2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bizimki almıyor sürekli öğürüyor emziği ben emzik oldum
Ay mutlaka denemişsindir canım ama farklı markaları denedin mi? Ben 3. emzikte doğrusunu buldum. İlk ikisini arada alıyordu ama yarım ağızla böyle 1-2 dakika sonra atıyordu genelde. philips avent ultra air nighttime‘ı baya tutuyor çok şükür uzun süre sonra eşimle beraber yemek yiyebildik dün gece onun sayesinde

Ay ya kıyamam ben dışarı çıkamıyorum cikarmiyolar beni yaa daha 40 i çıkmadı diye anca hastaneye falan gidersem o ve ben evde çok duran biri değilimdir yani hiç bilmiyodam dışarı çıkar şöyle bı gezerim şimdi evde bunaliyorum hergun aynı geçiyor
Emzik bizimkide almıyordu babası alistirdi sağolsun

Kizlar size bir soru: bir ogunde hic meme vermeden sadece mama ile beslemem gerektiginde kac cc vermeliyim? Kizim 47 gunluk.

Büyüdükçe yüklenir canım

Kızlar dün ilk kez çocuğum uyudu kesintisiz 4 saat Allah affetsin emzirmeye uyandirmadim dedim uyusun sanki bugün beyazlar daya beyaz renkler daha güzel o 4 saat bana ödül gibi geldi. Rahat rahat duş aldım ve uyudum.
Canm uyandırma zaten de bana yenidoğan zaman çaltı hariç uyandırmana gerek yok uyandırma da zaten dedi uyurken de büyüme hormonu salgılıyorlar sadece emerken değil

Kızlar bebiş anakucaginda uyuduğu zaman yatağına yatırıyor musunuz ? Uyudu ama iki büklüm gibi sanki oynatsam uyanabilir napsam bilemedim birşey olmayacağını bilsem sabahları hep ana kucaginda uyuturum gece gündüz kavramida pekisir ama ne bilim yamuk gibi geliyor

Benim bebe zaten kısa süreli yyuyor ben uyuduğunda ellemiyorum bir kahve içiyorum zaten rahatlamaya başladığımı hissedince küçük canavar uyanıyor

Sizin de bebeğe tek derdiniz bebeği sevmek olsaydı sizin de gözlerinizin içi gülerdi kızlar kendinize haksızlık etmeyin. Onlar hiç aç mı tok mu gazı var mı gibi şeyler düşünmüyorlar. Eşime bebeği azcık pış pışla uyusun diye veriyorum kucağına aldıktan 15 saniye sonra oğluumm canımm başlıyor çocuğu sevmeye uykusunu açıyor. Yani bizi bizden başkası anlamaz kendimizi babalarla kıyas etmeyelim

Bebeğinin Gündüz uykusu 20 dkdsn fazla olan var mı, nasıl başarıyorsunuz
Benimki sabah daha çok uyuyo valla bence bizim başarımız değil bebek ne zaman ne kadar uyumak istiyorsa öyle oluyo gibi iyice emziriyorum koyuyorum uyuyo başka biley yapmıyorum. Ama mesela gece de aynısını yapıyorum uyumuyor

Doyuyor altı temiz gazda çıkarıyor ama gündüz doğru düzgün uyumuyor ya

Çoğaltmak için ne zaman sağmak gerekiyor canım? Emzirdikten hemen sonra emzirdigin göğüs mü?

Kızlar ya pişik kremini bebeğinizin makat bölgesine de sürüyor musunuz? Eşimle az önce bu konuda tartıştık bebeğim alerjik biraz bu sebeple makatta kızarıklık oluyor her daim, ben de üzülüyorum krem sürüyorum canı acımasın diye. O da makata sürülmez makat her şeyi emer o kremi emer kana karışır diyo. Kafam çok karıştı sizler napıyorsunuz?

Benim esim bi de bakiyor. Ilgileniyor. Buna ragmen stresi cok dusuk. Uykusuz kaldigi zaman huysuz olmuyor. Normalde de az uyuyan biri. Sanirim bizim iliskimizde asil anne olmasi gereken ben degil oymus :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…