- 12 Ocak 2022
- 1.714
- 1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Haftadan aynı durumdayım şişlik var hepCanlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum? kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar
Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık
Hoşbuldummm hamileliğimi öğrendiğimde aklıma geldin, tek denemeyle hamile kalma konusu Birönce açtığın grupta vardım şimdiye yenisindeyim, okadar mutluyumkiHoşgeldin canım sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Aaaa gözün aydın kız hoşgeldin sağlıkla gelsin inşallah kuzum çok sevindim
Benim de ya gece ya da yemek yedktn snra midem bulanıyor ac karnına dha iyiym sanki.Cok bulantim yok öyle.Ama haftam da erken henüz başlamamış da olablr, suan 6+1 im.Sizin jac haftalık bebis?Herkesin migdesi bulaniyor
Bendemi gariplik var benim midem bulanmiyor. Gebelik basinda sadece sabah ac karnina bulandi uc bes gun gecti.
Var mi benim gibi olan ?
Ayy benim sizinle aynıymış 6+1 ama benim açken çok bulanıyor midem dün başladı diyebilirim, acıktıkça meyve, yoğurt falan yedim de iyi geldi. Aç kalmayınca öyle çok bulantım olmadıBenim de ya gece ya da yemek yedktn snra midem bulanıyor ac karnına dha iyiym sanki.Cok bulantim yok öyle.Ama haftam da erken henüz başlamamış da olablr, suan 6+1 im.Sizin jac haftalık bebis?
Kız dayanabilcen miKızlar ya , 5. Hafta herkes kesesini görmüş, 6. Haftada kalp atışı duyulmuş , mantıken direkt 6. Hafta gidip ikisini aynı anda öğrensem mantıklı değil mi ?
Ya aslında olumsuz bi şey duymaktan korkuyorum , tek seferde hepsi hallolsa daha mı iyi olur dedimKız dayanabilcen mi
Ben 7+1 im bugunBenim de ya gece ya da yemek yedktn snra midem bulanıyor ac karnına dha iyiym sanki.Cok bulantim yok öyle.Ama haftam da erken henüz başlamamış da olablr, suan 6+1 im.Sizin jac haftalık bebis?
Bence en guzeli 6+2 den sonra gitmekKızlar ya , 5. Hafta herkes kesesini görmüş, 6. Haftada kalp atışı duyulmuş , mantıken direkt 6. Hafta gidip ikisini aynı anda öğrensem mantıklı değil mi ?
Yok yok kötü bir şey duymak yok bebişlerimiz iyiYa aslında olumsuz bi şey duymaktan korkuyorum , tek seferde hepsi hallolsa daha mı iyi olur dedim
İşte şey düşündüm , kesenin içinde bebeği göremezse olumsuz bi şey duyacağıma geç giderim daha mantıklı olur diyeBence en guzeli 6+2 den sonra gitmek
Ama dis gebelik ihtimali var oyuzden ilk kese görmek saglik acisindan daha mantikli.
Benim de tam tersi ,hele şu icnce drek bulanmaya başlıyor ama hafif.sukur şiddetli bi bu bulantm olmadı dha.Ayy benim sizinle aynıymış 6+1 ama benim açken çok bulanıyor midem dün başladı diyebilirim, acıktıkça meyve, yoğurt falan yedim de iyi geldi. Aç kalmayınca öyle çok bulantım
bu site psikolojimi çok etkiliyor yaYok yok kötü bir şey duymak yok bebişlerimiz iyi
Ben dis gebelik gecirdim oyuzden onemini cok iyi anladım. Nadir olan birsey ama hayati risk ve bircok kisi gec gittigi icin tupunu kaybetti.İşte şey düşündüm , kesenin içinde bebeği göremezse olumsuz bi şey duyacağıma geç giderim daha mantıklı olur diye
Ama dış gebelik durumunu düşünmedim doğru söylüyorsunuz
Çubuk kraker iyi geliyor dediler denedin mi ?Benim de tam tersi ,hele şu icnce drek bulanmaya başlıyor ama hafif.sukur şiddetli bi bu bulantm olmadı dha.
Tamam tamam gideyim mutlaka Allah korusun sorun yaşamak istememBen dis gebelik gecirdim oyuzden onemini cok iyi anladım. Nadir olan birsey ama hayati risk ve bircok kisi gec gittigi icin tupunu kaybetti.
Sen simdi endiselenme cnm dis gebelik cogu zaman belirti veriyor zatenTamam tamam gideyim mutlaka Allah korusun sorun yaşamak istemem
Teşekkür ederim tavsiyen için , yani ilk betam 400 dü sonra 1020 oldu , hani 3. Kere baktırmadım gerek yok dediler , emin olmak için gitmem lazım ciddenSen simdi endiselenme cnm dis gebelik cogu zaman belirti veriyor zaten
Yani gitmek anne acisindan en dogrusu keseyi gor sonra gec git o sorun degil yni.
Saglikli bir sekilde artiş olmus sonrasindan korkmamak lazımTeşekkür ederim tavsiyen için , yani ilk betam 400 dü sonra 1020 oldu , hani 3. Kere baktırmadım gerek yok dediler , emin olmak için gitmem lazım cidden
Doğru diyorsun çok sağ ol