Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu karın sertleşmesi kasılma mı oluyor ya kasılmayı nasıl ayırt ederiz? Benim karnım çok sert 2 3 gündür sanki taş bağlamışım gibi

Kızlar selam eşimle köye gittik çiftlikten çiğ süt aldık. Kaynatsam yoğurt yapsam yesem mi? Hamilrlikte riskli ama canım da çekiyor güzel bi yoğurt bilemedim. Çok temiz çalışsam iyice kaynatsam olmaz mı?
Ee ben hep çiğ süt alıp yoğurt mayalar yerim. Hamileliğimde de devam ettim. Sakıncalı mıydı hamileyken ? Hiç öyle bir bilgiye denk gelmedim de şaşırdım sen yazınca 🤔

Kızlar selam eşimle köye gittik çiftlikten çiğ süt aldık. Kaynatsam yoğurt yapsam yesem mi? Hamilrlikte riskli ama canım da çekiyor güzel bi yoğurt bilemedim. Çok temiz çalışsam iyice kaynatsam olmaz mı?
Ben şimdiye kadar hep kendim yapıp yedim. Siz muhtemelen pastörize olma meselesinden dolayı söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim doktor daha sağlıklı dedi ev yapımını, sanırım yine herkesin fikri farklı bu konuda da 🤷🏿‍♀️

Kızlar bu karın sertleşmesi kasılma mı oluyor ya kasılmayı nasıl ayırt ederiz? Benim karnım çok sert 2 3 gündür sanki taş bağlamışım gibi
Benım de bellı bır bölgede oluyordu acile bıle gıttım hatta kızımın kafası varmış orada. Kendi Doktorum kasılma ya da doğum sancısı için gobeğin bir yerde toplanır dınlenerek geçmez ve bı kaç dakıkada bir seklınde kasılır artarak devam eder dedi. İlk bebeklerım oldugu ıcın hıc bır fıkrım yoktu benım de böyle anlattı

Benım de bellı bır bölgede oluyordu acile bıle gıttım hatta kızımın kafası varmış orada. Kendi Doktorum kasılma ya da doğum sancısı için gobeğin bir yerde toplanır dınlenerek geçmez ve bı kaç dakıkada bir seklınde kasılır artarak devam eder dedi. İlk bebeklerım oldugu ıcın hıc bır fıkrım yoktu benım de böyle anlattı
İşte benimki bir yerde toplanıyor böyle

Evet bir yerde toplanıyor karnım yamuk gıbı duruyor benımde

Ben hep öyle yapıyorum hatta marketten pastörize yogurt mayasiyla mayaliyorum parmak vs sokmuyorum içine ya da başkasından maya almiyorum şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım 😊

Eveeet şeker yüklemesi yapıldı bugün 🙈 ve sonuçta yükseldi şekerim. doktor ile henüz görüşmedim online da gördüm sonuçları. Pazartesi sorarım bakalım ne diyecek. Beklediğim bi sonuçtu aslında şaşırmadım. İnsülin direncim olduğu için ve ailede şeker olduğu için … zaten dikkat ediyordum ama daha sıkı dikkat edeceğim artık 🤷🏻‍♀️.
Toplamda 4 kg almışım. İyisin dedi doktor.
25+1 deyiz 850 gr
35 cm olmuşuz teyzeleri 🩵🧿

Eklentiler

• IMG_3367.jpeg
    IMG_3367.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 65
Eveeet şeker yüklemesi yapıldı bugün 🙈 ve sonuçta yükseldi şekerim. doktor ile henüz görüşmedim online da gördüm sonuçları. Pazartesi sorarım bakalım ne diyecek. Beklediğim bi sonuçtu aslında şaşırmadım. İnsülin direncim olduğu için ve ailede şeker olduğu için … zaten dikkat ediyordum ama daha sıkı dikkat edeceğim artık 🤷🏻‍♀️.
25+1 deyiz 850 gr
Toplamda 4 kilo süper yaa maşallah 🧿

25+1 deyiz 850 gr
Benim 1 saat sonu değerim 170, 2. Saat sonu değerim 120 çıktı. doktor iyi dedi ben de hiç dikkat etmeden yiyorum her şeyi 🤦‍♀️

Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum 🙈Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?

Bu sabah bebişimizin ilk alışverişini yaptık🥰
Hastane çıkışı (ikincisi bir tanede hediye geldi)
Damatlık takım alt üst (fotograf çekimi için)
Arılı alt üst takım 3-6 ay
2 tane uzun kollu zıbın 3-6 ay
5 tane kısa kollu zıbın 3-6 ay
2 tane fermuarlı patiksiz 3/6 ay tulum
Dışarda giydirmek için Polar tulum 3/6 ay
Triko mikili salopet 3/6 ay
2 tane banyo havlusu
10 lu ağız bezi
2 tane müslin battaniye
Bavul içi düzenleyiciler 6 lı
Puset örtüsü
.
Dünde hediye gelen hastane çıkışı elime ulaştı bayıldım kumaşına rengine sizede atayım fikir olur içeriği çok kapsamlı keselerle geldı onlarda kullanışlı olacaktır benım ıcın birde ağız bezi de hediye geldi, birde müslin battaniye kalın hediye almışlar birde deterjan sagolsunlar 🥰Eki Görüntüle 3501070
tinnylamb mi bu ben de bundan aldım aynı renk çok güzeldi ben beğendim. keseleri ile de birlikte geldi ama dün birsey daha sipariş vermiştim o geldi sanırım hemşireye bunu vereceğim. Hem ismi de yazılı olsun

Eklentiler

• 1000017892.jpg
    1000017892.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 60
ayyy benim de valla şöyle gerçek bir süt çekti canım ama pastörize gibi olmaz. yine de sen bilirsin canın çok çektiyse günlük pastörize süt var mı oralarda onların da yoğurdu güzel oluyor

Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum 🙈Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?
Merhaba canım
Pijamadam Kadın Sabahlıklı Volan Kollu Kruvaze Hamile-Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu üçünü almayı düşünüyorum bide
https://ty.gl/s8wmcb115xk4o bu markanın geceliklerini çok sevdi doğum yapan arkadaşlarım burdan da alıcam ama henüz hangisini alacağıma karar vermedim

Merhaba canım
Pijamadam Kadın Sabahlıklı Volan Kollu Kruvaze Hamile-Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu üçünü almayı düşünüyorum bide
https://ty.gl/s8wmcb115xk4o bu markanın geceliklerini çok sevdi doğum yapan arkadaşlarım burdan da alıcam ama henüz hangisini alacağıma karar vermedim
fıstığım likapanin ürününü iade etmiştim ama mdl nin siyah v yaka ve ayninin beyazını aldım coook tatlılar

X