2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benim oğlan tembel dönmüyor popişi ağır ama sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor. Annemde bana sende dönmedin emeklemedin 9 aylıkken pat diye yürüdün dedi bende oğlumun bana çektiğine inanmak istiyorum 😀😀
İnşallah benim oğlan da öyle yapar ya 😂 tam keyifçi

Benim oğlan da dönmüyor bi ara sürekli dönmek için mücadele veriyordu şimdi de yeni hobi yüklendi iki elinden tut hemen kalkıyor 😅bir yeri acır diye korkuyorum bende
Kız benimki ne dönüyor ne de elinden tutunca kalkıyor 🤔 direk kaldırırsam basıyır ayağının üstüne ama elinden tutumca kalkma gibi bi çabası yok
Dönmek içinde ayaklarını havaya kaldırıyor sadece 😕 ayaklar havaya kalktıktan sonra sağa sola atıp dönmeye çalışacak dediler bana da
Bu ayaklar konusunda kv bana bir öneride bulunmuştu. Görümcem hiçbir şekilde yürümüyormuş ayaklarını yere basmıyormuş. Doktor her gün yarım saat güneş alsın ayakları demiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama her sabah kızımın altını değiştirirken güneşin önünde yarım saat bırakıp oyun oynuyoruz
Benimki güneşi hiç sevmiyor güneşli hava da balkona çıkarıyorum bazen ağlıyor Anası kılıklı bende sevmem çok güneşi 🤣 ( some Adana problems) 🤣🤣

Back