2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Evet canım ben karından kalp atışını duydum şimdilik bir sıkıntı yok dedi dr üç hafta sonrasına randevu verdi pazartesi duyarsın inşallah sen de

Yok ölçümü bilmiyorum ama beta ile uyumlu dedi

7+6 bu gün hiç midem bulanmıyor ilk defa sabah böyleyim hemen kötüyü düşünmek başladım
Merhaba kaçta başladı acaba bulantılar kaç hastalıkken kaç günlükken birde sadece sabahları mı

Kızlar düşük tehlikesi nedeniyle yatak istirahatinde olanlar hiç kalkmıyor musunuz? Benim 6 gün oldu. Yürümek istiyorum. Yatmaktan bunaldım. Ara ara kalkıyor musunuz? Nasıl gidiyor

Merhaba 8+1 bulantilarim cok fazla devamli uyuyorum ayakta durcak cok dermanim yok hemen oturup uzanmak istiyorum .sizde de durum boyle mi

Merhaba 8+1 bulantilarim cok fazla devamli uyuyorum ayakta durcak cok dermanim yok hemen oturup uzanmak istiyorum .sizde de durum boyle mi
8+6yım iki gün önce bende öyleydim bütün gün kustum 10dan fazla kusmuşumdur prilam içtim çok şükür onunla kendime geldim çok fenaydım gözümü açamadım bütün gün

Perşembe gün bende Dr gittim kalp atışı yok kürtaj dedi çok üzülmüştüm dünden beri kahverengi lekelenmem var Dr aradım yat istiraat et pazartesi mutlaka goruyum dedi böyle lekelenmesi olan var mı arkadaslar

Merhaba kaçta başladı acaba bulantılar kaç hastalıkken kaç günlükken birde sadece sabahları mı
Merhaba.Benim kusmam çok şükür hiç olmadı sadece bulantılar mide yanması oldu..bu gün ama yok hiçbir şey..4 ve 5 haftada sabahları oluyordu sonra ama gün içindede oluyordu

Umarım peki nasıl sonlandı ne yapıldı yaşayacaksam ne yaşayacağımı bilmek istiyorum

Merhabalar gruba beni de ekelermisinz sat 5 haziran keseyi 4+4 gördük kalp atışlarını da 6+4 duyduk şükür bebegin beklenen doğum tarihi 11 mart inşallah hepimizde hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız 2. Bebeğim olacak 1 kızım var 6 yaşında yaşım 34 bu tedavi ile oldu şükür

Umarım peki nasıl sonlandı ne yapıldı yaşayacaksam ne yaşayacağımı bilmek istiyorum
Maalesef kürtaj. Ama sonraki ilk reglden sonra yeniden hamile kaldım. Kendinizi yıpratmayın lütfen. "Doğru zaman bu zaman olduğu için" diye teselli ettim ben de kendimi bebek geleceği zamanı kendi seçiyor açıkçası

Haklısınız ama işte üzülüyor insan

Kaç haftalıksın kalp atışı göremedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…