- 18 Ağustos 2022
- 2.240
- 3.170
- 63
Benim 55. Gün bitti tamamen. Artık gelmiyorKızlar doğum yapalı 47 gün oldu ama kanamam devam ediyor baştan beri azar azardı zaten. Bir kaç gün kesilip tekrar azar azar kanamam varsa oluyor. Sizde durumlar nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 55. Gün bitti tamamen. Artık gelmiyorKızlar doğum yapalı 47 gün oldu ama kanamam devam ediyor baştan beri azar azardı zaten. Bir kaç gün kesilip tekrar azar azar kanamam varsa oluyor. Sizde durumlar nasıl
Kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor kulaklarım böyle bir tuhaf… durduk yere grip oluyorum galiba . Sağlık odağına gitsem ilaç verir mi emzirenlerin kullandığı ilaçlar var mı ki?
İçmemelisinEmzirirken sigara içen var mı
Ay bende götürdüm burada da tavsiye ettim o gün çok iyi geldi ama 42. gün devamKızlar bebişi uyumayan gazlı olan spaya gitsinbugün kırk uçurmaya gittik bizim oğlan masajdan sonra bir uyudu uyuyus o uyuyus uyanmiyor çocuk
![]()
Hamileyken neyse de şimdide mi yok birşey yok ya vardır vardır . Böylr olursa benim aylarca geçmez kiVermezler canımm bitki çayı bile önermiyorlar
Ben grip olmuştum bebiş 2 haftalıktı hastaneye gittim sadece parol serum taktılar ve sadece parol içebilirsin dedilerHamileyken neyse de şimdide mi yok birşey yok ya vardır vardır . Böylr olursa benim aylarca geçmez ki
İnşallah anlayamıyorum doyup doymadığımı sürekli mıkırdanıyor ve ne zaman versem memeyi çok aç gibi kilo kaybetmeden yarın mama vericem kaşıkla falan idare edebildiğim kadar çok zormuş kaşıkla beslemek iki sefer sabredemedim biberon verdim korkuyorum da biberona alışır meme reddi olur diye of niye böyle oldu ya ne kadar da çoktu sütümYa doktoruna sor tabi ama canını da sıkma. Kendimizi çok strese sokuyoruz ister istemez ama en fazla da stres zarar veriyor bize. Ne vücudumuz makine ne de bebeklerimiz ara ara dalgalanmalar yaşamamız normal. Önemli olan bu durumlarda sakin kalabilmek.
İnşallah düşündüğün gibi bir şey değildir en kısa zamanda sütün normale döner![]()
Benim de aynısı ya kilo alımını henüz bilmiyorum ama mememde olmasına rağmen hep aç sanki yeteri kadar gelmiyor gibi önceden de sütüm aşırı çoktu. Kaşıkla vermeni tavsiye ederim bu aradaİnşallah anlayamıyorum doyup doymadığımı sürekli mıkırdanıyor ve ne zaman versem memeyi çok aç gibi kilo kaybetmeden yarın mama vericem kaşıkla falan idare edebildiğim kadar çok zormuş kaşıkla beslemek iki sefer sabredemedim biberon verdim korkuyorum da biberona alışır meme reddi olur diye of niye böyle oldu ya ne kadar da çoktu sütüm
Bebek emmiyor ki ucunun yarası niye oldu acaba kelemi ne cnmBen ilk hafta mastit oldum sezeryan acısını falan unuttum sıtma tutar gibi oldum öldüm bittim ağlaya ağlaya damarların tıkanıklığından oluyor dedi doktor bana emzirme danışmanına gittim o eliyle sağdı sıcak duş aldım. Masaj yaptım sürekli soğuk uygulama yaptım ateşini ve kızarıklığını alsın diye kelemi yaprak olarak buzluğa attım orda donunca etrafıma sardım ama ucuna koyma makine ile sağ güzelce boşalt eğer bebek boşaltırsa daha iyi oluyor
AhahaBebek emmiyor ki ucunun yarası niye oldu acaba kelemi ne cnm
Doktor birşey dedi mi peki ucu için. İnşallah en kısa zamanda geçerEmmiyor benimki sürekli sağmam gerekiyor Sağıyorum bakalım inş rahatlama olur zaten miktar da az anlamadım ki ucu öyle olması korkuttu
