2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
31 bitti 31+ lardayım şuan. Ayrıca malesef kısa süreliğine değil 2 aya yakındır devam ediyor bu akıntılar büyük oğlum her ağladığında geliyor ama ilk defa birşeye bağlı olmadan aktı bugün 😔 normalde sadece oğlum ağlayınca akardı o da azıcık
Kasık ağrısı deyip geçmey arkadaşım da aynı şikayetle gitti ciğer geliştirici yaptılar içerde biraz daha dursun aceleci senin kız demişler 36 ya kadar yattı geçen hafta doğurdu

Kızzzz kardeşsiz olur mu hiç ben çok isterdim bi kız kardeşim olsun bak şimdi yanımda olsa herşeyimi yapardı 😀
Canm benim kardeş güzel de benim yaş var 35 acıkcası da zor geliyor şuan içim ikinci çocuk düşüncesi:)
Sağlıkla bebelerimiz bi gelsin de🥰🥰 zamanla bakarız😀

Kızlar meme ucu kremi aldınız mı? lansinoh diye bir marka var, çok övüyorlar. Önceden almak gerekiyor mu ? yara falan olunca mı alınıyor ?ucuz da bir krem değil hiç gerek olmazsa boşa almayayım diye de düşündüm. Gümüş kapakta aldım.
Ta
Yavrum ben aldım nette 37.hafta itibariyle sürülebilir diye bi şeyler okumuştum
Bende kantaron yağına basladm şimdi 32 deyim
Cnku göğüs uclarmda çatlak bar benimde kabuk tutmasn diye yağlıyorum

Günaydın hanımlar bu korse işi hakkında ne yapıcaz önden almak istiyorum bu ay içinde ama hiç Fikrim yok

Ay kesinlikle toplamda 9 sene tanışmışlık 4 sene sevgililik var tanıdığıma emin olarak evlendim ama şimdiki aklım olsa hep diyorum 35e kadar evlenmezdim 😂
35 de evlendim öncesi 2 senelik tanışıklık var. Eşime bayılıyorum ama bazı huylarını (bencil, hediye jest vs bilmez tatil kültürü sıfır gitmez gitmeme deli olur vb) daha net görmüş olsaydım belki de kabul etmez en başta bitirirdim :) erkek kısmı evlenene kadar kendini gizliyor bence. Yaparım ederim hallederim dediği şeylerden çok güzel çark edebiliyor.

35 de evlendim öncesi 2 senelik tanışıklık var. Eşime bayılıyorum ama bazı huylarını (bencil, hediye jest vs bilmez tatil kültürü sıfır gitmez gitmeme deli olur vb) daha net görmüş olsaydım belki de kabul etmez en başta bitirirdim :) erkek kısmı evlenene kadar kendini gizliyor bence. Yaparım ederim hallederim dediği şeylerden çok güzel çark edebiliyor.
Ay kesinlikle kendini gizlediğine katılıyorum evlenene kadar gezdik tozduk yedik içtik şimdi hep yorgun hep uykusu var hep düşünceli 😄 adamı eski halinde görmek için 40 takla atıyorum resmen gülsün neşeli olsun enerjik olsun diye. Ama şu konıda da hakkını yiyemem asla beni üzecek şeyi bana belli etmez bana destek olmak için elimden geleni yapar yemek bulaşık temizlik beceremez ama yapcam diye uğraşır çok şükür ama ne bileyim biraz daha düz olmak yerine romantik olsaydı iyiydi tadından yenmezdi 😄 çok çabuk anasının etkisi altına giriyo yani dediğine inanmıyo ama kadın sırf canı sıkılsın diye olur olmadık şeyler anlatıyo onlara kafayı takıyor surat asıyor eşimden ziyade ailesi kendini çok iyi gizledi ve ailesinin böyle olduğunu bilseydim yinede evlenirdim galiba o saflık bende var çünkü 😂

