- 15 Şubat 2024
- 1.959
- 2.522
- 33
Ayyy Merve şu an çok üzüldüm bu bebiş senle kalmak için ne mücadeleler verdi erkek olunca ne oluyormuş Yaa kendisi erkekte ne faydası varmış sorsana kız evlat öz evlat demişler anaya babaya daha çok bağlıdır evladın hangisi olursa olsun sağlıklı hayırlı Erdemli Salih Saliha bir evlat olsun ne farkeder üzülme de ağlamadaKızlar selam biz 13+2 olduk elhamdülillah.2 li teste çarşamba bakılacak inşallah sağlıklı olur. İlk çocuğum dr ilk başta erkek dedi bugün kız büyük ihtimalle dedi olanlar oldu eşim o kadar sessiz kaldı morali bozuldu erkek istiyordu. Yani zaten ilk çocuk ne fark eder anlamıyorum kendi 5 erkek kardeş hiç biri ile görüşmüyor bile o kadar buna neler yaptılar hala cahil kafası işte. Ben o kadar mutluyum kanatlarım eksik 1 düşükten sonra oldu sürecim kanamalı geçti şuan bu haftalara geldim diye. Ama kendisi bu halimle dr dan çıktığımdan beri kötü davranıyor ağlatıyor bu kadar kör cahillik olur mu size soruyorum bu halimle ağlıyorum ben bu bebeği o kadar istiyordum kurban kesip dağıtacağına. İnşallah sağlıklı olur bebeğim dua edin kızlar. Gerçekten ayrılmayı bile düşündüm gitsin yoluna başkası belki erkek getirir sonra çocuğumu da göstermem zaten bakmaz kesin inşallah yavruma ilerde muhtaç kalmaz ben bebeğmi çok seviyorum.. Ağladım durdum Allah görüyor.