- 8 Ocak 2024
- 290
- 48
- 29
Benim de karın çevresi gerideydi yarın kontrolüm canm, bana da takip edelim dedi bence ne olur ne olmaz diye yakın takip edecektr sıkma canını güzelimKızlar karın çevresi ac geride olup bir anda öne geçen var mı 7-8 gün içinde birkaç gün gerideyken 2 hafta öne geçmiş bu ara şekerimde yüksek çıkıyor doktor ondan dolayı takip edelim vs dedi canm sıkıldı
2 gün önce de çok ağrım vardı bebek hareket edince baş aşagı dönmüş
Amin canm inşallah yaaAcilden geldim şimdi 30. Haftada ilk nst mi oldum şükür birşey çıkmadı karnım çok ağrıyordu çok hareketli bebiş, baş aşağı dönmüş şuanlık bi sorun yok dedi doktor. Sağ Salim zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Elbette kolay olmaz yavrum anne olmak kolay mi kızzYeni doğum yapan arkadaşım hamilelik Veli nimetmiş diyeceksin diyor bana
Aaa yavrum calışabilir aldın yaa şu süreye kadar yazdı mı doktor pekiSelam canlar, cuma kontrole gittim 32+0 da . Her şey yolunda dedi. Çalışabilir raporunu aldım . 1860 Gr olmuşen başından beri zayıf bir bebek olacak diyor doktorum. 35 te görüşelim nst ye bağlayalım dedi doktor
Ohooo tabiki kızz ben artk nevresimlerini yıkayıp ütüleyip sereyim diyorumKızlar beşik ne aldınız yada almaya başladınız mi
Ne aldın canm beşiği e bende artık alayım diyorumOhooo tabiki kızz ben artk nevresimlerini yıkayıp ütüleyip sereyim diyorumhep içim de sanki birden gelecek hazır olamayacağım gibi geliyor
Kızlar beşik ne aldınız yada almaya başladınız mi
Bende elele nin aldım canm park yatağınıNe aldın canm beşiği e bende artık alayım diyorum
İnş canm haftaya bir daha gideceğim İleri olması ayrı geride olması ayrı dertBenim de karın çevresi gerideydi yarın kontrolüm canm, bana da takip edelim dedi bence ne olur ne olmaz diye yakın takip edecektr sıkma canını güzelim
Ya kesinlikle mağazada görmek gerekiyor. Ben ahşap anne yanı bir şey beğenmiştim 24 aya kadar diyordu ama gidip gördüğümde imkanı yok çocuk 24 ay yatamaz o beşikte dedimBende daha almadm canm bir iki marka var ama karar veremedim daha doğrusu gidip mağazada göreyim dedim gidip onada bakamadım
Bu yataklarda çocuk ne kadar süre yatabiliyor genellikle acaba ?Ben bundan aldim, ayni zamanda anne yani da oluyor.Kanz Pretty Plus Anne Yanı Park Yatak 70X120 Cm Füme + Yatak Hediyeli Füme | Babymall
Kanz Pretty Plus Anne Yanı Park Yatak 70X120 Cm20 kg taşıma kapasitesine sahip.Geniş alt değiştirme ünitesi ile bebeğinizin ihtiyaçlarını elinizin altında bulundurur.Bebeğinizin eşyalarını koyabileceğiniz düzenleyiciler ile hayatınızı kolaylaştırır.File pencereleri sayesinde onu her daim...www.babymall.com.tr
3-4 e kadar yatar ama zaten cok ucuzmus bu park yataklar, 2 sene kesin idare eder sonra normal yataga gecilir.Bu yataklarda çocuk ne kadar süre yatabiliyor genellikle acaba ?
Günaydın balımm aynen öyle vallaİnş canm haftaya bir daha gideceğim İleri olması ayrı geride olması ayrı dert
4 sene kullandım hatta daha fazla 20 gündür kullanmıyoruz kesinlikle öneririm ama sallama açısından bakarsanız uygun olmaz ben ekstra portatif küçük beşik almıştım yine öyle yapacağımBu yataklarda çocuk ne kadar süre yatabiliyor genellikle acaba ?
amin inşallah çiçeğimRaporun hayırlı olsun cnm sıkıntısız hayırlısıyla sonuna kadar devam etsin
dönmüş dedi yavrum . dönmeseydi nasıl olacaktı diye sordum 35-36. haftanda dönmesi için belli başlı egzersizler verecektim dedi. nst ye 35. haftada bağlıcaz dediMaşallah canım dönmüş mü bebişin
37 ye kadar çalışabilir yazıyor baby . atayım görüntüsünü bak bir istersen. yazar diye düşünüyorum amaAaa yavrum calışabilir aldın yaa şu süreye kadar yazdı mı doktor peki
Ben de mesela 32 de çalışabilir alcam ama 35 e kadar
Yani öyle yazabilir mi acaba
Benim bel ve sırt ağrılarım hep var ama dün öyle bir tekme attı ki popomda hissetim ağrıyı resmen senin dönmüş mü doğum pozisyonuna bebekKızlar selam bende 31.haftadayım bel ve rahim ağrılarm başladı korkuyorum yaa bebeciklerimz zamanında gelsin inşallah