Bugün oğluşumla görüş günü suyu hala fazla oğlum 40cm 1750 gr. Oğlan 32 ben 30 haftadayım tekrar glikoz kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum yüklemede çıkmamıştı inşallah bu seferde şeker çıkmaz

Ay kesinlikle kendini gizlediğine katılıyorum evlenene kadar gezdik tozduk yedik içtik şimdi hep yorgun hep uykusu var hep düşünceli 😄 adamı eski halinde görmek için 40 takla atıyorum resmen gülsün neşeli olsun enerjik olsun diye. Ama şu konıda da hakkını yiyemem asla beni üzecek şeyi bana belli etmez bana destek olmak için elimden geleni yapar yemek bulaşık temizlik beceremez ama yapcam diye uğraşır çok şükür ama ne bileyim biraz daha düz olmak yerine romantik olsaydı iyiydi tadından yenmezdi 😄 çok çabuk anasının etkisi altına giriyo yani dediğine inanmıyo ama kadın sırf canı sıkılsın diye olur olmadık şeyler anlatıyo onlara kafayı takıyor surat asıyor eşimden ziyade ailesi kendini çok iyi gizledi ve ailesinin böyle olduğunu bilseydim yinede evlenirdim galiba o saflık bende var çünkü 😂

hahahaha benim ki de öyle yaparız hayatım buraya gideriz şurayı merak ediyorum mecbur orta yol bulucaz sen merak etme dedi dedi dedi. şimdi tatil ya da gezme talebim olduğunda krizler giriyor adam :) mesela taile gitme planın varmı yoksa ben arkadaşlarımla giidcem diyorum cevaben diyor ki ben köyüme gitmek isterim. Benim için en iyi tatil köy :) orası bana tatil olmuyor ben gelinim diyorum çıldırıyor köyüne onun kadar aşık olmamı istiyor :) halbuki köyde ben yemek bulaşık temizlik döngüsüne takılıyorum kv kp yaşlı görümceler yardım ediyor ama onlar yaparken sen yatamıyorsun. Yorucu geçiyor. haliyle çalıştığım için de 1 hafta köye 1 hafta da tatile başka yere gidelim dediğim de canını istemişim gibi davranıyor. hep zamanı yok hep yorgun hep para harcayacak durumu yok o anlık. Hediye almayı ne hikmetse unutuyor aklına gelmiyor o zaman hasta olmuş oluyor kesin odaklanamadım edemedim vs Kısaca hep bi bahanesi var :) aşırı ertelemeci bi karakteri var. haklısın bitanem çok haklısın seni ihmal ediyorum farkındayım düzelticem söz veriyorum der der der ama arpa boyu düzeltmez kendini :) ilk sene aşırı taktım kafama naptım ben tüm hayallerim eksik kaldı vs diye. sonra iyi yönlerine odaklanmaya gayret ettim. kısıtlamıyor en azından beni. güvenilir. merhametli. üzülmemi küs kalmamı hiç istemiyor. ailesine karşı çok korur beni sağolsun. sevgisini çok belli eder. herkese hayatta ki en doğru tercihim eşim diye dolanır. buna da şükür diyorum :) bazen annesi felan kıskanıyor eşimin beni şımartıp övünce ya da sevgisini belli edince acayip hoşuma gidiyor :) ahhahahaha some gelin problems :)

bide kendimi teselli etme şeklim a değil b kişisiyle evlensem onla da anlaşamadığım sevmediğim noktalar olacaktı :) insan anasıyla ababsıyla bile çatışıyor. Bugüne de bin şükür diyorum. beterin beterini görüp duyuyoruz maalesef.

