- 3 Ağustos 2022
- 531
- 591
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç içine katma ben gülerek lafımı sokuyorum yoluma bakıyorum en azından ohh dedim diyorumOnu bir araya gelince söylicem hepsi olsun anne bana kardeş
Amin inşallah sağlıkla gelsin hepimizin yavruları Ben gebeliğimi öğrendiğimde 2 kez devlete gittim birinde cihazım bozuk dedi kağıt vermedi diğerinde de doğru düzgün bakmamıştı baş popo ölçtü sadece zaten siyah beyazdı bebek olduğunu anlamazsın bile öyle kalitesizdi görüntü. 10.haftadan beri özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum her gidişimde hem renkli hem siyah beyaz fotoğraflarından bir kolaj veriyor bana. Cihazla ilgili sanırım imkanı varsa verir. Benim doktor bayağı uğraşıyor bir de güzel poz yakalamak için. Bugün midesini göremedi mesela çok uğraştı olmaz bakmam lazım dedi öğle arasına çıkmadı beni bekledi çikolata yedim su içtim tekrar aldı baktı.Ayyy inanamıyorum daha 15 cm ama şu surata bak resmen bi suratı var maşallah bin kere. Sağlıkla gelsin inşallah. Böyle renkli ultrason olması için siz mi istediniz acaba? Bende böyle görmek istiyorum bi
Merhaba canım sağlıkla doğsun Ben 11+6 da öğrendim. Benimki edepsiz bebişlerden açtı gösterdi pipisiniKızlar aralık ayı annesiyim allah nasip ederse sizler kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz? Ben şuan 11+4 ❤
He yaa evt tatlımmm:))Hakikaten ha sana kız denmişti demi bak o bilmiş
Bana da aynı kişi %70 kız dedi teorilere göre instagramda bnde 12 haftalık resim attım hadi bakalım hayırlısı
Evet evet canm aynı sayfa bana yüzde vermeden kız demişti:)Doğru dimi aynı sayfa
Oyyy inanmıyorum nasıl da yüzü belirgin maşallah maşallahKızlar bugün kontrolüm vardı. 16 haftalığız tam. 15 cm ve 150 gr olmuş bizim sıpa. Biraz keyfine düşkün galiba Bu arada su gibi akıntım olduğunu ve kasık ağrım olduğunu söyledim süründü aldı test için ve fitil verdi kızlar öyle bir durumunuz varsa doktorunuza paylaşın. 20 haftalık olunca perinatolojiye detaylıya yönlendirdi onun raporuyla gel dedi. Bana yine 4 hafta sabır çekmeler
Yaaa sizi bilemediAynı kişi
Benim hep hayalim olan bir kız ismi vardı zâten ben nasipse onu koyacağım canmKızlar bu isim işi çok zor ya nasıl yapıcaz bu işi ? Siz nerelere bakıyorsunuz isim için ? Kitap vs mi yoksa netten bakıyorsanız neresi ? Kaynaklar varsa paylaşabilir miyiz ? Erkek isimlerine bakıyorum modern ve zamansız bişi olsun derdindeyim
Ahahaha yerim yaaaMerhaba canım sağlıkla doğsun Ben 11+6 da öğrendim. Benimki edepsiz bebişlerden açtı gösterdi pipisini
Vlla ben de bana yada bebeğe ne takar bilmem benim annem bebeğe künye yapacak ama kvalideyi bilmiyorum:)Kızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Büyük oğlumda bişey görmedim bende, oğlana künye yaptırmış sadece
Durumları yok da değil
Ben 13 te öğrendim canm bakalm yarn 16 haftanın sonundaym netleşir iyice:))Kızlar aralık ayı annesiyim allah nasip ederse sizler kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz? Ben şuan 11+4 ❤
Sağlıklı olsun da geç hisset canımBen gece sakinken elimi koyup bastırırsam böyle pıtı pıtı birşey hissediyorum ama dün doktor bana zaten ilk gebelik geç hissedersin ama plazentada ön duvarda daha da geç hissedersin o tekme gibi hareketleri dedi. Plazenta arada duvar görevi görüyormuş bana 25/26 haftaya gelmeden hareket hissetmeyi beklemedi dedi
Yüzdeyi ben arada hiç mi kalmıyorsunuz dedim o yüzden söylediHe yaa evt tatlımmm:))
Evet evet canm aynı sayfa bana yüzde vermeden kız demişti:)
Ayy hadi hayırlısı inşallah
Oyyy inanmıyorum nasıl da yüzü belirgin maşallah maşallah
Kız senin cinsiyet neydi:)
Sağlıkla kucağına al canım. Ben 14. Haftada öğrendimKızlar aralık ayı annesiyim allah nasip ederse sizler kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz? Ben şuan 11+4 ❤
Ben bekliyorum biseler. Her iki tarafta takı yapar diye düşünüyorumKızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Durumları yok da değil
Doktoruma soruyum bı kuzum bu iyiyse bunu alırımbak ben böyle birşey kullanıyorum dil Altına bir fıs yapıyorum mide bulantısı olmuyor bende . İstersen buna bir bak. O damla olan benim midemi bulandırmıştı doktor bana bunu vermişti
Öyle yapıyorum canım ama inan midem çok kötü oluyorCanım ekmeğe damlatarak yemeye çalış istersen
Ben de ekmegin icin de huylanabilicegim icin suya damlatmayi tercih ettim.bende 16 yım d vitaminini ekmeğe damlatabilirsin dedi dr.
ayrıca demir de yazdı
Benim ilk bebek. Ama görümcem 2 defa doğum yaptı o zaman kayınvalidemler kız bebeğe künye erkeğe altın taktılar . Kızlarına yani görümceme de birinde bileklik birinde kolye taktılar . Bende oğlanın çocuğu olacağı için birde sülalede erkek olarak ilk benim doğum olcak kıza taktılarsa bana kesin takarlar diyorum kendimce .Kızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Durumları yok da değil
İlkinde bana bileklik aldı canım ben talep etmedim ama kendi gönlünden geçti sen de doğumda gelinine kızına takarsın gelenek olsun dediKızlar aklıma geldi doğumda kaynananız size altın gibi bişey takar mı yoksa sadece bebeğe bilezik künye ya da küçük altın gibi bişey mi takar
Durumları yok da değil