Maalesef öyle ama insanız onlar kadar bilmiyoruz daha iyi olmayı deneyebilirler ama bunu tercih ediyorlar. Inşallah dediğin gibi olur. Bu arada çok teşekkür ederim cevabın içinKanama oldu az ve progestan içmiştim ve düşmedi ondan sonra bir türlü boş keseymiş meğer bilemedik. Yani müdahale edilince ilaçla kolay kolay düşük olmaz ve büyüyüp yerleşince de zaten minik kese onu etkilemez inşallah rahat ol. Hep derim kadın doğum Dr risk almayı sevmez en kötü senaryoyu anlatır hastaya hep
Canım şöyle bişey okumuştum, haftaya göre değil kesenin boyu 25 olduktan sonra yolk kesesi yoksa boş gebelik oluyor. Boş gebelikte tüp bebekse ilaçları bıraktırınca kendiliğinden atıyor, ilaçsızsa veya kendiliğinden atmıyorsa kürtaj yapıyorlar. Sen bi doktora sor kesemin boyu ne diyeSon adet tarihim 5 haziran nerdeyse 8 haftalik olucam hala bebek gorulmedibos kese olunca ne yapiyolar kurtajmi olunuyor yada kendiliginden dusuyormu
Canım bende bundan 5 ay önce 8 haftalıkta kürtaj oldum boş gebelikti çok çok üzülmüştüm tekrardan hamile kalabilecekmiyim diye hep düşünüyordum ama herşey allahtan her gün dua ettim ve 5 ay geçti yine hamileyim ve kese kalp atışı hepsini gördükSon adet tarihim 5 haziran nerdeyse 8 haftalik olucam hala bebek gorulmedibos kese olunca ne yapiyolar kurtajmi olunuyor yada kendiliginden dusuyormu
Ben sadece kese görmüştüm ilk gittiğimde. 1 hafta sonra gel dedi tekrar gidince kalp atışını duyduk yani şuan bebek olmalıydı demesi çok yanlış olmuş 1 hafta sonra daha farklı şeyler göreceksinCanım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Bende dün yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm ondan beri hiç ağrım fln yok 6+1 de benim, sabahtan beri karnımı sevip konuşuyorum nerdeysen belli et kendini diye7+6 bu gün hiç midem bulanmıyor ilk defa sabah böyleyim hemen kötüyü düşünmek başladım
İnşallah kuzumBen sadece kese görmüştüm ilk gittiğimde. 1 hafta sonra gel dedi tekrar gidince kalp atışını duyduk yani şuan bebek olmalıydı demesi çok yanlış olmuş 1 hafta sonra daha farklı şeyler göreceksin
Kalp atışı varsa bebek nasıl olmuyor ben onu anlamadımİnşallah kuzumbilmiyorum pek umudum yok bu konuşmalardan sonra öyle bekliyorum salıyı
Dün eşimde bende çok sevdik bebişi acaba diyorum ondanmı üzüldü annesineBende dün yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm ondan beri hiç ağrım fln yok 6+1 de benim, sabahtan beri karnımı sevip konuşuyorum nerdeysen belli et kendini diyehemen kötüyü düşünmeyelim
Hayır hayır umutsuzluğa kapılma bende pcosum benim de doktorun dediğiyle aynı gitmiyor takvimim farklı ikimizin dediği hafta. Bunlar hiç önemli değil keseyi görmüşsün zaten içi de dolacaktır inşallahİnşallah kuzumbilmiyorum pek umudum yok bu konuşmalardan sonra öyle bekliyorum salıyı
Yok kalp atışı görülmedi. Kese ve yolk saç göründü sadeceKalp atışı varsa bebek nasıl olmuyor ben onu anlamadım
Amin inşallah dediğin gibi olurHayır hayır umutsuzluğa kapılma bende pcosum benim de doktorun dediğiyle aynı gitmiyor takvimim farklı ikimizin dediği hafta. Bunlar hiç önemli değil keseyi görmüşsün zaten içi de dolacaktır inşallah
Salı günü bizi haberdar et mutlaka dualarım seninle olacakAmin inşallah dediğin gibi olur
Ben şubat forumunada bakıyorum arada tecrübe için, orda da var senin gibi belirtileri gelip giden tekrar gelen korkma yani cnm ben ilk oğlumda 2 gün hiç hissetmemiştim ki kocaman bebekti ozmn arada uyuyakalabiliyorlarmış dinleniyorlarmış doktorum demiştiDün eşimde bende çok sevdik bebişi acaba diyorum ondanmı üzüldü annesineannemde diyor merak etme yine miden bulanıcak
Teşekkür ederim kuzum, haber vereceğimSalı günü bizi haberdar et mutlaka dualarım seninle olacak
Ben yanlış okumuşum ozmn canım onlar varsa bebekte var çünkü o yolk sac dedikleri kese bebeği belli bir haftaya kadar beslemek için oluşuyormuş, bende 5+6 da gittim kesem 16 mm di dedi yolk ve bebek için en az iki katına çıkması lazım bu ölçünün dedi o yüzden merak etme kesen de beklentilen düzeyde büyümüş dedi kese ölçünü biliyor musunYok kalp atışı görülmedi. Kese ve yolk saç göründü sadece
Bende şubatı okuyorum bazen ama benimki minik şimdi uyuyamaz))İn şa Allah korkulacak bir şey yoktu.Dün kötü olunca dedim olsun mide bulantım ama gün aşırı olsun razıyım 1 gün dinlemeyim dedimBen şubat forumunada bakıyorum arada tecrübe için, orda da var senin gibi belirtileri gelip giden tekrar gelen korkma yani cnm ben ilk oğlumda 2 gün hiç hissetmemiştim ki kocaman bebekti ozmn arada uyuyakalabiliyorlarmış dinleniyorlarmış doktorum demişti
Kıyamam ya ilk olunca insan her şeyi telaş yapıyor, hatta ocak forumuna fln da baktım 2 ve 3. Çocuk olupta keseyı bebegı kalp atışı vs 10. Haftada görenler var tek seferde o kdr rahatlar yani, Rabbim bizlerede aynı ferahlıktan versin inşallahBende şubatı okuyorum bazen ama benimki minik şimdi uyuyamaz))İn şa Allah korkulacak bir şey yoktu.Dün kötü olunca dedim olsun mide bulantım ama gün aşırı olsun razıyım 1 gün dinlemeyim dedim
İkincide bence bende öyle edicem Allah nasip ederse bu ilk ya hem kalb durmasıyla kürtajım var ondan fazlasıyla korkum var..bu korkuyu aşsam çok rahat olarımKıyamam ya ilk olunca insan her şeyi telaş yapıyor, hatta ocak forumuna fln da baktım 2 ve 3. Çocuk olupta keseyı bebegı kalp atışı vs 10. Haftada görenler var tek seferde o kdr rahatlar yani, Rabbim bizlerede aynı ferahlıktan versin inşallah