- 11 Mart 2024
- 1.322
- 1.199
- 29
Aynen öyle ben bir gün çalışıyorum bir gün izinliyim suanda evde olduğum gün anca yemek temizlik yapıyorum çok söyleniyorum diye artık eşim mecbur söylüyor getiriyor düşün dün pikniğe gittik 8 de uyandım görümcem yatıyor akşam biraz yardım etsinler diye eşim çağırmış ütü yapacaktım piknik iptal olsun dedim o da yok pikniğe gidelim onlar ütü yapsınlar dedi (pantolon ve gömlekleri ben ütüledim çoçuğunkileri 2-3 eşimin tişörtünü ütüledi) katlama vs her şey ben yine her neyse iptal olmasın madem tmm dedim geldiler gece de sohbet muhabbet açız dediler evde yemek yememişler mantı almıştım kalkıp yaptım geç olunca gitmeyip kaldılar 5 dk oysa ev sabah da kalktım börek kahvaltılık vs hazırladım eti meti ayarladım çay kaldı çoluk uyanınca çaycıya bas kaynasın dedim görümceme çayı demliyeceğim telefona bakmış ben çoçuğu giydirdim geldim bi baktım su soğuk çayçıyı çalıştırmamış sonra bende piknikte surat astım annesi de geldi öne oturdu ben arkadayım her zamanki gibi ama baktım rahat edemiyorum ve arabaya biniyor bir selam yok ben de rahat edemedim dönüşte ben mi otursam dedim eşimde oradan aldı sinirlendi piknikte de bira surat astım başta sonra bir şey demedim akşamda a eve gelince tartıştık eşimle bu sabah da aynı şekildeE yani siz hem hamilesiniz, hem çalışıyorsunuz zaten desteğe ihtiyacınız var. Benim ilk çocuğum olcak başka çocuğum yok ona rağmen zaten işe gidip gelmesi çok yoruluyorum. Akşam doğru düzgün bişey yapamıyorum bi yemek yaparsam şükür yani. Üstüne bide hizmet bekleyen insanlar olması tabii ki insanı huzursuz eder ya. Bide iki tane kızı varmış bir zahmet bir işin ucundan tutsunlar. Ay ben bile sinirlendim.....