- 26 Mart 2024
- 217
- 206
- 27
Ben de maxi cosi baktım siz baktınız mı hiçBende kraft kenya bakıyorum sanırım onu alcam baya içime sindi birde mağazada göreyim de
Helal olsun valla bizim mırın kırın ettikleri için zar zor 3 gün alabildim şimdi şehirdışına çıkmam gerek 2 gün nasıl rapor alsam diye düşünüyorum psikolojik baskı hissediyorum kana
Kanama olunca wc disinda kalkamiyorsun yani mecburHelal olsun valla bizim mırın kırın ettikleri için zar zor 3 gün alabildim şimdi şehirdışına çıkmam gerek 2 gün nasıl rapor alsam diye düşünüyorum psikolojik baskı hissediyorum
Ona hiç bakmadım ama baya instagramda falan öneriliyor sanki bir araştırayım onudaBen de maxi cosi baktım siz baktınız mı hiç
fikriniz zamanla degişebilir. Zaman içinde yeni yeni isimler geliyor akla tecrübeyle sabittirBu konuda çok haklısınız. Bazen yabancı dilde bizim hiç aklımıza gelmeyecek bir çağrışım olabiliyor isimlerin.
Yazımda ç, ş, ğ, ı harfleri sıkıntı oluyor. J yi Y diye V yi F diye, C yi K diye, R yi girtlaktan telaffuz ediyorlar (Almanya).
Bütün yerli yabancı kamuoyu araştırmalarım Hazal dedi. Ama tam bu noktada eşim bu isimden vazgeçti
Biz galiba Demsal ya da Helin koyacağız. Tabi Kasıma çok var.
Ben de ilk hamileliğimde minibüsle gidip minibusle geliyordum işten. Minicibüscüler de oyle deli kullanıyor ki hoplaya zıplaya sallana sallana geciyordu yolculuk. Saglıklı giden gebeliğiniz varsa yorgunluk dışında bi sıkıntı olacagını sanmıyorum, bebişler sandıgımızdan cok daha dayanıklılar. Eskiler tarlada doguruyorlarmış ya o hesap işteKızlar iş yerinden 16:30 da çıkıyorum biraz yürüyüp metroya biniyorum ardından tekrar otobüs durağına yürüyorum otobüsle eve gidiyorum. Birde tam bu okulların çıkış saatine denk geliyorum heralde tıklım tıklım oluyor zaten asla oturamıyorum. Zor bir yolculuk oluyor çok geriliyorum ve yoruluyorum. Daha şimdiden böyleyse 32. haftama kadar nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Sizde nasıl durumlar, benim gibi işten eve giderken toplu taşıma kullanan var mı böyle zorlanan. Kimse anlamıyor da haliyle hamile olduğumuzu, çocuklar çantaları ile çat çat yanımdan geçiyor zaten birazdan çıkacağım işten eve gitmek strese dönüştü bende ya.
Maxi cosiyi denediniz mi travel sistemi hoşuma gitti resimlerinden ama daha bakmadım. İlk cocugum da concord neo almıştım artık gelmiyor tr ye cok hantaldı ve acılıp kapaması kolay değildi. Onu kullanmak istemiyorum artık, daha hafif ve kullanımı rahat araba istiyorumBen de maxi cosi baktım siz baktınız mı hiç
Yaaa o zaman ayrı seninki zorunluluk birde heyet raporu olayı var ama özelde kabul edilir mi bilmiyorum devlette çalışıyorsan onun bir süresi yokKanama olunca wc disinda kalkamiyorsun yani mecbur
Anladım canım bazı arabaların pusetlerini de kullanıyorlar yaa aynı mı ki diye merak ettim bendeTabikide kullanabilirsiniz ama ben oto koltuğu 0-36 kg alacağım. Ve güvenlik açısından daha çok oto koltuğu kullanmayı düşünüyorum.
Puseti yaza kadar bebek arabası için kullanacağım. Puseti hafif zatenAma araç için çok güven vermedi bana o nedenle yada benim içim rahat etmedi
Deneyeöedim çünkü hangş mağazada satılıyo bulamadım yok resmen ama hem öneri hem de birinde görüp beğendiğim için bakmıştım fotoyu atıyorum çok hoş durmuyo muu pusetiMaxi cosiyi denediniz mi travel sistemi hoşuma gitti resimlerinden ama daha bakmadım. İlk cocugum da concord neo almıştım artık gelmiyor tr ye cok hantaldı ve acılıp kapaması kolay değildi. Onu kullanmak istemiyorum artık, daha hafif ve kullanımı rahat araba istiyorum
Yaa evet cok minnoşDeneyeöedim çünkü hangş mağazada satılıyo bulamadım yok resmen ama hem öneri hem de birinde görüp beğendiğim için bakmıştım fotoyu atıyorum çok hoş durmuyo muu puseti
hahaha ilerde. hala bebek arabasina biniyorsa 1-2 yastan sonra dusunuyorum.Peki cybex almayı düşünen yürekli bir annemiz var mı
Ben aslında easy modelini fiyat performans olarak sevdim 25 bine düşmüş yüzde 30 indirimle ama yine yüksek yüzde 50 ye çekseler hiç düşünmem onu alırım ama büyük ihtimalle bagi neo 2 alıcaz onun yerine, tüm markalara baktım en pratik bunlar geldiPeki cybex almayı düşünen yürekli bir annemiz var mı
Ben elelenin beşiğini alcam arkadaşım kullanıyor memnun ama arabasını bilmiyorumKızlar sizce elele nin bebek arabaları nasıl. Şimdi kraft kenya nın hemen hemen aynı özelliklerinde pusetsiz olarak baktım kraft 14bin elele 7bin küsür. Baya fark var yani güzelmi bu marka
Ay bugün sanki yarın doğuruyom gibi koca gün bebek arabası araştırdım neyse mağazada bakınayım benBen elelenin beşiğini alcam arkadaşım kullanıyor memnun ama arabasını bilmiyorum
Elelenin videolarını izlemeni tavsiye ederim. Bizde aşırı beğendik ama Aydın’da yaşıyoruz muhattap bulamayız diye cesaret edemedi eşim. Hakettiği değeri göremeyen bi marka benceKızlar sizce elele nin bebek arabaları nasıl. Şimdi kraft kenya nın hemen hemen aynı özelliklerinde pusetsiz olarak baktım kraft 14bin elele 7bin küsür. Baya fark var yani güzelmi bu marka
Evet bende videolarını izledim canım cidden güzel bakalım bi düşünüp taşınıp karar vericem nerelerde varmış ben istanbuldayımElelenin videolarını izlemeni tavsiye ederim. Bizde aşırı beğendik ama Aydın’da yaşıyoruz muhattap bulamayız diye cesaret edemedi eşim. Hakettiği değeri göremeyen bi marka bence