2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Hayırlısı olsun kuzu öylede bebek ailesini ister ya ama bı arkadaşta senin gibi yaptırmış sıkıntı yok demişti inşallah güzel geçer ikiniz içinde
İnşallah canım benim dikişsiz dedi doktor kanama falan olmaz çişi ile iyileşir dedi ilk çişte biraz eziyet eder ilk iki gün zor olur dedi yapacak bir şey yok ya olsun bitsin bu da

İlk çişte çok ağladı ilk geceyi atlattın mı yine atak haftasında gibi devam yavrum
Bu atak haftası hayırlısı ile bitsin inşallah yoksa huniyi ters takacak gibi duruyorum ben sürekli ağlama halinde bağırıyor kucağa almazsan hesap soruyor bi ara gece 4 saat kesintisi uyuyordu son bir haftadır her bir saatte bir memedeyiz gücüm kalmıyor gündüzleri de sürekli kucaktayız

O kadar haklısın ki ya birde diyor ben kayınvalidemden çok çektim. Bana da sen çektiriyorsun trip atıyor birde iyi akşam siz yıkayın o zaman diye. Zaten ben yıkıcam. Yıkamak istiyorsan gel akşam diyorum eşim seni eve bırakır . Bin naz bin niyaz

Ya şaka gibiler eşimde bıktı zaten günde iki defa görüntülü arıyor bir torun bunlarda var ah ne güzel vallahi rahat edersin kafa dinlersin yavrum

Aynen canım bende kendime ne zamandır birikim yapıp Ajda alıyorum güzel bi para yatarsa hedefim 10 tamamlanır gibi tahminim yaa benim iş yerimde sigorta ile bir sıkıntı oldu oda doğuma denk geldi nasip işte
Ahhh ne güzel yavrum ya inşallah alırsınnn
Sert bir dille tembih et canım ben evde yokken yıkama anne ben kendim yıkıycam akşam de sert dille uyarmazsan asla laftan anlamıyor
Yok yavrum bize gelip yıkamak istiyor mevzu ne biliyor musun ben diyorum ki eşimle de yıkıyoruz biz ama sen yıkamak istersen gel akşam yıkayalım çünkü uyumayan bir çocuk akşam yıkayınca rahatlıyor uyuyor çocuk. İnat eder gibi öğlen yıkamak istiyor. Her şey onun dediği gibi olacak. Hayır dedim akşam yıkıcaz. Geçen hafta ateşim olmuş 39 hala bana öğlenden yıkayalım diyor. Dedim bak halim yok çocuk uyusun bende uyucam senin bana hiç acıman yok mu ya dedim. Bugün yine aynı muhabbet. Birde trip atıyor prensesim dkskdkd sonra oğlu da delirdi

İnşallah canım benim dikişsiz dedi doktor kanama falan olmaz çişi ile iyileşir dedi ilk çişte biraz eziyet eder ilk iki gün zor olur dedi yapacak bir şey yok ya olsun bitsin bu da
Aynen kuzu erkenden yaptır
Ay sana şey soracam benim sol gogusum ağrıyor emzirirken canım yanıyor sagmaya çalıştım olmadı napabilirim o ağrı tüm vücuduma yayıldı çok kötüyüm şuan bebeğe zor bakiyirum

Bizde memedeyiz sürekli. Hiçbir şeyden memnun olmuyor canım yavrum . Bağırıyor sürekli ve asla uyumuyor asla. Sünnet olduğunda da bezin önüne pişik kremi sür yavrum hem acıtmıyor bez sürtünen yeri hemde çabuk iyileşiyor. Biz kantaron yağı ile sürdük

Kız ben artık yatağa koydum yanına uzandım bide gogusum ağrıyor bugün ağrı vücuduma vurdu çok mükemmel bir gün yaşıyorum oğlumda sağolsun kucak istiyor habire
Yavrum sıcak su koysana göğsüne ağrısını hafifletir kanalları açar belki.

Biz de 10 gün önce yaptırdık. Sadece tavsiyem doktora bardak koyalım mı diye sorun hatta bence koyun da. Bize başta koymadı işlemden sonra gazlı beze vazelin sürüp kapattı, bize de gazlı beze ya da bezine vazelin sürün dedi ama az sürdüm ya da vazelinsiz bi yeri kaldı bilmiyorum 5. gün bebeğimin pipisi bezine bi yapıştı açınca o iyileşen derinin bi kısmı koptu ve biraz kanadı. Nasıl çığlık çığlığa ağladı. Hala aklıma gelince gözlerim dolar suçluluk hissini atamıyorum şimdi iyi ama korkusu kaldı. Siz dikkat edin olur mu

Bizde aynen böyle düşünüyoruz yeter bir tane Allah olmayanlara versin ben birini büyütürsem öpüp başımın üstüne koyarım

Bir de trip atmaları meşhur şimdi benim evde görümce var bekar evden çalışıyor avukat dosya olursa bakıyor gibi gündüzleri sürekli bizde biraz da oğlanı o kucağa alıştırdı dün de dedim ki ben artık yerde oynatıyorum sende öyle yap yoksa bütün gün gede kucakta olmuyor dedim gelmiş kv kızım ilk yiğen heves ediyor kırma hevesini hergün gelsin gitsin sana yardım etsin diyor zaten hergün bizde dedim bende çocukla yerde oynuyoruz ağladı kaldırın beni diye çocuk hemen geldi kv sakin ol oğlum sakin ol annem ben yanındayım diyor iyiymiş valla dedim sinirlerim bozuldu ilk defa dün oğlumu kıskandım yani sünnet olacak benden daha çok düşünüyor ağlıyor falan en son da gece hadi oğlanı da götüreyim ben diyor sağılmış sütlerden ver sen diyor siz bugün dinlenin diyor bize asla dedim ne saçmalıyorsun sen dedim eşimde bakma sen anneme yedi o iyice kafayı diyor birgün fazla görüş kadını boğ tam dayaklık yaa tam kavga etmelik

Yaa bende dedim muayene de krem bardak falan hiç gerek yok dedi şükür atlatmışsınız canım sizin de mi dikişsiz oldu

Siz benden daha tecrübelisiniz öyle yapayım canım doktora sordum kreme gerek yok dedi ama yapışır diye korkuyorum ben de benimki de bağırıyor yaa hep kucağımda hep memede ama tek kucakta olmayacak gezecekte bir saat sallıyorum sadece 15 dakika uyuyor

Ah kıyamam ya sıtma yaparsa doktora görün bi istersen çiçeğim. Bizim bebeler kucaktan inmiyor
Onu nasıl anlayacam ay hiç olmazdı böyle hayır ağrı emzirsem sadece hafifliyor sonra geri başlıyor sagilmiyorda süt az kaldığından

Ya kızlar bebegim 3 kilo doğdu 2800 hastaneden çıktık bugun 3 ay 3 günlük kilosu 6320 çıktı anne sütü sadece doktor kilo alımı az dedi moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…