- 22 Ekim 2024
- 361
- 950
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.561
Güno günoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anne yanı park yatak aldım canım. Bugünde içine yatağını almaya gidiyoruzKızlar günaydınn bebekler için yatak almaya başladınız mıı? O kadar çok seçenek var ki çok kararsız kaldım sepet beşik, park beşik, ahşap anne yanı falan hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Bizde papatya gibi anne yanı park beşik almıştık senin ihtiyacın doğrultusunda değişebilir bu sallamak istersen park yatak oek tavsiye etmem ama uzun süre kullanayım kullanışlı hafif olaun dersen park yatak güzel diğer beşikler genelde bebek ayaklanınca emekleyince kullanılamıyorKızlar günaydınn bebekler için yatak almaya başladınız mıı? O kadar çok seçenek var ki çok kararsız kaldım sepet beşik, park beşik, ahşap anne yanı falan hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Ben bunu aldım anne yanı. Kurunca gelişi güzel uyku setini taktım denemek için. Çok hoşuma gitti. Kendi yatağımla da neredeyse aynı yükseklikte yenidoğan yükseklik ayarı. Tabi herkesin zevki ve düşüncesi ayrı şahsım adına konuşuyorum park beşik bana kaba geliyor. sepet de işlev olarak çok iyi değil, yengem memnun kalmamıştı hiç.Kızlar günaydınn bebekler için yatak almaya başladınız mıı? O kadar çok seçenek var ki çok kararsız kaldım sepet beşik, park beşik, ahşap anne yanı falan hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Evet oyle cidden ben uc gundur asiri gergindim, esim korkudan yanima yaklasamadi ne dersem tamam dedi ikinci trimesteri cok sevmisti o, keske bitmeseydi diyor hala haftada uc dort gun spor yapmaya calisiyorum ama gecen egilemedim dizlerimin agrisindan bir de bana gecen hafta omuz tutulmasi yuklendi, surekli sicak su torbasiyla geziyorum evde. 32. Haftaya girerken aldigim kilo 15 oldu, buna da gerilmeye basladim biraz3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen hali kızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler
Ben bebeğin ağırlığını hissetmeye başladım. Ağrı da yapıyor. Geceleri dön allah dön. Tam dönüyorum bi tarafa rahat ediyorum 10 dk sonra tekrar dönme ihtiyacı oluyor. Ara sıra mide yanması da oluyor eğer dikkat etmediysem o gün yediğime3. Trimester gercekten birinci trimesterin ağırlaşmış hareket edemeyen hali kızlar sizde de böyle mi sürekli miğdem yanıyor bulanıyor akciğerlerime yer kalmadı sanki nefes alamıyorum ay bir de birinci trimesterdeki saçma duygu değişimleri ve aşermelerim de geri döndü teşekkürler teşekkürler
Teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattınCanım selam benim de tam olarak 28 de oldu aynısı hatta burayada yazmıştım geçen hafta. Sonra doktoruma mesaj attım bebek baskı yapıyor olabilir dedi öyle içim rahatladı
Bunu bende anlamıyorum 32. Hafta izin haftası normalde 32+0 da izne çıkıyormuşuz doktor öyle söyledi. O zaman 31+... olunca neden e nabızdan 32.hafta yazıyor? O zaman 31+... olunca izne çıkılsınKızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?
Ben kasım ayı indirimlerinde aldım elele baby den anne yanı park yatak kenarı iniyor yatağımızla aynı hizada oluyor o zaman içindeki yatak da hediyeydi. Kurduk gayet güzel kaliteli.Kızlar günaydınn bebekler için yatak almaya başladınız mıı? O kadar çok seçenek var ki çok kararsız kaldım sepet beşik, park beşik, ahşap anne yanı falan hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Neden canım sallanıyor park yataklar da hiç ses çıkmıyor sallanırkenBizde papatya gibi anne yanı park beşik almıştık senin ihtiyacın doğrultusunda değişebilir bu sallamak istersen park yatak oek tavsiye etmem ama uzun süre kullanayım kullanışlı hafif olaun dersen park yatak güzel diğer beşikler genelde bebek ayaklanınca emekleyince kullanılamıyor
Biraz haşır huşur ediyor içinde yük varkenNeden canım sallanıyor park yataklar da hiç ses çıkmıyor sallanırken
Enabızın neresinde yazıyor hamilelik? Benimkinde yazmıyor nedense. Acaba daha önce hiç sağlık ocağına gitmediğim için mi ki...Kızlar merhaba şimdi size bir sorum olacak.
Şimdi ben 28. Haftamdayım ancak e nabızda 29. Hafta olarak gözüküyor 28+ olunca bir sonraki haftayı yazıyor.
32. Haftada çalışabilir raporu için 31+ da herhangi bir gün mü gitmek gerekiyor yoksa 32+ da mı gitmemiz gerekiyor ?
Canım akıllı asistan butonuna tıkla yanda yeşil kutular var 5. Ye tıkla. 28+6 yım 29 gösteriypr beni deEnabızın neresinde yazıyor hamilelik? Benimkinde yazmıyor nedense. Acaba daha önce hiç sağlık ocağına gitmediğim için mi ki...
Aa evet bende de varmış. Ben de 31+2'yim 32 hafta gösteriyor. Çok teşekkürler :-3Canım akıllı asistan butonuna tıkla yanda yeşil kutular var 5. Ye tıkla. 28+6 yım 29 gösteriypr beni de
Aynen öyle o kadar aynıyız kiii ben de 14 aldım 32. Hafta geliyor neredeyse 31 im şimdi. Yürüyüş yapmayı çok severdim artık yürüyemiyorum belim çok ağrıyor. Sol dizimde ufak bir ağrı da var daha önce spor yaparken ufak bir sakatlık yaşamıştım yine aynı dizim . Ayy nasıl olacak daha ilerleyen haftalarda kimbilir.Evet oyle cidden ben uc gundur asiri gergindim, esim korkudan yanima yaklasamadi ne dersem tamam dedi ikinci trimesteri cok sevmisti o, keske bitmeseydi diyor hala haftada uc dort gun spor yapmaya calisiyorum ama gecen egilemedim dizlerimin agrisindan bir de bana gecen hafta omuz tutulmasi yuklendi, surekli sicak su torbasiyla geziyorum evde. 32. Haftaya girerken aldigim kilo 15 oldu, buna da gerilmeye basladim biraz
Bence dr yanlış girmiş olabilir. Çünkü ben 27 haftaya bugün girdim beni tam 27 gösteriyorCanım akıllı asistan butonuna tıkla yanda yeşil kutular var 5. Ye tıkla. 28+6 yım 29 gösteriypr beni de