- 15 Kasım 2024
- 26
- 6
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecek inşallah ya bende anlamadım göbeğim de çatlak yok basenim de var .0 çatlak canımm bende ama çok kilo aldım ben yaaa nasıl gidecek acaba
Öyle yapıcam biraz daha zaman geçsin de sıvı varsa iyice kurusunBaşka bir doktora git bakalım belki bunların cihazından kaynaklı olabilir
Yaaa benimde göbeğimde yok iç bacağım yarık yarık kırmızı çok fena göbek varken görmüyordum gidince fark ettim bu kadar kötü olduğunuGidecek inşallah ya bende anlamadım göbeğim de çatlak yok basenim de var .
Gebelik var bu kadar net çıkmazdı hayırlı olsun sağlıcakla gelsinEki Görüntüle 3504464 Adet gününe 2 gün kala 1 gün kala şeklinde test yaptım albi test 2.si sizce güvenilir mi.Şuanda 2 gün gecikti.Geçen ayda silik çıktı 6 gün gecikmeden sonra adet oldum ama bu kadar net değildi
Ayy aynı sorun bende canm gerci biz sırınga ile besliyoruz bibereno geçmedikKızlar benim de sıkıntım bebiş benim mememi asla asla istemiyor başta azcık tutuyordu, şimdi iyice biberona alıştı ne yapacağımı bilmiyorum omzumu emiyor yanağımı da mememi emmiyor ya, ne yapacağım bilmiyorum
Bende beni emmiyor diye cok mutsuzum ağlayp duruyorumÖyle düşünme canım benim. Alışma sürecindeyiz. Sen onun annesisin. Emmedikçe daha da stres oluyorsun biliyorum ama bugünlerde geçecek inşallah
Bende de süt yok hiç canım mama ile doyuyor sadece ona üzülüyorum. Çocuğum boş memeyi emiyor yarım saat.Kızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Ben ruhen bedenen yorgun bitkinim
Alışamadm hala
ve malesef ki kızım beni emmiyor, sanırım o yüzden aramzda bağ oluşturamadk
Kız ne alaka şu an psikolojik olarak çöküntü de olduğun için sana öyle geliyorKızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Alışamadm hala
Canım malesef hepimiz aynıyız hem ruhen hem bedeneh. Sebepsiz ağlamalar bunalmalar hepsi var.emzirmrkten vazgeçme hiç ve emzik verme onu emerek yorulmasınKızlar sizin psikolojiniz nasıl yaa
Alışamadm hala
Hem nasıl zahmetli cnm sezaryen mi oldu
Kızlar 9 kasım doğum yaptım ama hala sezaryen dikişlerinden dolayı tam yatamıyorum yatsam zor kalkıyorum.normal mi
Bende de pek yok canm 3,4 saat arayla sağım yapıyorum 30 cc çıkıyorBende de süt yok hiç canım mama ile doyuyor sadece ona üzülüyorum. Çocuğum boş memeyi emiyor yarım saat.
Bizde meme reddi var ağzına bile almıyor
Ah her çocuk farklı yaa
Evt canm senin yazdıklarını da okudum ailesel skkıntılar da zor yaa hele bu süreçte..Kız ne alaka şu an psikolojik olarak çöküntü de olduğun için sana öyle geliyor
Yengemin üç tane kızı var bir yudum bile emziremedi ama kızları mama içerken bile anneye bakardı sen toparlanana kadar yine kızından destek alacaksın. Psikolojik olarak bende yıkımlardayım süreç çok zor daha da zorlaştırıyorlar her günüm en az 5-6 kere ağlamakla geçiyor ki çoğu hıçkıra hıçkıra tek değilsin merak etme
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben cok taktm kafaya emzirme işini sorma
Canm Doktor'un yine daha iyi bilir gecmiş olsunKızlar moralim çok bozuk bir şey söyleyin. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı
Ne emzik ne biberon kullanmıyom canm şırınga ile besliyoruz prensesi malesef ki mememi hiç emmiyorCanım malesef hepimiz aynıyız hem ruhen hem bedeneh. Sebepsiz ağlamalar bunalmalar hepsi var.emzirmrkten vazgeçme hiç ve emzik verme onu emerek yorulmasın
Hay Allah'm hepimizin derdi baska vlla kızlarSaat 5te emzirmek için uyandırdım. Mama verdim, göğsümü de emzirdim ssst 8 oldu hala meme emiyor inanılır gibi değil. Çektiğim an ağlıyor asla, mememde süt yok boş çekiyor. Emzik versem mi sizce kızlar?
