2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ya benim de vücudum ağrıyor kemiklerim sızlıyor başka ne belirtin vardı? Benim boğazım da acıyordu kaşınıyordu bir kaç gündür ben grip de oluyor olabilirim
En belirgini meme sert ve ağrılı baya üstüne yattım sandım sonra ucu da şişmiş azcık yara gibi enfeksiyon sandım korktum bi kere Daha ağrılı olmuştu meme dolmuştu ama sağınca geçti.şimdi biraz ateş ve kemik ağrısı da olunca korktum antibiyotik başladı doktor beni en çok ucu korkuttu, boğaz yok bende üşüme gibi var

Kız zorla kaldırıp emzirmeye çalışıyorum 5 dakika emerse iyidir şuan açıktı öyle kalktı demekki beklemek lazım aciksin diye 🥰🥰
Bugün bizimde emmemiz iyi çok şükür canım rahatladım biraz. Aslında biz çok bilmekten hem kendimizi hem çocukları yoruyoruz 😅 geçen çok uyuduğunda ben uyandırmaya çalıştım. Annem niye uyuyan çocuğu uyandırıyorsun o kendi uyanır dedi öylede oldu. Uyku eğitimi sayfalarındada rüya öğünü diye birşey gördüm uyuyan çocukları uyandırmadan hareketli oldukları an emzirip uykusuna devam ettiriyormuşsun heralde. Tabi bunun için yerleşik bi uyku düzeni lazım sanırım 😅

En belirgini meme sert ve ağrılı baya üstüne yattım sandım sonra ucu da şişmiş azcık yara gibi enfeksiyon sandım korktum bi kere Daha ağrılı olmuştu meme dolmuştu ama sağınca geçti.şimdi biraz ateş ve kemik ağrısı da olunca korktum antibiyotik başladı doktor beni en çok ucu korkuttu, boğaz yok bende üşüme gibi var
Çok geçmiş olsun canım. Bende korkuyorum mastit olmaktan. Bi kaç gündür doğru düzgün emmiyordu. Göğüslerim taş gibi o kadar ağrıdı ki. Hatta bi günde aşırı üşüme oldu ama ateşim yoktu oda ondan olabilir. Ama emince geçti. Mastitte boşalıncada mı rahatlama olmuyor

Ay aynı biz ve çocuktan önce hiç ayrı yatmazdık aynı anda yatağa gider uyurduk ben tek uyuyamazdım ama bizimleyken adam çok stres oluyormuş uyuyamıyormuş yazık kıyamam. Siz de gelin salonda yatalım farklı koltuklar olursa uyanmam diyor bi de utanmadan 😬😬 uyansa da okey yardımı yok bunu anlıyorum ama salona taşınması da içime oturmuş heralde az önce yarım saatlik uykumda kötü kötü şeyler gördüm adamı az sonra dövecem gidip 😅
Ay evet bizde aynı anda yatardık hiç ayrı yatmadık kızımız olduktan sonra 55 gündür beraber uyuyamadık

Çok geçmiş olsun canım. Bende korkuyorum mastit olmaktan. Bi kaç gündür doğru düzgün emmiyordu. Göğüslerim taş gibi o kadar ağrıdı ki. Hatta bi günde aşırı üşüme oldu ama ateşim yoktu oda ondan olabilir. Ama emince geçti. Mastitte boşalıncada mı rahatlama olmuyor
Emmiyor benimki sürekli sağmam gerekiyor Sağıyorum bakalım inş rahatlama olur zaten miktar da az anlamadım ki ucu öyle olması korkuttu

Dün emzirdikten sonra 20 dk boyunca sağdım 20cc çıktı sadece tek göğüsten yani bu bitiriyor demek değil mi
Bugün de mama verince sağdım 80 cc çıktı tek göğüsten
Cc Cok iyi kötü değl bitme kanısına nerden vardin canım

