Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum 🙈Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?
Ben bu gecelik sabahlığı almayı düşünüyorum. Sonrasında da giyerim ama hastanede üşür müyüm bilemedim.

Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum 🙈Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?
Şunları almayı planlıyorum ben. Suwen i 1030a görüp kaptım hatta 🫠

Gömlek ve Alt Pijama Takımı
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0998802014.html

Suwen Pearl Hamile Lohusa Pijama Takımı

Ben de bu ikisini aldım. Çok beğendim. İkisi 1400 e geliyor.

tinnylamb mi bu ben de bundan aldım aynı renk çok güzeldi ben beğendim. keseleri ile de birlikte geldi ama dün birsey daha sipariş vermiştim o geldi sanırım hemşireye bunu vereceğim. Hem ismi de yazılı olsun
Ya isim coo güzel. Cok havalı. Mesleğini çok seven bir doktor bey ismi gibi 😍🥰

Ee ben hep çiğ süt alıp yoğurt mayalar yerim. Hamileliğimde de devam ettim. Sakıncalı mıydı hamileyken ? Hiç öyle bir bilgiye denk gelmedim de şaşırdım sen yazınca 🤔
Canım internette pastörize olmayan süt tehlikeli diye okumuştum gerçi kaynatınca bir şey olmaz tabii ama insan işkilleniyor. 😁

Ben şimdiye kadar hep kendim yapıp yedim. Siz muhtemelen pastörize olma meselesinden dolayı söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim doktor daha sağlıklı dedi ev yapımını, sanırım yine herkesin fikri farklı bu konuda da 🤷🏿‍♀️
Bana kimse bişey demedi ben internetten gördüğüm yazıyı buraya sordum aslında

Kızlar bu karın sertleşmesi kasılma mı oluyor ya kasılmayı nasıl ayırt ederiz? Benim karnım çok sert 2 3 gündür sanki taş bağlamışım gibi
Canım bende de var karın sertleşmesi hatta bazen rahatsız bile ediyor ama normalmiş,o hissettiğimiz sertleşen şey karın değil artık yukarı çıkan rahimmiş.rahim çok sert ve sıkı imiş artık gerildikçede dışardan hissedilecek kadar sertleştirmiş bunları doktorum söyledi rahatladım yoksa panik yapmıştım.hatta nette bir video vardı oda aynı şeyi söylüyordu bulursam atarım

Kızlar karnım top gibi oldu sert yaklaşık 15 dakikadır geçmiyor belim de ağrıyor normal mi bu durum ya çok korkmaya başladım idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan olabilir mi?

Kızlar karnım top gibi oldu sert yaklaşık 15 dakikadır geçmiyor belim de ağrıyor normal mi bu durum ya çok korkmaya başladım idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan olabilir mi?
Bu kadar korkutup panik yaptırıyorsa bir acile git istersen. Tansiyonun da yükselir panik yaparsan Allah korusun

Benim de açıkçası özellikle akşamları karnım sertleşir ve büyür ama doktor bana normal demişti diğer arkadaşların sa size dediği gibi. Ayrıca gün boyu biriken gaz, belki kabızlık, yemek, vs şişkinlik yapar normal demişti. Normal olmayan ertesi sabah geçmeyen ve devam eden durum demişti. Ama tabi ki kötü hissediyorsanız gidin.

Bugün ekstra yoruldun yada ayakta durdunmu canım,dinlenince geçmiyorsa acile git istersen.ama nstye baglarlarmı bilmem haftamız çok küçük,nst olmadanda sancı kasılma anlaşılmaz sanırım

Ben 10 gün önce 6 dolgu, kanalımın son kısmı, 2 adet implantin son kısmı, 3 kaplama, diş temizliği, röntgen (ama hamilelik için olan varmış ondan ), vs. Yaptım. Doktor agri kesici için de sanırım adrenalinsiz mi ne demişti hamilelere uygun ondan yaptı hep. Benim 2.trimester hep diş tedavisi ile geçti. 25+5 iz kızımla. Ben 3 haftalik hamileyken bilmeden implanta ve kanala falan başlamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim doktor bekle 2 yi dedi. En son işlemleri bitireyim mi dediğimde eğer 2 veya 3 seanstan fazla surecekse yaptırma bekle doğumu demişti. Toplamda 4 kez gittim yanlis hatirlamiyorsam 2.trimesterda. sagolsunlar her gittigimde sirf daha az geleyim diye daha cok islem yaptilar. Normal planin disinda yaptik hamilelikten dolayi. Açıkçası bir sorun olmadı bende ama yapılan anestezi türünden sanırım ağrı oluyordu ama mecbur katlanıyordum. Zor biraz kolay gelsin, Allah güç versin.
Of çok geçmiş olsun.. baya işlem yapılmış sahada canım ya.. doktor yapalım kanal dedi ama ben endişe ettim açıkçası ama el mahkum gibi yapılacak.. 😢

ben dolgu yaptırdım ikinci trimester ve sonrasında diş tedavisi yaptırabilirsin hatta diş için film de çekebilirler demişti. ama dişçiler rapor istiyor işlem yapmak için doktorum rapor yazmıştı. rapora rağmen röntgeni çekmedilrr ama dolgu yaptırdım.
O zmn geç kalmadan yaptırmam lazım benimde, baya zorluyor artık.. çok saol canim

X