Kızlar ben çok mutluyum Rabbim e hamdolsun 1 tane kaybım var içimde derin yaralar açtı o zaman çok korktum ya anne olamazsan evet şuan hala Allah ın elinde ama şuanlık güzel gidiyor. Her şey mucize. Allah ın yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sanki içimde kelebekler uçuyor Allah ım daha doğmadan bu kadar mutluluk annelik duygusu buram buram yükleniyor
32. Haftada çalışabilir raporundan bahsetmişti arkadaşım süreyi doğum sonuna eklemek için, ben sonrasında da çalışmak istiyorum valla umarım sağlıklı gebelikler geçiririz de planladığımız gibi gider herşeyHer gün kullanmak zorundayım ben maalesef. Önceden fıtı fıtı gidiyordum, hiç böyle olmuyordu ama cidden çok yorucu oluyor. Umarım izin süreme kadar idare edebilirim daha baya bi zamanımız da var. Bir an önce izne ayrılmak istiyorummmm
32. Hafta sonrasi doguma kadar olan 8 haftayi simdiden kullanabilsek, o mumkun mudur acaba?32. Haftada çalışabilir raporundan bahsetmişti arkadaşım süreyi doğum sonuna eklemek için, ben sonrasında da çalışmak istiyorum valla umarım sağlıklı gebelikler geçiririz de planladığımız gibi gider herşey
Ben hiç ara vermeden 8 yılı devirdim aynı şirkette, sanırım bu yüzden çok sıkıldım. Bebeğim ayaklanana kadar çalışmak hiç istemiyorum. Ama en azından 32. haftadan sonra olan izinlerimi kullanıp öyle ayrılmak istiyorum.32. Haftada çalışabilir raporundan bahsetmişti arkadaşım süreyi doğum sonuna eklemek için, ben sonrasında da çalışmak istiyorum valla umarım sağlıklı gebelikler geçiririz de planladığımız gibi gider herşey
Bende Prego solo aldım. Mağazada gördüğüm an beğendimPrego solo kullanıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. Çok memnunum
Sanmıyorum. İzne ayrılmak için bile 32. Haftanın bitmesi gerekiyormuş. Öyle okumuştum32. Hafta sonrasi doguma kadar olan 8 haftayi simdiden kullanabilsek, o mumkun mudur acaba?
Sanmıyorum. İzne ayrılmak için bile 32. Haftanın bitmesi gerekiyormuş. Öyle okumuştum
Sene içinde herkesin 40 gün rapor hakkı var diye biliyorum onu da kullanabilirsiniz tabi bir anada 40 gün değil de 32. Haftaya kadar yayarak32. Hafta sonrasi doguma kadar olan 8 haftayi simdiden kullanabilsek, o mumkun mudur acaba?
Benim ihtiyacım var calısmaya canım ,birde bende evde duramam hem çocuğuma istediğim gibi bir hayat sunmak İçin paramı özgürce kazanıp harcamam gerek, umarım gönlümüze göre olurBen hiç ara vermeden 8 yılı devirdim aynı şirkette, sanırım bu yüzden çok sıkıldım. Bebeğim ayaklanana kadar çalışmak hiç istemiyorum. Ama en azından 32. haftadan sonra olan izinlerimi kullanıp öyle ayrılmak istiyorum.
