2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kaç günlük canım benim 28 , golden goat kullanıyorum 1 kere veriyorum bazen 2. Oda 30 cc bende emin olamadım şimdi
Ben de aynı markayı kullanıyorum. Benim de işte 21. gün. Ama benim sütüm çok değil. Ben her emzirmeden sonra vermiyorum ama 24 saatte 6 kere falan mama veriyorum dur. Bazen 30 bazen 60 ama çoğunlukla 30Cc

Kafayı yemek üzereyim, bebeğim sabah uyandığından beri ağlıyor. Altı temiz, gaz masajı yapıyorum, hep memede çekince nefesi kesilene kadar ağlıyor, gaz sancısı basıyor asla susmuyor. Sussun diye memede tutuyorum emdikçe yine gazlanıyor. Oturup ağlıyorum onunla bugün sinirlerim yıprandı
Bak ben şunu anladım biz nasıl olursak bebeklerde öyle oluyor biz stresli olursak stresli oluyorlar mutlu olursak mutlu oluyorlar buna eminim artık. Karnına sıcak havlu falan koy. Yağla masaj yapmayı dene. Böyle konuş onu sakinleştirmeye çalış en önemlisi kendin de sakinleş ve dinlenmeye çalış sen dinlenmediğin sürece bebek stres oluyor. Ki bu normal ben de iki gün önce yaşadım aynısını. Arkadaş atak dönemi var demişti hakikaten bebeklerin atak dönemi varmış

Ben de şöyle bir şey paylaşım bana doktorum söyle de daha yeni haberim oldu. Emzirmeden önce memeyi Karbonatlı suyla siliyorum böyle biraz sulu bırakıyorum öyle emziriyorum. Ağzında pamukçuk yara engelliyor muş. Emzik veriyorum ben onu da bazen Karbonatlı suya batırıp veriyorum. Daha bir kere yaptım ama Karbonatlı bezlende dilini sildim çünkü çok hızlı ağI pamukçuk yara oluyor muş belki işinize yarar

Kafayı yemek üzereyim, bebeğim sabah uyandığından beri ağlıyor. Altı temiz, gaz masajı yapıyorum, hep memede çekince nefesi kesilene kadar ağlıyor, gaz sancısı basıyor asla susmuyor. Sussun diye memede tutuyorum emdikçe yine gazlanıyor. Oturup ağlıyorum onunla bugün sinirlerim yıprandı
Tatlı elma yağı ile ayaklarının altına masaj yap ayaklarını da sıcak tut canım bebeğin bugün bizim de bütün günümüz böyle geçti

Aptamil kullanıyorum hem emziriyorum hem de 3 kere 60 cc veriyorum. Doktor 4 demişti ama o zaman çok sütüm yoktu. Sütümün arttığının farkındayım o yüzünden 3 e düşürdüm. 15 gün sonra Kontolümüz var inşallah daha da azaltırız
Sağım da yapıyor musun?

Ya bizde eve tartı ve ölçü aldık, bizimde hala 50 çıkıyor. Boyu uzadı anlıyorum ilk doğduğunda hastane çıkış ve yenidoğan kıyafetleri büyük geldi prematüre aldık bende doğumda yanlış ölçtüler diyorum
Yaa, işte aceleyle ölçüyorlar demek ki ay ben de sevinmiştim 51 cm denince ☺️
Ne kullandınız kızlar pişikte
Metal kutuda bir alman markası vardı eskiden onu bulamadım, eşim bepantol ün almış daha dün aldım ben de
Sezeryan olan arkadaşlar sizinde kanamanız iki üç gün kesilip sonra bir gün gelmeye devam ediyor mu
Aynı şekilde benim de nerdeyse 30 gün olacak. Çok özür dileyerek rengi nasıl ben de onu merak ediyorum benim öyle kırmızı değil kahverengi oluyor da normal midir

Sağım da yapıyor musun?
İki göğsümü de emziriyorum. Mümkün oldukça ikinci göğsümün önsütünü sağmaya çalışıyorum. Normalde emzirdikten sonra da kalan sütü sağmak istiyorum ama hala efektif bir sağma makinem yok. Manuel ile yapamıyorum. Pilli bebebao aldım o da son sütü çok çekmiyor. O kadar para verdim üzgünüm. Keşke elektrikli alsaydım

Atak haftası olabilir canım. Sen sakin olmaya çalış. Onlar bizim stresimizi algılıyor ve daha fazla tepki veriyorlar. Yanında biri varsa Biraz o baksın bebeğe. Sen kendini sakinleştir. Bir hava al, duşa gir, kafanı dağıt.

Bak ben şunu anladım biz nasıl olursak bebeklerde öyle oluyor biz stresli olursak stresli oluyorlar mutlu olursak mutlu oluyorlar buna eminim artık. Karnına sıcak havlu falan koy. Yağla masaj yapmayı dene. Böyle konuş onu sakinleştirmeye çalış en önemlisi kendin de sakinleş ve dinlenmeye çalış sen dinlenmediğin sürece bebek stres oluyor. Ki bu normal ben de iki gün önce yaşadım aynısını. Arkadaş atak dönemi var demişti hakikaten bebeklerin atak dönemi varmış
Yağ masaj bacak hareketi her şeyi denedim o böyle ağladıkça inan bende perişan oluyorum zaten çok uykusuzm bir de öyle ağladı ki artık sesi kısıldı onu böyle gördükçe de stresten uzak kalamıyorum.

Yaa, işte aceleyle ölçüyorlar demek ki ay ben de sevinmiştim 51 cm denince ☺️

Metal kutuda bir alman markası vardı eskiden onu bulamadım, eşim bepantol ün almış daha dün aldım ben de

Aynı şekilde benim de nerdeyse 30 gün olacak. Çok özür dileyerek rengi nasıl ben de onu merak ediyorum benim öyle kırmızı değil kahverengi oluyor da normal midir
Benim kahverengide oluyor kırmızıda. Beni korkutan kırmızı oldu benim bir ayıda geçti 😕

Tatlı elma yağını nerden alıyorsun canım aktar mı? İnternetten alıyorsan link verir misin
Aktardan aldım canım küçük bir Şişe de iyi geldi baya çoraplarını da ayağına sıcak giydiriyorum ayak altına masaj yapıyorum sürüyorum sıcak çorap giydiriyorum genelde kıyafetlerini de sıcak giydiriyorum

X