2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar bugün kontorlumuz vardı 17. Haftamızdayız. Kıpır kıpır, cinsiyetini zar zor gösteren nazlı bir kızımız olacakmış doktor muayene ederken her yerine baktık tam bacak arasına gelince kapatıyordu, 3 defa tekrar ettik en sonunda açtı bacaklarını ve gördük eşimin de benimde hatta tüm çevremin içine de hep kız doğuyordu, doğruymuş rabbim sağlıkla güzellikle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Helal olsun valla bizim mırın kırın ettikleri için zar zor 3 gün alabildim şimdi şehirdışına çıkmam gerek 2 gün nasıl rapor alsam diye düşünüyorum psikolojik baskı hissediyorum kana

Helal olsun valla bizim mırın kırın ettikleri için zar zor 3 gün alabildim şimdi şehirdışına çıkmam gerek 2 gün nasıl rapor alsam diye düşünüyorum psikolojik baskı hissediyorum
Kanama olunca wc disinda kalkamiyorsun yani mecbur

fikriniz zamanla degişebilir. Zaman içinde yeni yeni isimler geliyor akla tecrübeyle sabittir İkinizin de içine sinecegi bir bulursunuz inşallah

Ben de ilk hamileliğimde minibüsle gidip minibusle geliyordum işten. Minicibüscüler de oyle deli kullanıyor ki hoplaya zıplaya sallana sallana geciyordu yolculuk. Saglıklı giden gebeliğiniz varsa yorgunluk dışında bi sıkıntı olacagını sanmıyorum, bebişler sandıgımızdan cok daha dayanıklılar. Eskiler tarlada doguruyorlarmış ya o hesap işte

Ben de maxi cosi baktım siz baktınız mı hiç
Maxi cosiyi denediniz mi travel sistemi hoşuma gitti resimlerinden ama daha bakmadım. İlk cocugum da concord neo almıştım artık gelmiyor tr ye cok hantaldı ve acılıp kapaması kolay değildi. Onu kullanmak istemiyorum artık, daha hafif ve kullanımı rahat araba istiyorum

Anladım canım bazı arabaların pusetlerini de kullanıyorlar yaa aynı mı ki diye merak ettim bende

Deneyeöedim çünkü hangş mağazada satılıyo bulamadım yok resmen ama hem öneri hem de birinde görüp beğendiğim için bakmıştım fotoyu atıyorum çok hoş durmuyo muu puseti

Eklentiler

• IMG_1422.png
    524,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_1422.png
    524,8 KB · Görüntüleme: 74
2 gündür rahim kısmında ekstra bi ağrı vardı bugün açken baktım resmen büyümüş alt kısım ilk defa farkettim 13+4.. bi de göbeğimi içime çekince bi yamuk duruyo şekli değişiyo sanki hareket ediyor gibi Allah Allah

Peki cybex almayı düşünen yürekli bir annemiz var mı
Ben aslında easy modelini fiyat performans olarak sevdim 25 bine düşmüş yüzde 30 indirimle ama yine yüksek yüzde 50 ye çekseler hiç düşünmem onu alırım ama büyük ihtimalle bagi neo 2 alıcaz onun yerine, tüm markalara baktım en pratik bunlar geldi

Kızlar sizce elele nin bebek arabaları nasıl. Şimdi kraft kenya nın hemen hemen aynı özelliklerinde pusetsiz olarak baktım kraft 14bin elele 7bin küsür. Baya fark var yani güzelmi bu marka

Kızlar sizce elele nin bebek arabaları nasıl. Şimdi kraft kenya nın hemen hemen aynı özelliklerinde pusetsiz olarak baktım kraft 14bin elele 7bin küsür. Baya fark var yani güzelmi bu marka
Ben elelenin beşiğini alcam arkadaşım kullanıyor memnun ama arabasını bilmiyorum

Elelenin videolarını izlemeni tavsiye ederim. Bizde aşırı beğendik ama Aydın’da yaşıyoruz muhattap bulamayız diye cesaret edemedi eşim. Hakettiği değeri göremeyen bi marka bence

Elelenin videolarını izlemeni tavsiye ederim. Bizde aşırı beğendik ama Aydın’da yaşıyoruz muhattap bulamayız diye cesaret edemedi eşim. Hakettiği değeri göremeyen bi marka bence
Evet bende videolarını izledim canım cidden güzel bakalım bi düşünüp taşınıp karar vericem nerelerde varmış ben istanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…