biberondan biberona farkedermi bu memereddi olayı acaba. Benim bebeğim hastanede kaldığı süre orada ucuz biberonlardan kullanıyorlardı ve asla beni emmek istemiyordu. Eve gelincede ilk istemedi bende zorlamadım fazla ara ara denedim memeyi. Ve lansinoh biberonunu kullandım ucu bence meme ucuna benziyo ve akışı baya bir yavaş. Bir süre sonra memeyide emmeye başladı kendiliğinde şimdi hem emiyo hem biberonda içiyorİnşallah anlayamıyorum doyup doymadığımı sürekli mıkırdanıyor ve ne zaman versem memeyi çok aç gibi kilo kaybetmeden yarın mama vericem kaşıkla falan idare edebildiğim kadar çok zormuş kaşıkla beslemek iki sefer sabredemedim biberon verdim korkuyorum da biberona alışır meme reddi olur diye of niye böyle oldu ya ne kadar da çoktu sütüm
Bende bilmiyorum kilo alımını ama doymuyor gibi geliyor bana bende asla biberon vermek istemiyordum hatta biberon almadım vermemek için ama süt sağma makinesinin içinde varmışBenim de aynısı ya kilo alımını henüz bilmiyorum ama mememde olmasına rağmen hep aç sanki yeteri kadar gelmiyor gibi önceden de sütüm aşırı çoktu. Kaşıkla vermeni tavsiye ederim bu arada
Maşallah kuzuna inşallah hep böyle giderbiberondan biberona farkedermi bu memereddi olayı acaba. Benim bebeğim hastanede kaldığı süre orada ucuz biberonlardan kullanıyorlardı ve asla beni emmek istemiyordu. Eve gelincede ilk istemedi bende zorlamadım fazla ara ara denedim memeyi. Ve lansinoh biberonunu kullandım ucu bence meme ucuna benziyo ve akışı baya bir yavaş. Bir süre sonra memeyide emmeye başladı kendiliğinde şimdi hem emiyo hem biberonda içiyor
Ben de avent I kullanıyorum ama akışı çok yavaş değildi. Lansinoh sipariş verdim. Memnun olduğunu görmek sevindirdi.biberondan biberona farkedermi bu memereddi olayı acaba. Benim bebeğim hastanede kaldığı süre orada ucuz biberonlardan kullanıyorlardı ve asla beni emmek istemiyordu. Eve gelincede ilk istemedi bende zorlamadım fazla ara ara denedim memeyi. Ve lansinoh biberonunu kullandım ucu bence meme ucuna benziyo ve akışı baya bir yavaş. Bir süre sonra memeyide emmeye başladı kendiliğinde şimdi hem emiyo hem biberonda içiyor
Göğüslerin yumuşak mınpeki benimde süt dolardı sertleşirdi şimdi cıvık cıvıkBenim de aynısı ya kilo alımını henüz bilmiyorum ama mememde olmasına rağmen hep aç sanki yeteri kadar gelmiyor gibi önceden de sütüm aşırı çoktu. Kaşıkla vermeni tavsiye ederim bu arada
Benim de eski doluluğu yok ya. Gece kalktığımda dolu dolu olurdu. Hatta silikon koruyucuya süt birikirdi. Şimdi hiç öyle değilGöğüslerin yumuşak mınpeki benimde süt dolardı sertleşirdi şimdi cıvık cıvık
Valla onu biz yapabilir miyiz bilemedim canım biz daha tam düzene giremedik kiBugün bizimde emmemiz iyi çok şükür canım rahatladım biraz. Aslında biz çok bilmekten hem kendimizi hem çocukları yoruyoruzgeçen çok uyuduğunda ben uyandırmaya çalıştım. Annem niye uyuyan çocuğu uyandırıyorsun o kendi uyanır dedi öylede oldu. Uyku eğitimi sayfalarındada rüya öğünü diye birşey gördüm uyuyan çocukları uyandırmadan hareketli oldukları an emzirip uykusuna devam ettiriyormuşsun heralde. Tabi bunun için yerleşik bi uyku düzeni lazım sanırım
![]()