2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Benim bebek sağ kaburgalarımın resmen altında kafası ayaklarını açıp kapattığında yada hafif poposunu oynattığında bile tuvalet sorunum var benim uzun yatıyor zaten benim oğlan babası gılıklı 🤣🤣🤣babasının da yatışını hiç beğenmem oğlu da aynı kendi gibi olacak bizim en büyük sorunumuz şu an tuvalet bugün işe uykusuz geldim resmen gece 5 kere kalktım 😅
o bende de var ya. gece kaç kez uyanırım çiş diye :) gün içinde de sürekli lavaboya gidiyorum. azıcık yap geri gel :)

Ben meltem woody aldım canım çok hoşuma gitti benim evde küçük ama sığıyor ve baya uzun ömürlü kullanabilirsin
Ben indirimden almıştım arada e bebekte indirime giriyor n11 in e bebek sayfasından aldım
Canım güle güle kullanın çok güzelmiş bu da😍
Ama ben Türkiyede değilim😔 çok zorluyor zaten bu beni. Her şeyi sıfırdan kendim araştırıp bulmam gerekiyor. O da bazen yorucu oluyor o kadar çok şey var ki😔

Yavrum bebekler ilk doğduklarında ve emzirdikten sonra düz yatmamaliymis reflü olabiliyormus bebeklerde o yuzd n genelde reflü yatağı alınıyor ama bu ana kucağında ona benziyor bende gorumcemin varmış onu aldım model eski ama iş görür
Bence uygun bişey bulup alabilirsin hem iş falan yaparken bebiş gözünün önünde olur zaten ilk 6 ay anca kullanabilirmissin
Bunun da fiyatı makul ya 2750 falan kuzum ama bende dediğin gibi birinde olsa da verse bende bir kaç ay kullanıp geri versem mantığındayım ama kimse vermiyor 😀

Evet evet kiralayabiliyosun şükür 😃 hem kullansa bile bi süre sonra işi biticek evde yer kaplayacak o bile yeterli bence kiralamak için 😁 verme verme bebek eşyası her geçen gün pahalılaşıyor ben çok şükür vermemişim delilik anında peşpeşe hamile kaldım çünkü
İyi ki vermemişsin gerçekten canım olsun kardeş kardeş büyür giderler artık 🥰

Canım güle güle kullanın çok güzelmiş bu da😍
Ama ben Türkiyede değilim😔 çok zorluyor zaten bu beni. Her şeyi sıfırdan kendim araştırıp bulmam gerekiyor. O da bazen yorucu oluyor o kadar çok şey var ki😔
Teşekkür ederim inşallah sende tez zamanda güzel istediğin şekilde bir beşik bulursun canım içine sinen
😔😍

Bunun da fiyatı makul ya 2750 falan kuzum ama bende dediğin gibi birinde olsa da verse bende bir kaç ay kullanıp geri versem mantığındayım ama kimse vermiyor 😀
Vermez yavrum vermez insanlar bı değişik Allah'tan bizim yegenlerin yaşları buyukte oylelikle bende alabiliyorum onların kalan şeylerini yoksa bende alacaktım
Aynen fiyatı iyiymiş ya aslında kiralanabilir demiş ya bı arkadaş kirala olmazsa ya ya da al Allah izin verirse 2. Bebeğine kullanırsın

Vermez yavrum vermez insanlar bı değişik Allah'tan bizim yegenlerin yaşları buyukte oylelikle bende alabiliyorum onların kalan şeylerini yoksa bende alacaktım
Aynen fiyatı iyiymiş ya aslında kiralanabilir demiş ya bı arkadaş kirala olmazsa ya ya da al Allah izin verirse 2. Bebeğine kullanırsın
Ben ilçe de oturuyorum canım bizim buralarda olmaz öyle kiralama büyük ihtimalle o arkadaş bğyğk şehirde oturuyor

Kızlar elelenin elektrikli ana kucağı var onlardan alan var mı memnun kalan yada başka markanın ihtiyaç mı sizce
Bende bunu almak istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum. Kullanişlı mı değil mi?

Eklentiler

• IMG_6405.png
    IMG_6405.png
    247,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar 29+5 haftalık olduk uc gundur alt vajina kemiklerim iç bacagım ın kasları cok agrıyor yururken bıle zorlanıyorum magnezyum VS kullanıyorum düzenli dinlenmeye calısıyorum ama malum ıkı cocuk daha var pek mumkun olmuyor
Bebeğimin hareketleri iyi takip ediyorum gecen ay idrar testi yaptırmıstım saglık ocagı rutin kontrolum de lökosit cıkmıstı doktorum kaşıntın yoksa şimdilik ilaç yazmayalım dedi
Acaba ondan mı oldu dıyorum yoksa normal mi bu agrı bebegın agırlıgından mı bılemedım diger gebelıklerımde olmamıstı
26haftalıkken rahım agzı uzunluguda 29cm di sizde durum nedir

Merhaba kızlar 29+5 haftalık olduk uc gundur alt vajina kemiklerim iç bacagım ın kasları cok agrıyor yururken bıle zorlanıyorum magnezyum VS kullanıyorum düzenli dinlenmeye calısıyorum ama malum ıkı cocuk daha var pek mumkun olmuyor
Bebeğimin hareketleri iyi takip ediyorum gecen ay idrar testi yaptırmıstım saglık ocagı rutin kontrolum de lökosit cıkmıstı doktorum kaşıntın yoksa şimdilik ilaç yazmayalım dedi
Acaba ondan mı oldu dıyorum yoksa normal mi bu agrı bebegın agırlıgından mı bılemedım diger gebelıklerımde olmamıstı
26haftalıkken rahım agzı uzunluguda 29cm di sizde durum nedir
Valla canm bende 31 haftalk hamişim regli agrısı yaşıyorım ara ara vajinam da ağrı oluyor nedendir bilemedim
Belki de normal bu ağrılatmz bilmiyorum inan ki

Kızlar elelenin elektrikli ana kucağı var onlardan alan var mı memnun kalan yada başka markanın ihtiyaç mı sizce
Bende babybjörn var eltim verdi ama elektrikli de alsam mı diyorum joie serina iyi diye duydum aslında ikinci el almak da mantıklı kiralama genelde aylık 1000 falan üç ay kiralasak ikinci el fiyatına yakın bir şey tutuyor 🫣

X