Bende beni emsin istiyorum
Seninki de emiyor seni bırakkmıyor desene
Memeyi emiyorsa sıkıntı olmaz emzikte bence ben verdim bi sıkıntı yaşamadım memeyide emiyor emziği deSaat 5te emzirmek için uyandırdım. Mama verdim, göğsümü de emzirdim ssst 8 oldu hala meme emiyor inanılır gibi değil. Çektiğim an ağlıyor asla, mememde süt yok boş çekiyor. Emzik versem mi sizce kızlar?
Bestlak damla + anason çayı + duş + uyku + terbiyeli çorbalar + booool su + göğüse sıcak masaj en önemliside bebişe bol bol bakmak öpmek koklamak fix süt arttırma menüm boğuşmaya devam vazgeçme valla emzirmek dünyanın rahatlığı. Mama hazırlamak zahmet gerçekten Allah kolaylık versin veya sağım yapıp biberonla içirmek zor bunlar.Çok boğuşuyoruz bildiğin kavga ediyor benle sıpa zaten sütüm az şu ara süt arttırmaya çalışıyorum tabi ağzına şaldır şuldur gelmeyince istemiyor
Valla bende görünce şok oldum . Napsak bilemedim. Bio natural kalmıştı elimde onu süreyim diye düşünüyorum ama şuan ona mecalim yok. Bebiş uyuyor ben bayılıyorumYaaa benimde göbeğimde yok iç bacağım yarık yarık kırmızı çok fena göbek varken görmüyordum gidince fark ettim bu kadar kötü olduğunu
Bu kaka normal ki anne sütü alan bebek için. Köpüklü gürültülü ağrılı bi kaka yapma varsa süt alerjisi düşünülüyo genelde. Yada diyet yaptıklarından farklı bir şeye alerji olabilir. Ama bence gayet normal geldi. Bu arada probiyotik damla bizde çok işe yaramıştı 2.şişeyi bitirdiğimizde kendi kendine kaka da yapıyodu gazda çıkarıyoduKızlar moralim çok bozuk bir şey söyleyin. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı
Bende bu sürece pek alışamadım yavrum . Dünden önceki gün burnu tıkandı elim ayağıma dolandı. Yavaş yavaş emecek öyle düşün bizim stresimiz üzüntümüz de onları etkiliyor. Ben ilk zamanlar sürekli zıbınla emzirmek durumunda kaldım oda ten tene temas alışması için iyiymiş. Şuan bile emerken uyuyor sürekli soymak zorunda kalıyorum sıcak su torbası koy gögüslerine ya da sıcak duşa gir sonrasında bebeği atletle emzirmeye çalış dene istersen bi .Bende beni emmiyor diye cok mutsuzum ağlayp duruyorum
Ve alışamadm hala bebekli sürece
Valla ben vermek zorunda kaldım benimde aynı oldu. Verdim ama iki üç dakika emdi midesi bulandı attı. Çok emmiyor emziği ama yine de sakinleştiriyorSaat 5te emzirmek için uyandırdım. Mama verdim, göğsümü de emzirdim ssst 8 oldu hala meme emiyor inanılır gibi değil. Çektiğim an ağlıyor asla, mememde süt yok boş çekiyor. Emzik versem mi sizce kızlar?