Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm normal bence. Gecen hafta sol bobrek agrisiyla acile gitmistim neyse onu hallettik 2 gun oncede bu sefer sag kasigimda agrilar baslamisti yine acile gittik idrara falan baktilar bir sorun yok dediler en son nst ye bagladilar😄 ondada bsey cikmadi. Doktor bu tur agrilar normal gecer telaslanma dedi😀
Benim ebe de herşeye normal diyor 😄 kasık ağrılarım gibi değil de sancı gibi gelip gittikce korkuttu beni. Teşekkür ederim

yani bana kalirsa bol bol gogus pedi bi de bi memeyi emzirirken digeri kayniyor o yuzden mochi gibi bisey almak lazim bi de simdiden krem surup yumusatmak yani bende ise yaramamisti gumus kapak🤷🏻‍♀️

insallah canim benim🫶🏼

yaaa rahatlattin beni valla🫠🫠
Ayy hiç üzme kendini herşey güzle olacak 🫂
23+2 ve son 3 gündür çok sakin. Geçen hafta, içeride furbol maçı yaptığına yemin edebilirdim oysa 😅
Hahahshs daha şimdiden maymun etti beni yaa 😂😂

Bu arada boğaz ağrısı konuşuluyor, benim yıllardır boğaz ağrımın tek ilacı taze zencefil yemek. Çok acı ama öyle bir temizleyip rahatlatıyor ki ilaç bile kullanmıyorum 🧿😙 1 tl büyüklüğünde bi parça kesip soyuyorum onu yiyorum 😅

Zorlananlar başparmak büyüklüğünde bi parçayı rendeleyip 2 tatlı kaşığı balla karıştırsın, sabah akşam 1 çay kaşığı biraz çiğneyerek tüketsin bence iyi gelecektir 😍

Geçen sabah da taze zenfilş 5 dk kaynattım ılıyınca biraz limon sıkıp içtim ve içinde kalan zencefilleri yedim 1 günde kesildi boğaz ağrım

İnşallah size de şifa olur 😍

kizlar birde benden size tavsiye gumus kapak vs hic bir ise yaramiyor kendinize simdiden bi meme ucu kremi siparisi verin ve de doguma kadar surun isterseniz ayva cekirdegini de jel yapabilirsiniz ki yumusasin o aciyi yasayan bilir valla bebelerin hic acimasi yok soyliyim😂
Ben lansihon kullandım tahin yağı dediler yok ayva yok badem yok o bu ne dedilerse yaptım yaramadı intihap kaptı hep bir gümüş kapak denemedim onu aldım lansihona da yine erken başlıcam inş bunda işe yarar bence bünye ile alakası var 😢

Benim ya şubat sonu ya mart başı olacak ve evim aşırı soğuk 6 ay doğalgaz yakıyorum istanbulda olmama rağmen :-/ :-d ve yakmama rağmen yorganla uyuyorum bebiş donar o müslinle.
Annem battaniye de ördü ben de bi battaniye aldım ama o da incecik bunu da sipariş verdim şimdi. Dandik naylon yazmışlar yorumda yorgan tarafı için ama polarlı tarafını değecek şekilde örtersem faydalı olabilir heralde. Olmadı altına sererim bakalım nası bişey gelecek :3
Yorgan dan ziyade 2.5 tog uyku tulumu bana daha mantıkkı geliyor benim oğlum üstünü asla örtmüyor ben uyku tulumu giydiriyorum o yetiyor bunda da aldım şubat sonu mart başı diye dönmeye başlayınca zaten üstünde bir şey örtemiyoruz malum dolanmasın falan diye

Kızlar merhaba nasılsınız? umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir. ben uzun zamandır giremiyorum okuyamıyorum bile fırsat bulup da. yarıyı da geçtik artık çok şükür 😊 umarım hepinizin süreci yolunda gidiyordur. ben ilkdefa birşey yaşadım geçen gün gördüğümde şok oldum. sağ üst bacağım komple varis olmuş. damarlar şiş ve mor. ellediğimde ise acıyor. daha doktora gidemedim ona bile vakit bulamıyorum. sizlerde bununyaşayan var mı? ben araştırdım hamilelik buna sebepmiş ve tabi uzun süre ayakta kalmak.artan kan basıncı damarları zorluyormuş. ben de zaten sürekli ayakta olmak zorundayım sonunda bir yerden patlak vermiş maalesef.
onun dışında çok şükür ki iyiyim bebelerim de iyi
hamd olsun ❤️ sizleri öpüyorum bebişlerinizden hep güzel haberler diliyorum ❤️🙏🧿

Yves rocheri cildim için kullanıyorum Çene kısmım çok kuruyor Estaa lauder serum kullanıyordum öncesinde o biraz pahalı geldiği için ve de hamilelikte etkisini bilmediğimden az kullanıyorum ama toparlıyor beni. Vücuduma da lierac kullanıyorum çatlak için o baya nemlendiriyor zaten

Benim boş hali 7kilo canım. Yeni doğan koltuğu 3.2

Herkes ağırlık sebebiyle 1 yıldan sonra o güzel modelleri kenara attıık Baston aldık deyince direkt hafif model almak istedim ben de

Incıa var canım ben de memnunum #reklamdeğil
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar🤲🌸❤️

X