Kasık ağrısı deyip geçmey arkadaşım da aynı şikayetle gitti ciğer geliştirici yaptılar içerde biraz daha dursun aceleci senin kız demişler 36 ya kadar yattı geçen hafta doğurdu
Çarşamba kontrolüm var zaten oğlum 27. Haftadan beri kafa geliş çok baskı yapıyor kasıklarıma rahim ağzı ne durumda vs öğreniriz bakalım

Ben de ailesine rağmen eşimle evlenirdim dünyaya bidaha gelsem yine eşim derdim 🥹aşırı duygusal bir adam ben dün hastane de ağladım oturdu benle ağladı sabah alyansımı kaybettim benle aradı bulamayınca üzülme alırım ben sana dedi ev taşıdık hiç bana iş yatırmak istemedi herşeye kendi koşturdu evde ilaç saatim gelsin suyumu ilacımı alır gelir bende hep ona Allah razı olsun ilerin yolunda gitsin Allah dert vermesin sana diye dua ederim sabah beni işe bırakır arabayla kapının önüne kadar yürürüm ben derim gerek yok der ama romantik değil 😀dün akşam bi arkadaşı uğradı bize eşinden çok dert yandı eşimde ben eşimden çok memnunum 30 yıl ben boşuna yaşamışım gayem umudum yokmuş bi evlendik hayatta amaçlarım oldu diyor eşimle ufkum açıldı cesaret geldi diyor adam çok içine kapanıştı kabak çiçeği gibi açtım 😀😀😀

Selam güzellikler bir süredir yazamadım ama arada girip okumaya çalıştım. Eşim de ben de çok ağır bir solunum yolu enfeksiyonu geçirdik. 10 gün geçti ama hala öksürüyorum. Dün doktorumuzda randevumuz vardı onun da eşi zatürre olmuş bu ne dedik herkes yıkılıyor. İlaç alamadım tabi bu süreçte çay çorba pastil atlatmaya çalıştım. Çok şükür yıkılmadım ayaktayım. Dün 31+6 idi bebeğimiz boy 44 cm kilo 1800. Diğer ölçümler önde ama 1 hafta falan geriden geliyor karın çevresi geçen ay 1 gün fark vardı. Beslenmemi artırdım ama çok da faydası olmamış tek tesellim şükür ki hala gelişmeye devam ediyor. Regenesis hapını günde 2 ye çıkardı ve proteini daha da artırmamı istedi hafif yaşlanma başlamiş plasentada ama bebeğe giden kan akımı iyi dedi 2 hafta sonra çağırdı. Bir de ilk nst tecrübemi yaşamiş bulunmaktayım ☺ Nst normal geldi. Son olarak lokumumu paylaşıyorum sizinle 🌸

Eklentiler

• IMG_20240919_205033.jpg
    IMG_20240919_205033.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 49
hahahaha benim ki de öyle yaparız hayatım buraya gideriz şurayı merak ediyorum mecbur orta yol bulucaz sen merak etme dedi dedi dedi. şimdi tatil ya da gezme talebim olduğunda krizler giriyor adam :) mesela taile gitme planın varmı yoksa ben arkadaşlarımla giidcem diyorum cevaben diyor ki ben köyüme gitmek isterim. Benim için en iyi tatil köy :) orası bana tatil olmuyor ben gelinim diyorum çıldırıyor köyüne onun kadar aşık olmamı istiyor :) halbuki köyde ben yemek bulaşık temizlik döngüsüne takılıyorum kv kp yaşlı görümceler yardım ediyor ama onlar yaparken sen yatamıyorsun. Yorucu geçiyor. haliyle çalıştığım için de 1 hafta köye 1 hafta da tatile başka yere gidelim dediğim de canını istemişim gibi davranıyor. hep zamanı yok hep yorgun hep para harcayacak durumu yok o anlık. Hediye almayı ne hikmetse unutuyor aklına gelmiyor o zaman hasta olmuş oluyor kesin odaklanamadım edemedim vs Kısaca hep bi bahanesi var :) aşırı ertelemeci bi karakteri var. haklısın bitanem çok haklısın seni ihmal ediyorum farkındayım düzelticem söz veriyorum der der der ama arpa boyu düzeltmez kendini :) ilk sene aşırı taktım kafama naptım ben tüm hayallerim eksik kaldı vs diye. sonra iyi yönlerine odaklanmaya gayret ettim. kısıtlamıyor en azından beni. güvenilir. merhametli. üzülmemi küs kalmamı hiç istemiyor. ailesine karşı çok korur beni sağolsun. sevgisini çok belli eder. herkese hayatta ki en doğru tercihim eşim diye dolanır. buna da şükür diyorum :) bazen annesi felan kıskanıyor eşimin beni şımartıp övünce ya da sevgisini belli edince acayip hoşuma gidiyor :) ahhahahaha some gelin problems :)

