2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benim tek bildiğim burnunu açmak ve calpol. Şükğr öyle hasta olmadı ama çok kötüyse bir doktora git bakalım daha da kötüleşmeden
Teşekkür ederim cevap için . Burnunu açıyorum calpol verdim dün. Doktora götürdüm endikasyon yok şuan içn birşey öneremeyiz dedi . Kötüleşirse getir diyorlar . Kötüleştikten sonra ne anlamı kalıyor ki . Normalde peditus veriliyor ama sen verme diyor . Vermedim şimdilik

Ben de ramazanı ve sünneti bekledim açıkçası canım bu haftadan itibaren artık akşam 8’de geçeceğim odaya deneyeceğim eşim diyor herkesin bebeği uyurken bizim ki niye uyuyamıyor hiç eşimle seks hayatımız falan kalmadı

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Benim bebeğim her gün 3-4 kez en az hapşırması var. Ev soğuk da değil başka hastalık belirtisi yok burnunu temizliyprum her gün sizde de böyle mi

Seks.. o neydiki
Dün gece 5 te niyet ettik. Uyuyakalmışım sonrasindabdhdj yahu bende diyorum eşime baltalandik resmen dhdhd. Eşim bebek istiyor birde dedim benden umut yoktur ben elendim dhdh 5 sene sonra acaba belki o da bakılır yani. Eskidenbinsanlar nasıl 6 7 tane çocuk bakıyormuş ya :)

Ya benim eşim de isteyemiyor adam. Zaten iki dakika oturabiliyorsun baygın gibisin nasıl istiyim ki diyor

Parol nedir gerçekten doktor parol al diyince şöyle bi yüzüne baktım ters ters, yapabileceğim bişey yok dedi. Kemik ağrısını bırak nefes alamayacak kadar zonkluyor bi 5 dakika sonra azalıyor
Benim tüm vücudum ağrıyor kuzu göğüs agrisina emzirerek ve sıcak suyu yatarken koyarak cagre buldum azıcık hafifledi ama şimdide burnum falan akıyor ya anne olmak çok zor valla hasta hasta b bekle ilgileniyoruz

Öyle mi. Ay ben de bi işkillendim şimdi. Bende randevu alayım

Bizde tam tamına bir yıldır yok adam kesip atacak en sonunda 2 bebe ben pert
Dayan hayatımın anlamı diyerek yag çekiyorum

Biz de öyleyiz ne derler ciğer mi gelişir büyür derler öyle bişeydir el burun ense iyi ise üşümüyordur
Ben kalkınca sırtına yelek giydiriyorum ayaklarında da ayaklı pijama harici çorabı var sürekli

11/11 Trendyol indiriminde doğan bal oğlum yarın tam tamına 3.5 aylık oluyor hey gidi zaman geçiyor aslında geçmiyor sansak da
Ama şöyle 1 yaşı geçse yok yok 2 yaşı
Ah uykusuzluk amannnn herseye rağmen değer anın tadını çıkarmaya devam

Evet çok hızlı geçiyor hem çok uykusuzum hem çok mutlu. Nasıl benim olabildi diye her gün ayrı hayret ediyorum. Büyüdükçe bizi tanıyıp oyunlar oynadıkça bambaşka oluyor gerçekten. Allahım bizi onlarsız onları bizsiz bırakmasın

Gündüz bende niyetleniyorum ama akşam oldumu ben pert ne istek kaliyor ne enerji eski insanlara brova ben bir çocukla yoruluyorum

ve cok sık acıkıyor. sadece mama alıyor. 2 saat dolmadn 120-160 ml arası içiyor. biraz kilosu fazla gibi mamayı azaltamam ac bırakamam ama kilo artısını yavaşlatmak için ne yapabilirim acaba
Sizinle aynı çocuğu büyütüyoruz galiba :) 1 hafta sonra 4 aylık olacak benim oğlum ve çok iştahlı. Sadece mama ile besleniyor, kilosu da baya iyi. Doktor bu kadarlık bebeğe diyet mi yaptıracaksınız hareketlenince kilolar gider diyor .Ben de fazla mı besliyorum diye endişeleniyorum ama istiyor yapacak bi şey yok.
Nesneleri tutma konusunda da bence erken. 4.5 ayı bulurmuş tam olarak tutması ve hareket ettirmesi. Oğlum tutuyor ama elleri henüz çok kuvvetli olmadığından bırakıyor hemen. Ben de sürekli oyuncakları verip çekerek alıştırmaya çalışıyorum oyun halısında. Bir de baş tutma tam olarak gelişmedi hafif düşüyor hala. O yüzden destekli otırtuken korkuyorum ama kendisi sürekli oturmak, hatta kalkmak ayakta durmak istiyor. Kucağımda gezdirmekten bel fıtığı olmam çok yakın.

Benim oğlum da yatarken iki elinden tut hemen kafayı beli kaldırıp oturmak istiyor bizde erken diyoruz ama yapıyor kendisi belki oturunca bu sürekli kucakta gezmek işini bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…