2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar hamilelikle beraber üstünde böyle aşırı sinir olan var mı? Birde içiniz daraldığında, sürekli sıkıntı varmış gibi hissettiğinizde bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz

Kızlar hamilelikle beraber üstünde böyle aşırı sinir olan var mı? Birde içiniz daraldığında, sürekli sıkıntı varmış gibi hissettiğinizde bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Adet olamamanın verdiği bir sinir var
Terör estiriyorum ara sıra

Ya bir de benim karnım çok şiş
3 aylık gibiyim 🤰🏻
Ellerim ayaklarım da şiş

Ben açıkçası evde işte sürekli bakara suresi açıyorum. Çalışsamda bir kulağım ona gidiyor rahatlıyorum

Kızlar iki gün arayla kan verdim . Benim doktor beta kontrolü yaptı ve progesteron hormona baktı en sonda . 189 - 540- 1310 beta böyle artış göstermiş sizce nasıl ?

Ben açıkçası evde işte sürekli bakara suresi açıyorum. Çalışsamda bir kulağım ona gidiyor rahatlıyorum
Bende açıyorum onlarla biraz rahatlıyorum, bazen keyfim çok yerinde oluyor herşey çok pozitif herşey çok güzel olacak gibi geliyor, sonra öyle bi an geliyor ruhum sıkışıyor sanki birşey oldu eskisi gibi olacak gibi oluyor. Bu duygu geçişleri beni bile o kadar yordu ki

Bende açıyorum onlarla biraz rahatlıyorum, bazen keyfim çok yerinde oluyor herşey çok pozitif herşey çok güzel olacak gibi geliyor, sonra öyle bi an geliyor ruhum sıkışıyor sanki birşey oldu eskisi gibi olacak gibi oluyor. Bu duygu geçişleri beni bile o kadar yordu ki
Sana tavsiyem ruhunun sıkıştığını hissettiğinde bebeğinle konuş. Güzel şeylerden bahset direk kafan dağılır olabildiğince stresi uzaklaştır kendinden ♥️

X