İlk işsizlik deneyimim olacak, muhtemelen hemen sıkılırım ama birazda onun tadına bakalım
Mecbur yaptım misafir gelecek oldu ama benim kimseyi ağırlayacak ne halim ne dermanım vardı süpürge yaptım sildim uyumuş kalmışım onlarda kendi kendilerine vazgeçmiş zatenİyi valla sen yine süpürge yapmşssn bende h. İçi oda zor
Puseti aynı zamanda araba koltuğu olarakta kullanamıyor muyuzBende Prego solo aldım. Mağazada gördüğüm an beğendimHem fiyat performance. Hem travel hemde kabin. Harika bir araba. Zaten kızlar puseti kaç ay kullanıcaz ki? O nedenle kabin-travel modellere bakın sizlere tavsiyem
Ayy hiçi misafir hiç alamam vlla canm calıştgm için çünkü gerçekten anca kendimize halimiz oluyor akşamları. İyi olmuş vazgecmişlerMecbur yaptım misafir gelecek oldu ama benim kimseyi ağırlayacak ne halim ne dermanım vardı süpürge yaptım sildim uyumuş kalmışım onlarda kendi kendilerine vazgeçmiş zaten
Iste ben simdiden 40 gunu gecirdim :/Sene içinde herkesin 40 gün rapor hakkı var diye biliyorum onu da kullanabilirsiniz tabi bir anada 40 gün değil de 32. Haftaya kadar yayarak
Bende kraft kenya bakıyorum sanırım onu alcam baya içime sindi birde mağazada göreyim deBende Prego solo aldım. Mağazada gördüğüm an beğendimHem fiyat performance. Hem travel hemde kabin. Harika bir araba. Zaten kızlar puseti kaç ay kullanıcaz ki? O nedenle kabin-travel modellere bakın sizlere tavsiyem
Tabikide kullanabilirsiniz ama ben oto koltuğu 0-36 kg alacağım. Ve güvenlik açısından daha çok oto koltuğu kullanmayı düşünüyorum.Puseti aynı zamanda araba koltuğu olarakta kullanamıyor muyuz
Kenya da çok güzel mağazada gördüm bendeBende kraft kenya bakıyorum sanırım onu alcam baya içime sindi birde mağazada göreyim de
Güzelmi yeşili canım canlıda. Bende pusetsiz alabilirim sadece yeşil mavi var trendyolda pusetsizde. bi altı ay abimlerin arabayı pusetli kullanıp sonra kenyanın normaline geçerim diye düşünüyorum. Abimler vercez diye ısrar ettiler. Bende 6 aydan sonra kabin alırım dedim ama kabinlerin hepsi tek yönlüymüş haliba 6 aylık bebeği dışa dönük tutamam sanki sürekli aklım kalır onda kayar falanKenya da çok güzel mağazada gördüm bendeYeşil rengi çok hoşuma gitmişti. Hayırlı olsun canı şimdiden
Çok güzel canım gerçekten. Görünce sende beğenirsinGüzelmi yeşili canım canlıda. Bende pusetsiz alabilirim sadece yeşil mavi var trendyolda pusetsizde. bi altı ay abimlerin arabayı pusetli kullanıp sonra kenyanın normaline geçerim diye düşünüyorum. Abimler vercez diye ısrar ettiler. Bende 6 aydan sonra kabin alırım dedim ama kabinlerin hepsi tek yönlüymüş haliba 6 aylık bebeği dışa dönük tutamam sanki sürekli aklım kalır onda kayar falano yüzden kenya mantıklı heldü kabin travelmiş diğerlerine göre hafif hemde cift yönlü
Pregonun tek kabinini alcaktım sırf şu tek yön meselesi beni düşündürdü canım ya bir mağazadada bakıcam iyice çok sağol. Nasipse haziranda 7 aylık falan olcaklar heralde puaeti bırakmak zorunda kalcazÇok güzel canım gerçekten. Görünce sende beğenirsinKesin alıyorsan abinlerden hiç gerek yok zaten puset parası vermeye.
Ah o çift yönBen kabin için vazgeçtim ondan. Benim için hafif ve konforlu olması çok daha önemliydi temmuz ağustosta baya büyümüş olur bizim oğlan üstteki yerinden kontrol ederim diye düşündüm. Sende mağazaya gidince hepsine bak ve dene lütfen. Ama kenya güzel bir model ben de beğenmiştim çok
Helal olsun valla bizim mırın kırın ettikleri için zar zor 3 gün alabildim şimdi şehirdışına çıkmam gerek 2 gün nasıl rapor alsam diye düşünüyorum psikolojik baskı hissediyorumIste ben simdiden 40 gunu gecirdim :/
KesinlikleBende Prego solo aldım. Mağazada gördüğüm an beğendimHem fiyat performance. Hem travel hemde kabin. Harika bir araba. Zaten kızlar puseti kaç ay kullanıcaz ki? O nedenle kabin-travel modellere bakın sizlere tavsiyem