ölçümü bilmiyorum ama beta ile uyumlu dedi
Merhaba kaçta başladı acaba bulantılar kaç hastalıkken kaç günlükken birde sadece sabahları mı7+6 bu gün hiç midem bulanmıyor ilk defa sabah böyleyim hemen kötüyü düşünmek başladım
Mm yazmıyor bi şey kuzum anlamadımEğer elinde ultrason kağıdın varsa onda yazar cnm
8+6yım iki gün önce bende öyleydim bütün gün kustum 10dan fazla kusmuşumdur prilam içtim çok şükür onunla kendime geldim çok fenaydım gözümü açamadım bütün günMerhaba 8+1 bulantilarim cok fazla devamli uyuyorum ayakta durcak cok dermanim yok hemen oturup uzanmak istiyorum .sizde de durum boyle mi
Ben göremedım ama daha detaylı anlayan varsa yazabilirMm yazmıyor bi şey kuzum anlamadım
Eki Görüntüle 3279272
Merhaba.Benim kusmam çok şükür hiç olmadı sadece bulantılar mide yanması oldu..bu gün ama yok hiçbir şey..4 ve 5 haftada sabahları oluyordu sonra ama gün içindede oluyorduMerhaba kaçta başladı acaba bulantılar kaç hastalıkken kaç günlükken birde sadece sabahları mı
Merhaba yazdıklarınızı okudum. Yolk sacı göründü diye bebek olacak diye bir koşul yok. Önceki gebeliğimde 6+2de kese ve yolk sacı göründü fakat 9+2ye kadar beklememize rağmen bebek oluşmadı ve boş gebelikle sonuçlandı. Umarım sizde böyle olmazMm yazmıyor bi şey kuzum anlamadım
Eki Görüntüle 3279272
UmarımMerhaba yazdıklarınızı okudum. Yolk sacı göründü diye bebek olacak diye bir koşul yok. Önceki gebeliğimde 6+2de kese ve yolk sacı göründü fakat 9+2ye kadar beklememize rağmen bebek oluşmadı ve boş gebelikle sonuçlandı. Umarım sizde böyle olmaz
Maalesef kürtaj. Ama sonraki ilk reglden sonra yeniden hamile kaldım. Kendinizi yıpratmayın lütfen. "Doğru zaman bu zaman olduğu için" diye teselli ettim ben de kendimiUmarımpeki nasıl sonlandı ne yapıldı yaşayacaksam ne yaşayacağımı bilmek istiyorum
Haklısınız ama işte üzülüyor insanMaalesef kürtaj. Ama sonraki ilk reglden sonra yeniden hamile kaldım. Kendinizi yıpratmayın lütfen. "Doğru zaman bu zaman olduğu için" diye teselli ettim ben de kendimibebek geleceği zamanı kendi seçiyor açıkçası
Kaç haftalıksın kalp atışı göremedi?Perşembe gün bende Dr gittim kalp atışı yok kürtaj dedi çok üzülmüştüm dünden beri kahverengi lekelenmem var Dr aradım yat istiraat et pazartesi mutlaka goruyum dedi böyle lekelenmesi olan var mı arkadaslar
7+2Kaç haftalıksın kalp atışı göremedi?
Canım kese kaç mm? Hafta bazlı hesaplama yapma. Geç döllenmedir vs. Bilemezsin. O yüzden kese kaç mm ona bak sen. 27 mm olana kadar bekle bebek oluşması için
Gebelik ilerleme süreci — yarıca şunu bi oluyup kendinle kıyaslamanı istiyorum . Ölçümler bakımındanPerşembe gün bende Dr gittim kalp atışı yok kürtaj dedi çok üzülmüştüm dünden beri kahverengi lekelenmem var Dr aradım yat istiraat et pazartesi mutlaka goruyum dedi böyle lekelenmesi olan var mı arkadaslar