Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda aldım 😄 #reklamdegil

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-09-19-28-35-012_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-09-19-28-35-012_trendyol.com.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 72
Bize de hediye gelcek dendi ama hala ortada umarım gelir yoksa son dk anam babam usulü leğende yıkıcaz hahahh
Biz forum olarak çok aceleciyiz neden öyle oldu yaa jsjs daha doğuma kaç ay var leğen derdindeyiz hahaha 😂
Gelir gelir senin de tez zamanda inşallah 😅

Ya daha çok var zaten 😄 sanırım sen çok tezcanlısın 😄😄
Ya evet maalesef, tipik koç burcu 😬😬🥹🥹
Biz forum olarak çok aceleciyiz neden öyle oldu yaa jsjs daha doğuma kaç ay var leğen derdindeyiz hahaha 😂
Gelir gelir senin de tez zamanda inşallah 😅
😅😅😅kocama ikide bir soruyorum hayır almıcaklarsa kasım indirimin de onu da alayım falan 😂😂😂

Ya evet maalesef, tipik koç burcu 😬😬🥹🥹

😅😅😅kocama ikide bir soruyorum hayır almıcaklarsa kasım indirimin de onu da alayım falan 😂😂😂
Kasım indirimleri bizi mahfetti zaten 😄 benimde hala bebek arabam gelmedi 1 hafta oldu daha bugün kargoya vermişler heyecanla onu bekliyorum. Kötü cıkarsa indirimler bitmeden yenisini almam lazım diye😄

Kasım indirimleri bizi mahfetti zaten 😄 benimde hala bebek arabam gelmedi 1 hafta oldu daha bugün kargoya vermişler heyecanla onu bekliyorum. Kötü cıkarsa indirimler bitmeden yenisini almam lazım diye😄
Bize de bebek arabası hediye gelecek bakalım gelicek inşallah 😄

Çok teşekkür ederim sadece protein kaçağı prekleampsi belirtilerinden biri olduğu için o konu endişelendirdi beni 🥺
Bende de pozitif çıktı çok korktum proteinin sayısına bakıldı 97 çıktı, 300 ve üzeri olması sorun. Tek artı 100 demek zaten demekki sizinde benim gibi 90-100 falan. Eğer tansiyon ve ödem yoksa korkmayın bir şey olmuyor bende yaşadım geçen haftalarda :)

Bende de pozitif çıktı çok korktum proteinin sayısına bakıldı 97 çıktı, 300 ve üzeri olması sorun. Tek artı 100 demek zaten demekki sizinde benim gibi 90-100 falan. Eğer tansiyon ve ödem yoksa korkmayın bir şey olmuyor bende yaşadım geçen haftalarda :)
Çok rahatladım çok teşekkür ederim 🤗 istemsizce sürekli girip bakıyorum internette 🤦 hayır orda direk öldürüyor zaten bakmamak lazım bunu da biliyorum ama söz konusu bebişler olunca insan telaş yapıyor 🤍

Kızlaar herkese merhabaa🥰🌸ben bugun yıne sehır dısına gıttım bu sefer konyadakı babymala gıttım,ankaradakı cok guzeldı konyadakını hıc begenmedım,phılıpsın gogus pompasını aldım sonra kasada actılar ürünü gostermek ıcın gorunce vazgectım almaktan inek sagma makınası gıbı oneydı ya oyle😅😅töbee töbee,ben kesın olarak babebao alıcam kesın kararımı verdım,emzırme sutyenı ,süt saklama poşetleri,tırnak makası,burun aspıratoru,kundak,zeka kartı,çıngırak,bıde antıcolıc bıberonundsn aldım,kamerayı weewellin mınıtorlu kamerasını begendım ındırıme gırınce arayacak orda calısan sıze soylerım,en guzelı ve en uygunu oydu.neredeyse bebek alısverısını tamamladık he cogumuz😀

X