- 15 Şubat 2024
- 2.649
- 3.590
- 53
- 33
İnşallah canım benim dikişsiz dedi doktor kanama falan olmaz çişi ile iyileşir dedi ilk çişte biraz eziyet eder ilk iki gün zor olur dedi yapacak bir şey yok ya olsun bitsin bu daHayırlısı olsun kuzu öylede bebek ailesini ister ya ama bı arkadaşta senin gibi yaptırmış sıkıntı yok demişti inşallah güzel geçer ikiniz içinde
Bu atak haftası hayırlısı ile bitsin inşallah yoksa huniyi ters takacak gibi duruyorum ben sürekli ağlama halinde bağırıyor kucağa almazsan hesap soruyor bi ara gece 4 saat kesintisi uyuyordu son bir haftadır her bir saatte bir memedeyiz gücüm kalmıyor gündüzleri de sürekli kucaktayızİlk çişte çok ağladı ilk geceyi atlattın mı yine atak haftasında gibi devam yavrum
O kadar haklısın ki ya birde diyor ben kayınvalidemden çok çektim. Bana da sen çektiriyorsun trip atıyor birde iyi akşam siz yıkayın o zaman diye. Zaten ben yıkıcam. Yıkamak istiyorsan gel akşam diyorum eşim seni eve bırakır . Bin naz bin niyazSal beni kadın deseydinOf ya neden zorluyorlar anlamıyorum. Kendileri de bir zamanlar gelindi. Neden empati yapmıyorlar.
Ben ablamı sürekli uyarıyorum mesela aman geline şöyle deme aman çocuğa böyle yapma. Bak çok alıngan olabiliyor insan. Yanlış anlayabiliyor yapma abla iyi niyetle bile olsa karışma yorum yapma diyorum. Şükür araları iyi ama aklı başında birilerinin tüm kv leri uyarması şart ya.
Abi sakin olun ve karışmamaya çalışın. Bi torun siz de yok.
Ya şaka gibiler eşimde bıktı zaten günde iki defa görüntülü arıyor bir torun bunlarda varbenimki de dün gelicem diye tutturmuş. Eşim izin vermemiş. Çocuk hasta zaten durmuyor bi de bulaşıcı gelip napacaksın demiş (3 gündür görmüyor sadece) getirmemiş.
Annem beni çok zorluyor çocuk konusunda diyor eşimo bile bıktı abartılı ilgisinden. Neyse ki 1,5-2 aya köye gidiyorlar kasıma kadar yoklar. Rahat edeceğiz
Ahhh ne güzel yavrum ya inşallah alırsınnnAynen canım bende kendime ne zamandır birikim yapıp Ajda alıyorum güzel bi para yatarsa hedefim 10tamamlanır gibi tahminim yaa benim iş yerimde sigorta ile bir sıkıntı oldu oda doğuma denk geldi nasip işte
Yok yavrum bize gelip yıkamak istiyor mevzu ne biliyor musun ben diyorum ki eşimle de yıkıyoruz biz ama sen yıkamak istersen gel akşam yıkayalım çünkü uyumayan bir çocuk akşam yıkayınca rahatlıyor uyuyor çocuk. İnat eder gibi öğlen yıkamak istiyor. Her şey onun dediği gibi olacak. Hayır dedim akşam yıkıcaz. Geçen hafta ateşim olmuş 39 hala bana öğlenden yıkayalım diyor. Dedim bak halim yok çocuk uyusun bende uyucam senin bana hiç acıman yok mu ya dedim. Bugün yine aynı muhabbet. Birde trip atıyor prensesim dkskdkd sonra oğlu da delirdiSert bir dille tembih et canım ben evde yokken yıkama anne ben kendim yıkıycam akşam de sert dille uyarmazsan asla laftan anlamıyor
Aynen kuzu erkenden yaptırİnşallah canım benim dikişsiz dedi doktor kanama falan olmaz çişi ile iyileşir dedi ilk çişte biraz eziyet eder ilk iki gün zor olur dedi yapacak bir şey yok ya olsun bitsin bu da
Bizde memedeyiz sürekli. Hiçbir şeyden memnun olmuyor canım yavrum . Bağırıyor sürekli ve asla uyumuyor asla. Sünnet olduğunda da bezin önüne pişik kremi sür yavrum hem acıtmıyor bez sürtünen yeri hemde çabuk iyileşiyor. Biz kantaron yağı ile sürdükBu atak haftası hayırlısı ile bitsin inşallah yoksa huniyi ters takacak gibi duruyorum ben sürekli ağlama halinde bağırıyor kucağa almazsan hesap soruyor bi ara gece 4 saat kesintisi uyuyordu son bir haftadır her bir saatte bir memedeyiz gücüm kalmıyor gündüzleri de sürekli kucaktayız
Kız ben artık yatağa koydum yanına uzandım bide gogusum ağrıyor bugün ağrı vücuduma vurdu çok mükemmel bir gün yaşıyorum oğlumda sağolsun kucak istiyor habireAy keşke bizde aynı durumdayız şuan kucağımda uyuyor mesela ,
Yavrum sıcak su koysana göğsüne ağrısını hafifletir kanalları açar belki.Kız ben artık yatağa koydum yanına uzandım bide gogusum ağrıyor bugün ağrı vücuduma vurdu çok mükemmel bir gün yaşıyorum oğlumda sağolsun kucak istiyor habire
Koydum kuzuda pek faydası olmadı gibi yaYavrum sıcak su koysana göğsüne ağrısını hafifletir kanalları açar belki.
