- 15 Şubat 2024
- 2.000
- 2.582
- 33
Ben 14 haftalığım 11’de gittim 13’de gittim ikisinde de öğrenemedim doktor emin değilim daha zamanı var dediKızlar aralık ayı annesiyim allah nasip ederse sizler kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz? Ben şuan 11+4 ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 14 haftalığım 11’de gittim 13’de gittim ikisinde de öğrenemedim doktor emin değilim daha zamanı var dediKızlar aralık ayı annesiyim allah nasip ederse sizler kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz? Ben şuan 11+4 ❤
İyi bir doktora gelmişsin canım ne güzel, inşallah hep öyle devam eder. Doktor çok önemli. Bende devlete gidiyordum ama 15. haftadayım şimdi pazartesi özelle devam edicem doktora anca karar kılabildim :) özel hastane klinik değil ama yine de bir danışayım teşekkür ederimAmin inşallah sağlıkla gelsin hepimizin yavruları Ben gebeliğimi öğrendiğimde 2 kez devlete gittim birinde cihazım bozuk dedi kağıt vermedi diğerinde de doğru düzgün bakmamıştı baş popo ölçtü sadece zaten siyah beyazdı bebek olduğunu anlamazsın bile öyle kalitesizdi görüntü. 10.haftadan beri özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum her gidişimde hem renkli hem siyah beyaz fotoğraflarından bir kolaj veriyor bana. Cihazla ilgili sanırım imkanı varsa verir. Benim doktor bayağı uğraşıyor bir de güzel poz yakalamak için. Bugün midesini göremedi mesela çok uğraştı olmaz bakmam lazım dedi öğle arasına çıkmadı beni bekledi çikolata yedim su içtim tekrar aldı baktı.
Maşallah zaman gerçekten geçmiyorrrr bi haftam kaldi bnmde kontrole geçmiyor geçmiyor geçmiyo o bi ayKızlar bugün kontrolüm vardı. 16 haftalığız tam. 15 cm ve 150 gr olmuş bizim sıpa. Biraz keyfine düşkün galiba Bu arada su gibi akıntım olduğunu ve kasık ağrım olduğunu söyledim süründü aldı test için ve fitil verdi kızlar öyle bir durumunuz varsa doktorunuza paylaşın. 20 haftalık olunca perinatolojiye detaylıya yönlendirdi onun raporuyla gel dedi. Bana yine 4 hafta sabır çekmeler
Eltimle aynı zamanda hamileyiz ama onun doğuma 1 ay kaldı, o kelepçe beğenmiş kendisi için bana da öyle bir şey takmayı düşünüyorlarmış. Onun beğendiğinden bana ne? Kurulan cümleler bazen inanılmaz gereksiz. Bizde erkek toruna künye kıza bilezik takılır. Annem ona göre takacak, kayınvalidemleri bilmiyorum onlar sadece bana takacak sanırımKızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Büyük oğlumda bişey görmedim bende, oğlana künye yaptırmış sadece
Durumları yok da değil
Evet o içinde yağ var sprey formlarının sebebi de bu zatenBenim spreyi şeklinde zeytinyağ ve D vitamini . Ağzına bir kere sıkıyorsun zaten zeytinyağ tadı geliyor dediğin şu an çok mantıklı geldi
Ben hiç bilmiyorum ilk bebeğim olcak kayınvalidemlerinde ilk torunu olcak nasipse. Ama birkaç gün önce kayınvalidemin eltisinin gelini doğum yaptı. Eltisi gelinine kayınvalidemin önünde kapkalın bir kelepçe taktı. Bizimkide eltisinden aşağı kalmaz o günden beri düşünmeye başlamıştır diye düşünüyorumKızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Büyük oğlumda bişey görmedim bende, oğlana künye yaptırmış sadece
Durumları yok da değil
Ekti savaşları başlasınBen hiç bilmiyorum ilk bebeğim olcak kayınvalidemlerinde ilk torunu olcak nasipse. Ama birkaç gün önce kayınvalidemin eltisinin gelini doğum yaptı. Eltisi gelinine kayınvalidemin önünde kapkalın bir kelepçe taktı. Bizimkide eltisinden aşağı kalmaz o günden beri düşünmeye başlamıştır diye düşünüyorum
Adet ağrısı gibi ara ara oluyor bende ama daha çok karnımın alt kısmında uzun süre oturunca kramp oluyorİyi akşamlar anneler. 15. Haftada adet ağrısına benzer kasık ağrılarınız oluyor mu. Bugün ara ara oluyo bana
Hoşbulduk canım hepimiz için sağlıkla tadını çıkarttığımız bir gebelik diliyorum inşallah süreç sonunda sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızıA
Aramıza hoşgeldin canmm evet bende de ara ara agrı oluyor
Şükür bu sabah geçti gibi. Dün biraz ağrı çektim. Bende uzun süre oturamıyorum canım. Belim karnım ağrıyor hemen. Göbekler çıkmaya başladığı için rahat edemiyoruz artıkAdet ağrısı gibi ara ara oluyor bende ama daha çok karnımın alt kısmında uzun süre oturunca kramp oluyor
Bende de oluyor canım. Gece uykumdan kaldırıyor hatta. O korku ile eşimi uyandırdığım çok oluyo. Bide bacaklarıma ağrı da giriyo geceleri uyutmuyor. Sanki çok yol yürümüşsün de bacakların kopacak gibi ağrı olur ya aynı öyle. Bacak arama yastık koyunca hafifliyor gibiAyy kızlar bı sabah bacağıma kramp gibi şöyle damar çekilir yaa öyle oldu sabah sabah yarım saat ağladım resmen eskiden de oluyordu ara ara ama 1 senedir olmamıştı şöyle gerilince oluyor genelde sizde de hiç oluyor mu şuan eskiden vs
Bende hiç rahat edemiyorum zaten kimseden o göbeği saklayamıyorum artık tam hamile göbeği oldu uzun süre iş yerinde oturunca benim de belim karnım ağrıyorŞükür bu sabah geçti gibi. Dün biraz ağrı çektim. Bende uzun süre oturamıyorum canım. Belim karnım ağrıyor hemen. Göbekler çıkmaya başladığı için rahat edemiyoruz artık
Off evet ya bende dün bayağı yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum evet yastık olayını bende yapıyorumBende de oluyor canım. Gece uykumdan kaldırıyor hatta. O korku ile eşimi uyandırdığım çok oluyo. Bide bacaklarıma ağrı da giriyo geceleri uyutmuyor. Sanki çok yol yürümüşsün de bacakların kopacak gibi ağrı olur ya aynı öyle. Bacak arama yastık koyunca hafifliyor gibi
Aynen öyle bu işte kârlı biz gelinler çıkcaz inşallahEkti savaşları başlasın
Görür büyük ihtimal bende tam 15+4 te gittim kesinleştiBebikomu özledimm haftaya 3 hafta olcak görmeyeli normalde 4 hafta sonra gitmem lazımdı gitsem mi? 15+4 olcak inşallah haftaya görür mü acaba cinsiyetii