2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar sütüm gittikçe azalıyor az önce sağdım 2 memeden toplam 30 cc çıktı. Sütü iyi olan anneler takviye kullanıyor mu? Ya da ne yiyip fayda gördü. bestlak damla kullanıyprım incir dut falan yiyorum ama gittikçe azalıyor. Bebeğim 20 dk memede dursa bile doymuyor boş çekiyor gibi arkasından mama veriyorum doymadı diye 60 cc içiyor demek ki meme boş

Bütün memeyi mi sagiyorsun canım ben bugün sagdim toplam 50 CC çıktı ama hepsini sagmadim memede süt kalmazsa diye bide hergun mu sagiyorsun veya aç karna falan mi

Bol bol su fırsat buldukça uyu dinlen canım

Bütün memeyi mi sagiyorsun canım ben bugün sagdim toplam 50 CC çıktı ama hepsini sagmadim memede süt kalmazsa diye bide hergun mu sagiyorsun veya aç karna falan mi
Hergün sağmıyorum canım iş için bir yere gideceğim zaman sağıyorum mesela oğlan solu içtiyse yarım saat sonra solu sağıyorum hergün evdeysen niye sağıyorsun ki onu anlamadım bende sütün artsın diye mi sağıyorsun

Senin masallah ii cabım bnm iki meme top 80 cikio

Benim de 1 göğsüm güzel doluyor bir göğsüm de azcık var bebeğin göğsü emmesi ve uyku 1. Öncelik
2. Kompostolsr ve takviyeler
3. Yemekler bence

Fitil niye vermediniz canım bizim oğlanda kabız gibi muhtemelen dönemsel bir çok benekte aynı sorun çünkü

Fitil niye vermediniz canım bizim oğlanda kabız gibi muhtemelen dönemsel bir çok benekte aynı sorun çünkü
Bebeklerin yaşadığı kabız değil ki seyrek kaka yapma olarak geçiyor. Normal yani. Eğer alt gazını çıkarabiliyorsa 1 hafta normaldir dedi doktor

Müsait olduğun istediğin zaman sağabilirsin buzlukta 4 ay kalıyor zaten normal buzdolabında da 4 gün. Ben buzluktakini benmari usulü eritip veriyorum.ve ben hepsinde biberon kullandım alışcağını da düşünmedim çünkü inan çok az verdim bu şekilde genelde kendim emziriyorum. Alışcağını da düşünmedim kesinlikle.. Derkenn bir gün mememi emerken ağlama krizine girdi bi itti kendini o gün boyunca Allah dedim haklılarmış. Ondan sonra gerektiğinde kaşıkla verdim vazgeçyti tekrar o huyundan. Sana da kesinlikle kaşık ya da enjektör tavsiye ederim

Oburiksler yaa aman iyi olsunlarda valla bu gaz bitirdi bizi yavrum ya
Genede şükürler olsun başka kötü biseyleri olmasinda
Vallshi bizi de mahvetti. Dün bi dışarı çıkalım dedik kıysmetler koptu sakinleşsin diye emziriyorum bu sefer memeyi bırakmak istemiyor bıraktırdım diye kızıyor.

Asla bebekler doydum demiyor canım eşimde ilk başlarda iki memeyi emzirirken mamayı yapar gelirdi onunda içerdi arkasından ağlardı ama bildiğin oyun yapıyor bize anladık zaten fazlasını mutlaka kusuyor
Canim bizimki tek memede doyup fazlasi icin aglamiyor iste biz kendi kafamiza gore veriyoruz mama, doyuyo desem niye daha verince iciyo, doymadiysa da niye aglamiyo , fazla da degil ki kusmuyor da. Ay valla midesine doyummetre taktiricam

Valla benimki emziği bile emdikten sonra memeyi verince emzik gibi bı değişik emiyor normal emmeye başlaması iki üç dk sürüyor cok çabuk alisiyorlarbherseye bende ondan korkuyordum canim tamam vermiyim biberonla bari. Sagdikca süt çok cogalmaz dimi sürekli sagmayacagim zaten ama günde bir kere sahip buzluğa atsam mesela çok etkilemez dimii

Kızlar bebeğini spaya götürmeyen varsa bence götürsün, dün kızım spa sonrası 5 saat kesintisiz uyudu ve gece de çok az uyandı. 40 günde geçirdiğim en güzel geceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…