- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Maşallah ellerim tabii demerhaba, beni de ekleyebilir misiniz rica etsem? son regl tarihim 7 şubat. tüp bebek ikiz Allahın izniyle
Bir sorum olacak ikiz olduğu ne zaman görüldü
Benim de 10 Şubat nasıl anlaşıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ellerim tabii demerhaba, beni de ekleyebilir misiniz rica etsem? son regl tarihim 7 şubat. tüp bebek ikiz Allahın izniyle
evet ikizler benimkiler :) çok teşekkürler. amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAaa keseler derken ikimiz mi,
Sağlıkla kucağına al inşallah canm
ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. zaten 2 embriyo tramsferi olmuştum. transferden sonraki 2 kan tahlilimde beta hcg değerim çok yüksek çıkınca doktor büyük ihtimal ikiz demişti. bugün çok şükür keseleri de gördük 2 tane :)Maşallah ellerim tabii de
Bir sorum olacak ikiz olduğu ne zaman görüldü
Benim de 10 Şubat nasıl anlaşıldı
Daha önce düşüklerim olmuştu birde genetik teste birkaç gende heterezigot vardı o yüzdenMerhaba kan sulandırıcı iğneye neden gerek duyuluyor acaba? Meraktan soruyorum duymadım çünkü
Yok 2015 te oğluma hamileykende özele gitmiştim şimdide özele gidicem de ne biliyim kafam karıştı :)Devlet hastahanelerinde ne yazıkki cihazlar hala aynı ondan 2015 de neyse şimdi o canım. Genelde 6/7 haftada kalp atışı duyuluyor bazı istisna durumlarda geç döllenmede falan 8. Haftaya kalıyor sen git bebişini gör sağlıkla doğsun
beni de ekleyebilir misin canım sat 14 şubat ,tahmini doğum 20kasım :)
Anne Adayı Sat Cinsiyet Tahmini Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi kelebek 09 25.01.2024 pikachupika 26.01.2024 01.11.2024 ysayy1 26.01.2024 01.11.2024 enugurlu 26.01.2024 01.11.2024 yenianne30 27.01.2024 02.11.2024 Etaa 30.01.2024 Eslem Hüma 31.01.2024 06.11.2024 blue8816 02.02.2024 08.11.2024 bbggmm 03.02.2024 kucukay172 05.02.2024 12.11.2024 bsnrkmr 05.02.2024 12.11.2024 bal_oglanin_annesi 06.02.2024 sed2 08.02.2024 Final1234 09.02.2024 plankolikanne 10.02.2024 16.11.2024 irmakyyy 14.02.2024 22.11.2024 Happen94 17.02.2024
Sen kalbini ferah tut . Karından bakıyorlar istersen vajinal bakalım diyorlar duyulmazsa. Sen istersen baktır istersen bir hafta daha bekle. Bana daha önce vajinal bakıldı herhangi bir sıkıntı olmadı . Tabi kişiden kişiye değişebilirYa bir de iyi bir özel hastaneye gidiyorum devlete gitsem ne olur acaba? Cihaz eski vs diyen biri olmuştu yukarıda etiketleyemedim bilemedim şimdi o da kafama takıldı. Doktora sorsam mı acaba ?bu arada doktor alttan bakarsak duyarız vs dedi ama ben alttan muayeneden çekindim bazı kadınlarda kanama yaptığı vs okumuştum. O yüzden baktırmak istemedim. Belki de tamamen benim kuruntum bilemiyorum . Beklerim dedim cumartesine kadar
Çok teşekkürlerSen kalbini ferah tut . Karından bakıyorlar istersen vajinal bakalım diyorlar duyulmazsa. Sen istersen baktır istersen bir hafta daha bekle. Bana daha önce vajinal bakıldı herhangi bir sıkıntı olmadı . Tabi kişiden kişiye değişebilir
Oyyy ırmağım seni yerim Allahm razı olsun güzel sözlerin içinSen çok güzel şeyler göreceksin çok pozitif enerji verdin bana niyeyse çok iyi şeyler hissediyorum senle ilgili
Anaaâ buda benden e ne diyim şifa olur inşalahBen kahve iciyorum 2 bardak türk kahvesi 1 fincan filtre kahve
Çay da içiyorum
Kızlar kafeinsiz kahveler var onu içmek sıkıntı olur mu acaba bende çay çok içerim 5-6 bardak içiyorumdurAnaaâ buda benden e ne diyim şifa olur inşalah
Yaaaa ne güzelevet ikizler benimkiler :) çok teşekkürler. amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Vlla bende bilmiyorum ki kuzum doktora sormak lazm belki de:)Kızlar kafeinsiz kahveler var onu içmek sıkıntı olur mu acaba bende çay çok içerim 5-6 bardak içiyorumdur
Aynn sormak gerekVlla bende bilmiyorum ki kuzum doktora sormak lazm belki de:)
hayırlısıyla gelsinler de ikiz olunca riski de fazla oluyor tabi..Yaaaa ne güzel
İnşallah biri kız biri erkek olurr
Benim abimin ikizleri var çift yumurta ikizi çok tatlılar yaa
azaltın kızlar. çayı da açık içmeye çalışın. bebişler zaten vitamin ve mineralleri emiyor. kafein demiri azaltıyor vücutta.Anaaâ buda benden e ne diyim şifa olur inşalah
Hiç korkma canm sağlıkla ilerleyecek inşallahhayırlısıyla gelsinler de ikiz olunca riski de fazla oluyor tabi..
çok teşekkür ederim
Yaaa demek öyle dedin kıyamam sana:))aza
azaltın kızlar. çayı da açık içmeye çalışın. bebişler zaten vitamin ve mineralleri emiyor. kafein demiri azaltıyor vücutta.
ben de çok çay ve kahveciydim. buna rağmen totem yaptım hamile kalırsam 9 ay kahve içmicem diye, şu an çok üzgünüm ( totemi de bozamıyorum korkudan.. siz benim gibi sıfırlamasanız da azaltmayı deneyin bence :)