Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 23 haftalık oldum 3 gündür kasık ağrım vardı. Bugün bi geciyor bi geliyor sancı şeklinde yaşayan var mı?
Cnm normal bence. Gecen hafta sol bobrek agrisiyla acile gitmistim neyse onu hallettik 2 gun oncede bu sefer sag kasigimda agrilar baslamisti yine acile gittik idrara falan baktilar bir sorun yok dediler en son nst ye bagladilar😄 ondada bsey cikmadi. Doktor bu tur agrilar normal gecer telaslanma dedi😀

Yaa kızlaar bugün 21+6 olduk geçen hafta hareketler daha belliydi hatta dışardan bile görüyordum 🥹 Bu hafta daha cılız hareketleri, pozisyon değiştirmiştir diyorum ama yine de bi gerildim 😅 Sizde böyle şeyler oldu muu
Bazen benim de çok hafif oluyor hareketleri bazen hiç hissetmiyorum günü gününü tutmuyor bence bu haftalarda normal 🥰

Yaa kızlaar bugün 21+6 olduk geçen hafta hareketler daha belliydi hatta dışardan bile görüyordum 🥹 Bu hafta daha cılız hareketleri, pozisyon değiştirmiştir diyorum ama yine de bi gerildim 😅 Sizde böyle şeyler oldu muu
Oldu sonra yine hareketleniyor ben de video ya falan alıyordum sonra dediğin gibi azaldı sonra yine arttı değişiyor yani

Kızlar size de geçmiş olsun. Benim de iki gündür sesim kısık uyanıyorum boğazım fena oluyor. Ben de pastil alayım sizin yazdıklarınızla geldi aklıma. Strepsils daha mı iyidir ki ben pek pastil kullanmadım daha önce bilmiyorum pek. Doktora sorayım ben de bugün.
Ben strepsilps i internete yazınca bana pek güven vermedi. Normal pastil kullanicam

Ben strepsilps i internete yazınca bana pek güven vermedi. Normal pastil kullanicam
Hadi ya ben hiç bilmiyorum bu pastil işini hastayken kendime karışık bitki çayları yapar iyileşirdim ama şimdi içemiyorum ıhlamur da pek yetmiyor tek başına zaten günde bir fincan ☺️ neyse bir sordum doktoruma bakalım ne diyecek önerisi varsa onu alırım

Kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım . Doktor idrar tahlili ve kültürü de istemişti sonuçlar böyle çıkmış. Enfeksiyon da protein kaçağı oluyor mu aramızda enfeksiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım vardı sizde de protein + miydi ? Protein kaçağı iyi değil diye biliyorum pazartesi doktora gidicem sonuçlar için endişe etmeye başladım 😔

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-09-10-58-50-942.jpg
    Screenshot_2024-11-09-10-58-50-942.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 47
Size de geçmiş olsun ben grip degilim ama 3 gun once grip asısı oldum. Zaten önceden de ara ara olurdu estetikten dolayı ama burnum felaket tıkanıyor dün dayanamayıp otrivine sıktım anca öyle uyudum. Öyle bi burun tıkanıklığı yaşıyorum ki nefesimi zorla zart diye çekmek zorunda kalıyorum yer inliyor sjfjdjkd geceleri Burun tıkanıklıgı icin öneri var mı acaba?
Valla gebelikten dolayı sanırım 2 hatta 3 ay olacak her gece böyle tıkanık 🥲 bir çözümü varsa haber edin jzjdjks

Haftası haftasını tutmuyor bebişin de bazen çok hareketli bazen daha salon takılıyor 😅 ara ara hissediyorsan sorun yok bence

Bunlar geçiyormuş canımm üzülmee hiiç

yaa gümüş kapak yerine hiç bişi mi kullanmayalım nasıl olcak
yani bana kalirsa bol bol gogus pedi bi de bi memeyi emzirirken digeri kayniyor o yuzden mochi gibi bisey almak lazim bi de simdiden krem surup yumusatmak yani bende ise yaramamisti gumus kapak🤷🏻‍♀️
Yegeniminde bobregine o sekilde soylemislerdi doguma kdr duzeldi korkmayin. Kistlerde kendiliginden gecebiliyor hic stres yapmayin
insallah canim benim🫶🏼
Ben daha detaylıya girmedim salı günü inşallah, kendi doktorum 1 ay önceden söyleseymişti o beyindeki kisti, hiiiiç takma kafana geçip gider onlar ben unutmuştum bile senin mesajını görünce aklıma geldi 🥹❤️❤️
yaaa rahatlattin beni valla🫠🫠

Kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım . Doktor idrar tahlili ve kültürü de istemişti sonuçlar böyle çıkmış. Enfeksiyon da protein kaçağı oluyor mu aramızda enfeksiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım vardı sizde de protein + miydi ? Protein kaçağı iyi değil diye biliyorum pazartesi doktora gidicem sonuçlar için endişe etmeye başladım 😔
Merhaba geçmiş olsun. Enfeksiyon var diyecek yüksek ihtimal ve ilaç başlayacak. İlacı bi iki hafta kullanınca düzeliyor merak etmeyin korkacak bir durum yok.

4 kat müslin battaniyelerden ben de aldım ama çok ince geldi bebek üşümez mi bunla? Yorgan mı alsam acaba
4 katlı bende aldım 2 tane ama evet bende ince beklemiyordum. Yorganda aldım ben. Ama benim Mart sonuna geliyor. 4 katlilar yeter diye düşünüyorum

Buhar makinesi babamın evinde vardı hic hoslanmazdım ama bebek icin mecburen ben de alacagım bari simdiden alayım kendim icin maya91 maya91 de önermiş <3 burnu acmak icin sumkurmek gibi kendini zorlayarak - ıkınarak sümkürme sakın bebegi olumsuz etkilemesin.

Evet doğru aslında öksürük krizi geliyor bazen kuruluktan yavrum kıpırdayıp duruyor ben öksürdükçe. Şimdiden alalım koyalım kenara bize de iyi olur.
ne alcaksınız önerileri alırııımm kendimiz için de şu süreçte hasta olunca kullanırıızzz.
evet ya bazen gümbür gümbür bazen çok sakin :)
yani bana kalirsa bol bol gogus pedi bi de bi memeyi emzirirken digeri kayniyor o yuzden mochi gibi bisey almak lazim bi de simdiden krem surup yumusatmak yani bende ise yaramamisti gumus kapak🤷🏻‍♀️

insallah canim benim🫶🏼

yaaa rahatlattin beni valla🫠🫠
bundan mı yanii canım

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-11-09 122520.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-11-09 122520.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba geçmiş olsun. Enfeksiyon var diyecek yüksek ihtimal ve ilaç başlayacak. İlacı bi iki hafta kullanınca düzeliyor merak etmeyin korkacak bir durum yok.
Çok teşekkür ederim sadece protein kaçağı prekleampsi belirtilerinden biri olduğu için o konu endişelendirdi beni 🥺

4 katlı bende aldım 2 tane ama evet bende ince beklemiyordum. Yorganda aldım ben. Ama benim Mart sonuna geliyor. 4 katlilar yeter diye düşünüyorum
Benim ya şubat sonu ya mart başı olacak ve evim aşırı soğuk 6 ay doğalgaz yakıyorum istanbulda olmama rağmen :-/ :-d ve yakmama rağmen yorganla uyuyorum bebiş donar o müslinle.
Annem battaniye de ördü ben de bi battaniye aldım ama o da incecik bunu da sipariş verdim şimdi. Dandik naylon yazmışlar yorumda yorgan tarafı için ama polarlı tarafını değecek şekilde örtersem faydalı olabilir heralde. Olmadı altına sererim bakalım nası bişey gelecek :3

ne alcaksınız önerileri alırııımm kendimiz için de şu süreçte hasta olunca kullanırıızzz.

evet ya bazen gümbür gümbür bazen çok sakin :)

bundan mı yanii canım
Yakın zamanda bir arkadaşımla görüştüm xıaomi almış fiyatları 4-5 bin bandında demişti astım çıkmış onda gayet memnunum dedi. Bir model bakarım buraya da yazarım az da onu araştıralım😁

23+2 ve son 3 gündür çok sakin. Geçen hafta, içeride furbol maçı yaptığına yemin edebilirdim oysa 😅

X