Son düzenleme:
Kızlar ya benim bebiş dün geceden beri emmiyor emersede 2 3 dakika anca habire uyuyum istiyor uyandiriyorum ama saniyesinde geri uyuyor başına gelen var mı siz naptiniz ?
Benm geldi sağip verdim napym kan şekeri düşer çok uyursa o yüzden çok izin vermemeli

Gittim cnm mastit olmuşum antibiyotik krem ve hap verdi sürekli sağ dedi geçmezse ultrason bakacak görenlerden dua istiyorum geçsin bir an önce kemiklerim sızlıyor sıtma gibi oldum
Geçmiş olsun canım dualarimiz seninle olsun sıkma canını sakın geçer inşAllah

Ben ilk hafta mastit oldum sezeryan acısını falan unuttum sıtma tutar gibi oldum öldüm bittim ağlaya ağlaya damarların tıkanıklığından oluyor dedi doktor bana emzirme danışmanına gittim o eliyle sağdı sıcak duş aldım. Masaj yaptım sürekli soğuk uygulama yaptım ateşini ve kızarıklığını alsın diye kelemi yaprak olarak buzluğa attım orda donunca etrafıma sardım ama ucuna koyma makine ile sağ güzelce boşalt eğer bebek boşaltırsa daha iyi oluyor

merhabalar aralik annesiyim dogum yapali 11 gun oldu. sezaryenden sonra alt karin ve kesi yerinde bolgesel hissizlik uyusukluk olan oldu mu? olduysa gecti mi ya da kac haftda gecti? benim kucuk bir kisimda alt karin ve dikis yerinin bir kisminda hissizlik var uyusturulmus gibi. Ilk sezaryenim de olmamıstı 4 yıl sonra 2. sezaryenimde oldu. nasıl ve ne zaman geçer merak ediyorum

İşte bir fark ettiğim bu ara gece uzun uyuyor 3 saatte bir kalkıp sağsam mı acaba diye düşündüm bebeğimi uyandırmam da gece uzun uyumaya alışsın belki uykusunda içecek gibi olursa veririm elimde su bardağıyla geziyorum evde ama bil miyorum ki inşallah düzelir
Ya doktoruna sor tabi ama canını da sıkma. Kendimizi çok strese sokuyoruz ister istemez ama en fazla da stres zarar veriyor bize. Ne vücudumuz makine ne de bebeklerimiz ara ara dalgalanmalar yaşamamız normal. Önemli olan bu durumlarda sakin kalabilmek.
İnşallah düşündüğün gibi bir şey değildir en kısa zamanda sütün normale döner❤️

Merhabalar yataş juno kullanıp tavsiye eden var mı ? Bir de bebişler için hangi yatağı kullanıyorsunuz park yatak, ahşap yatak ya da sepet beşik ?

Geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız başında gitmeniz iyi olmuş

Iyi aksamlar kizlar 1 aylik olduk ve bugun durduk yere agzinin icinde kan vardi hafif aranzida bu durumu yasiyan duyan varmi

Kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor kulaklarım böyle bir tuhaf… durduk yere grip oluyorum galiba . Sağlık odağına gitsem ilaç verir mi emzirenlerin kullandığı ilaçlar var mı ki?

Kızlar doğum yapalı 47 gün oldu ama kanamam devam ediyor baştan beri azar azardı zaten. Bir kaç gün kesilip tekrar azar azar kanamam varsa oluyor. Sizde durumlar nasıl

Kızlar doğum yapalı 47 gün oldu ama kanamam devam ediyor baştan beri azar azardı zaten. Bir kaç gün kesilip tekrar azar azar kanamam varsa oluyor. Sizde durumlar nasıl
Benim de öyleydi durdu en son 40 tan sonraki haftada durdu benim de. Sonra sarımsı bi akıntı başladı. Şimdi de normal akıntıya döndü ama rengi çok açık sarı gibi bilmiyorum normal mi inşallah enfeksiyon falan değildir bir de onla uğraşamıycam

X