Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    11
Herkesin migdesi bulaniyor
Bendemi gariplik var benim midem bulanmiyor. Gebelik basinda sadece sabah ac karnina bulandi uc bes gun gecti.
Var mi benim gibi olan ?

Canlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum?🙈 kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar🥶

Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık🫠
5. Haftadan aynı durumdayım :KK43: şişlik var hep

Hoşgeldin canım ❤️ sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤️

Aaaa gözün aydın kız ❤️ hoşgeldin ❤️ sağlıkla gelsin ❤️ inşallah kuzum çok sevindim 🥰
Hoşbuldummm🥰 hamileliğimi öğrendiğimde aklıma geldin, tek denemeyle hamile kalma konusu🥹 Birönce açtığın grupta vardım şimdiye yenisindeyim, okadar mutluyumki😍

Herkesin migdesi bulaniyor
Bendemi gariplik var benim midem bulanmiyor. Gebelik basinda sadece sabah ac karnina bulandi uc bes gun gecti.
Var mi benim gibi olan ?
Benim de ya gece ya da yemek yedktn snra midem bulanıyor ac karnına dha iyiym sanki.Cok bulantim yok öyle.Ama haftam da erken henüz başlamamış da olablr, suan 6+1 im.Sizin jac haftalık bebis?

Kızlar ya , 5. Hafta herkes kesesini görmüş, 6. Haftada kalp atışı duyulmuş , mantıken direkt 6. Hafta gidip ikisini aynı anda öğrensem mantıklı değil mi ?

Benim de ya gece ya da yemek yedktn snra midem bulanıyor ac karnına dha iyiym sanki.Cok bulantim yok öyle.Ama haftam da erken henüz başlamamış da olablr, suan 6+1 im.Sizin jac haftalık bebis?
Ayy benim sizinle aynıymış 6+1 ama benim açken çok bulanıyor midem 😔 dün başladı diyebilirim, acıktıkça meyve, yoğurt falan yedim de iyi geldi. Aç kalmayınca öyle çok bulantım olmadı 🫠

Ben 7+1 im bugun
Benimde ole cok hafif oluyor sadece acıkınca oluyor.
Ama acikmayada firsatim yok sekerim oldgndan iki uc saatte bir bisy yiyom
Benimde sanki bugun bir tik daha var ama psikolojikmi kendmi o duruma getiriom blmiorm :)
Yani herkes mide bulantisindan yakınıyor benim boyle olmam tuaf mi acep baska yokmu midesi bulanmayan

Kızlar ya , 5. Hafta herkes kesesini görmüş, 6. Haftada kalp atışı duyulmuş , mantıken direkt 6. Hafta gidip ikisini aynı anda öğrensem mantıklı değil mi ?
Bence en guzeli 6+2 den sonra gitmek
Ama dis gebelik ihtimali var oyuzden ilk kese görmek saglik acisindan daha mantikli.

Bence en guzeli 6+2 den sonra gitmek
Ama dis gebelik ihtimali var oyuzden ilk kese görmek saglik acisindan daha mantikli.
İşte şey düşündüm , kesenin içinde bebeği göremezse olumsuz bi şey duyacağıma geç giderim daha mantıklı olur diye
Ama dış gebelik durumunu düşünmedim doğru söylüyorsunuz

Ayy benim sizinle aynıymış 6+1 ama benim açken çok bulanıyor midem 😔 dün başladı diyebilirim, acıktıkça meyve, yoğurt falan yedim de iyi geldi. Aç kalmayınca öyle çok bulantım
Benim de tam tersi ,hele şu icnce drek bulanmaya başlıyor ama hafif.sukur şiddetli bi bu bulantm olmadı dha.

İşte şey düşündüm , kesenin içinde bebeği göremezse olumsuz bi şey duyacağıma geç giderim daha mantıklı olur diye
Ama dış gebelik durumunu düşünmedim doğru söylüyorsunuz
Ben dis gebelik gecirdim oyuzden onemini cok iyi anladım. Nadir olan birsey ama hayati risk ve bircok kisi gec gittigi icin tupunu kaybetti.
.

Sen simdi endiselenme cnm dis gebelik cogu zaman belirti veriyor zaten
Yani gitmek anne acisindan en dogrusu keseyi gor sonra gec git o sorun degil yni.
Teşekkür ederim tavsiyen için , yani ilk betam 400 dü sonra 1020 oldu , hani 3. Kere baktırmadım gerek yok dediler , emin olmak için gitmem lazım cidden

Doğru diyorsun çok sağ ol ❤️

X