2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Çok iyiymiş yaa güzel fikir oldu bana da.

Evet ya bencede uzun oluyor. Yavrum fena ağlıyor. Daha veremi vurulmadık salı günü de o var. Eyvahlar olsun

Benimki de çok lafçı benim de aynen bir süre sonra bitiyor kitap okuyorum bende ama hikaye kitabımı alsam ki çok mu erken o oyun matını bilemedi sesin geldiği yeri görmek istiyor
valla esim almis bugün aynali dokupu kitaplardanbyarin onlari gistericem benim bile oynayasim geldi cok guzeller d

Kızlar bebişleriniz akşam kaçta uykuya geçiyor. Gece uykusuna geçmek diye bişey sizde var mı? 7 de 8 de gece uykusuna geçen influencerlar görüyorum çıldırıyorum

Kızlar bebişleriniz akşam kaçta uykuya geçiyor. Gece uykusuna geçmek diye bişey sizde var mı? 7 de 8 de gece uykusuna geçen influencerlar görüyorum çıldırıyorum
var ama 12 de 1 de felan bugun onu dedim yavrum gece uykusuna gecmen gereken saatte gunduz uykusundan uyandi ahshdhs sabah uyandi aksam 5 gibi uyudu 7 gibi uyandi simdide gece uykusuna gecirmeye ugtasiyoruz ajdjd

kizlar ankarada dikisli sunnet yaptiran varmi onerebileceginiz bir doktor klinik hastane varmi?

Dostlar ben 29 yaşımda ilk bebemde yaşlandım resmen ya. Belim çocuk taşımaktan bebek arabası taşımaktan ve ev işleri ile uğraşmaktan artık öyle ağrıyor ki, çocuğu 3 dk kucakta gezdirsem belim kopuyor. Bacağımda son zamanlarda ters bir hareket yaptım hem topallıyoeum hem kamburum dik yürümeyi unuttum

Ya benimde geçenlerde bacağım çok kötüydü. Sonra belim bir ara pert oldu bende 25 yaşımda kendimi nene gibi hissediyorum bir küçük dişsiz bebe sayesinde, yakında benimde olan dişlerim dökülücek sayesinde

Dün gece uykusuna gece 3 de geçmeyi tercih etti benim kız 11.30 den 3 e kadar mücadele verdik resmen. Gazıydı reflüsüydü müsade etmedi uykuya dalmamıza.
Sonra gün boyu uyudu ara ara uyandı beslendi alt değişti oyun oynadı vs. Akşam da banyo yaptırdım. 9 da bayıldı resmen. 11 e kadar. Ohh dedim derin uyuyor yatağına yatırayım. 11.15 de gözleri açtı şimdi boğuşuyıruz yeniden uyusun diye. Ama geceleyecek belli.
Gündüz az uyutayım diyorum ama mümkün değil uykusu gelince asla durmuyor.

Uyku eğitimi için biraz daha büyimesinş bekliyorum bakalım. 54 günlüğüz henüz. 3-4. Aylarda başlayacağım bişeyler inşallah başarabilirim.

kız geçen saçımda bir tel beyaz fark ettim 10 gündür aşamıyorum bunu çok hazırlıksız yakalandım

aayy kızlar 80 günlük bebek döner mi ? Dün abisinin yatağındaydı debelene debelene aşagı kaydı yanındaydım baktım ne yapacak diye ayakları yataktan sarktı sonra hani reflü yatağının da etkisiyle kaydı ama dikkat etmeli dedim.. aksam da eşim birden bağırdı oğlum oğlum diye, ben de koştum bi baktım koltugun ucunda yatıyor parkeye düşmek üzere kaymış dönmüş ne yapmışsa. Sonra gece baktım donmeye çalışıyor bizzat şahit oldum hatta kameraya aldım uğraştı uğraştı sinir bastı ama döndü yukarılara çok yatırmıyorum artık ya da yanlarına iyice destek..

Evet ya bencede uzun oluyor. Yavrum fena ağlıyor. Daha veremi vurulmadık salı günü de o var. Eyvahlar olsun
Gözünüz korkmasın, 5’li karma da bebekler için zor geçiyor onu atlatmışsınız. Aşı olmasalar hastalıklar çok daha tehlikeli, onu düşünün her seferinde. Bol bol emzirin, kucaklayın bebişinizi

Kızlar bebeğim iki gündür uyumakta çok zorluk çekiyor uyumuyor çocuk resmen nasıl dayanıyor aklım almıyor. Göğsümde uyuyor ama yerine koyduğum gibi gözler açık. Üstelik gün boyu bağırarak ağlıyor gazı yok onu doyunca duruyor gülüyor. Giydirince bas bas ağlıyor ya da meme istiyor. Çok içincede kusuyor. Atak haftası böyle bir şey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…