Biz de 10 gün önce yaptırdık. Sadece tavsiyem doktora bardak koyalım mı diye sorun hatta bence koyun da. Bize başta koymadı işlemden sonra gazlı beze vazelin sürüp kapattı, bize de gazlı beze ya da bezine vazelin sürün dedi ama az sürdüm ya da vazelinsiz bi yeri kaldı bilmiyorum 5. gün bebeğimin pipisi bezine bi yapıştı açınca o iyileşen derinin bi kısmı koptu ve biraz kanadı. Nasıl çığlık çığlığa ağladı. Hala aklıma gelince gözlerim dolar suçluluk hissini atamıyorum şimdi iyi ama korkusu kaldı. Siz dikkat edin olur muİnşallah canım benim dikişsiz dedi doktor kanama falan olmaz çişi ile iyileşir dedi ilk çişte biraz eziyet eder ilk iki gün zor olur dedi yapacak bir şey yok ya olsun bitsin bu da
Ah kıyamam ya sıtma yaparsa doktora görün bi istersen çiçeğim. Bizim bebeler kucaktan inmiyorKoydum kuzuda pek faydası olmadı gibi ya
Durduramiyorum.ki sıcak suyu oğlan habire kucakta olduğundan
Bizde aynen böyle düşünüyoruz yeter bir tane Allah olmayanlara versin ben birini büyütürsem öpüp başımın üstüne koyarımAy geçmiş olsun canım o bayginliklar olmadı ama yorgunum ki ben uykuyu seven biriyim erken kalkmak hiç bana göre değil ama bebek olunca işte istedigini sev istediğini düşün o kendisine göre ayarlıyor herşeyi aha beni kaldırdı oyun falan oynadık kendi uyudu 5 dakika önce ben yatsam şimdi aç aç olmayacak kahvaltı yapam bari oglen yatarım dedim ama oglende akşama yemek yapılacakkendime vakit ayırmam eşim varken oluyor sadece ya
Biz galiba 2 yaşından sonra o 6 7 saatleri gorecez Allah yardımcımız olsunben bebek işini zirvede bırakmayı düşünüyorum
Bir de trip atmaları meşhur şimdi benim evde görümce var bekar evden çalışıyor avukat dosya olursa bakıyor gibi gündüzleri sürekli bizde biraz da oğlanı o kucağa alıştırdı dün de dedim ki ben artık yerde oynatıyorum sende öyle yap yoksa bütün gün gede kucakta olmuyor dedim gelmiş kv kızım ilk yiğen heves ediyor kırma hevesini hergün gelsin gitsin sana yardım etsin diyor zaten hergün bizde dedim bende çocukla yerde oynuyoruz ağladı kaldırın beni diye çocuk hemen geldi kv sakin ol oğlum sakin ol annem ben yanındayım diyor iyiymiş valla dedimAhhh ne güzel yavrum ya inşallah alırsınnn
Yok yavrum bize gelip yıkamak istiyor mevzu ne biliyor musun ben diyorum ki eşimle de yıkıyoruz biz ama sen yıkamak istersen gel akşam yıkayalım çünkü uyumayan bir çocuk akşam yıkayınca rahatlıyor uyuyor çocuk. İnat eder gibi öğlen yıkamak istiyor. Her şey onun dediği gibi olacak. Hayır dedim akşam yıkıcaz. Geçen hafta ateşim olmuş 39 hala bana öğlenden yıkayalım diyor. Dedim bak halim yok çocuk uyusun bende uyucam senin bana hiç acıman yok mu ya dedim. Bugün yine aynı muhabbet. Birde trip atıyor prensesim dkskdkd sonra oğlu da delirdi
Yaa bende dedim muayene de krem bardak falan hiç gerek yok dedi şükür atlatmışsınız canım sizin de mi dikişsiz olduBiz de 10 gün önce yaptırdık. Sadece tavsiyem doktora bardak koyalım mı diye sorun hatta bence koyun da. Bize başta koymadı işlemden sonra gazlı beze vazelin sürüp kapattı, bize de gazlı beze ya da bezine vazelin sürün dedi ama az sürdüm ya da vazelinsiz bi yeri kaldı bilmiyorum 5. gün bebeğimin pipisi bezine bi yapıştı açınca o iyileşen derinin bi kısmı koptu ve biraz kanadı. Nasıl çığlık çığlığa ağladı. Hala aklıma gelince gözlerim dolar suçluluk hissini atamıyorum şimdi iyi ama korkusu kaldı. Siz dikkat edin olur mu
Siz benden daha tecrübelisiniz öyle yapayım canım doktora sordum kreme gerek yok dedi ama yapışır diye korkuyorum ben de benimki de bağırıyor yaa hep kucağımda hep memede ama tek kucakta olmayacak gezecekte bir saat sallıyorum sadece 15 dakika uyuyorBizde memedeyiz sürekli. Hiçbir şeyden memnun olmuyor canım yavrum . Bağırıyor sürekli ve asla uyumuyor asla. Sünnet olduğunda da bezin önüne pişik kremi sür yavrum hem acıtmıyor bez sürtünen yeri hemde çabuk iyileşiyor. Biz kantaron yağı ile sürdük
Onu nasıl anlayacam ay hiç olmazdı böyle hayır ağrı emzirsem sadece hafifliyor sonra geri başlıyor sagilmiyorda süt az kaldığındanAh kıyamam ya sıtma yaparsa doktora görün bi istersen çiçeğim. Bizim bebeler kucaktan inmiyor
Amin ecmain canımBizde aynen böyle düşünüyoruz yeter bir tane Allah olmayanlara versin ben birini büyütürsem öpüp başımın üstüne koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?