bide kendimi teselli etme şeklim a değil b kişisiyle evlensem onla da anlaşamadığım sevmediğim noktalar olacaktı :) insan anasıyla ababsıyla bile çatışıyor. Bugüne de bin şükür diyorum. beterin beterini görüp duyuyoruz maalesef.
Ben 19 umda evlendim eşimle çocukluğumdan beri tanışıyorum 15 yaşında falandım 17mde çıkmaya başlamıştık 19 umda lisem bitince evlendik. Seneye 10 yıldır tanışıyor 3 yıl çıkmış ve 6 yıldır evli olucaz 😅 çok severek evlendik o bana ben ona tabiki çok büyük sorunlar da atlattık. O biraz sorumsuz davrandı hala oturmuş bir işi yok ben birçok büyük psikolojik sorunla uğraşıyorum çok iyileştim ama hala çok dengesizim hamile kalınca ilaçları da bırakmam gerekti haliyle zorlanıyorum zorlanıyor da. İlk yıllar eşim hala aileciydi hem daha çocuk sayılır bilirsiniz erkekler -5 yaş falanlar 😂 benden 4 yaş büyük eşim. Zamanla çoğu sorunumuzu çözdük hala da çözüyorum önemli olan iletişim kurabilmek sorunları büyütmeye değil çözmeye çalışmak iki taraflı. Ben ailemden çok çektim o da çok çekti küçücük yaşlarda zorla çalıştırıldı okumasını desteklemediler sonra da okumadın yapmadın diye kızdılar açıktan okudu bitirdi şimdi parayla eğitm alıyor kızdılar nye para harcıyorsun okuyup memur olsan bunlar olmazdı diye ne yapsa beğenmezler. Benim ailem de beni pek desteklemedi kendi başıma bırakıp kendi başıma yaptığım şeylerle kendi başarıları gibi övündüler anca. Evde kalamaz derece kötüleştğim için hatta kaçarak evlendim gibi komik bir durum yaşadık😂 maddi herşeyi kendimiz yaptık ne benim ne onun ailesi pek yardımcı olmadılar mış gibi yaptılar. İş durumlarından rşim çok stresli bende yapayalnız çocuk büyütmekten hamilelik yaşamaktan çok stresliyim ama sevgimiz saygımız ilgimiz hiç bitmedi ne yaşarsak yaşayalım hep birbirimizi düşünmeye devam ettk. Yaşımız küçük olsa da erken büyümek zorunda kalmış çocuklarız sonuçta. Ama zorluklar saolsun ve benim yapım saolsun hiçbirşey isteyemedim. Ne altın ne balayı ne tatiller ne güzel eşyalar... Eşyaların çocuğu 2. Elden kendim aldım eşyaya para vermeyi kendime yediremedim. Sahte alerjim var ama yine de 3-5 gümüş hariç hepsi sahte birşey isteyemem böyle alışmışım 😅 eşimle çocuklardan sonra max aktivitemiz uyutup pc oyunları oynamak oldu öyle yorgunuz ki film diz izlemek hak getire. Birlikte sohbet de edemiyoruz sesim uykusunu getiriyor anca yemek yerken 😂 istediğim ve öbür türlüsünü asla kabul etmediğim tek şey 10. Yıl dönümümüzde kesinlikle mükemmel bir tatile çıkmak parayı nerden bulduğun umrumda değil o tatile çıkılacak dedim 😂 bilemiyorum belki birşeyler isteyebilmeliydim ama ikimiz de hiçbirşey görememiş çocuklarız biliyorum iyi olduğunda istediğim şeylerin olacağını şuan stresimizi travmalarımızı yenmeye çalışıyoruz ama yine de insan diğerlerinin birbirlerine yaptıklarına görünce birazcık kıskanıyor 😅 ben koparılmış çiçeğe tamamen karşıyım diye çiçek almaz ama bir tohum al bari ya 😂

Günaydın hanımlar bu korse işi hakkında ne yapıcaz önden almak istiyorum bu ay içinde ama hiç Fikrim yok
Ben fenomenler de gördüğüm kadarıyla yamuna marka alacağım canm pahalı cok ama işe yarar diye düşünüyorum

Valla yaa çok üzüldüm bulamadım bugün annem gelecek yatak odasını toplayacağım inşallah orda çıkar
Ayy tatlımmm inşallah bulursunuz yaaa ama çokta üzme kendini nasipten öte köy yok
😒😒

Bugün oğluşumla görüş günü suyu hala fazla oğlum 40cm 1750 gr. Oğlan 32 ben 30 haftadayım tekrar glikoz kan testi istedi onun sonucunu bekliyorum yüklemede çıkmamıştı inşallah bu seferde şeker çıkmaz
Maşallah canm güzel haberler bekliyoruzz bakalım, inşallah çıkmaz

Selam güzellikler bir süredir yazamadım ama arada girip okumaya çalıştım. Eşim de ben de çok ağır bir solunum yolu enfeksiyonu geçirdik. 10 gün geçti ama hala öksürüyorum. Dün doktorumuzda randevumuz vardı onun da eşi zatürre olmuş bu ne dedik herkes yıkılıyor. İlaç alamadım tabi bu süreçte çay çorba pastil atlatmaya çalıştım. Çok şükür yıkılmadım ayaktayım. Dün 31+6 idi bebeğimiz boy 44 cm kilo 1800. Diğer ölçümler önde ama 1 hafta falan geriden geliyor karın çevresi geçen ay 1 gün fark vardı. Beslenmemi artırdım ama çok da faydası olmamış tek tesellim şükür ki hala gelişmeye devam ediyor. Regenesis hapını günde 2 ye çıkardı ve proteini daha da artırmamı istedi hafif yaşlanma başlamiş plasentada ama bebeğe giden kan akımı iyi dedi 2 hafta sonra çağırdı. Bir de ilk nst tecrübemi yaşamiş bulunmaktayım ☺ Nst normal geldi. Son olarak lokumumu paylaşıyorum sizinle 🌸
Selaam canmm cok çok gecmiş olsun yaa fena salgn var..
Belki de hasta oldun tam beslenemedin ondan geri kaldı 1 hafta
Bende de vardı 1 hafta gerilik canm karın çevresinde bende ağır hastalık gecirdim ondan snra ki kontrol de cıkmıştı
Snra doktor bana coraspirin verdi ve ben yediklerime dikkat ettm hergün yumurta, muz, ceviz yiyiorum
Şükür gerilik düzeldi

Sağlıkla gelsin inşallah çok geçmiş olsun 🙏

Kızlar meme ucu kremi aldınız mı? lansinoh diye bir marka var, çok övüyorlar. Önceden almak gerekiyor mu ? yara falan olunca mı alınıyor ?ucuz da bir krem değil hiç gerek olmazsa boşa almayayım diye de düşündüm. Gümüş kapakta aldım.
O kadar para vermeye hiç gerek yok bence aynı kalitede ürünler var ben 4 adet Incıa markasını aldım 100% doğal şimdiden kullanıyorum

Oyy dudaklara bak maşallah

X