İnşallah kuzum inşallahAhahaha bende öyle diyordum ama bugün Allah bunu bulandan razı olsun dedimumarım zamanı gelince bıraktırması da kolay olur ya
Ay mutlaka denemişsindir canım ama farklı markaları denedin mi? Ben 3. emzikte doğrusunu buldum. İlk ikisini arada alıyordu ama yarım ağızla böyle 1-2 dakika sonra atıyordu genelde. philips avent ultra air nighttime‘ı baya tutuyor çok şükür uzun süre sonra eşimle beraber yemek yiyebildik dün gece onun sayesindeBizimki almıyor sürekli öğürüyor emziğiben emzik oldum
Ay ya kıyamam ben dışarı çıkamıyorum cikarmiyolar beni yaa daha 40 i çıkmadı diye anca hastaneye falan gidersem o ve ben evde çok duran biri değilimdir yani hiç bilmiyodam dışarı çıkar şöyle bı gezerim şimdi evde bunaliyorum hergun aynı geçiyorAkşam 8 e kadar sürekli ağladı yarım saat uyudu. Akşam misafirliğe gittik orda bastı çığlığı10 da uyudu . Çok zor oluyor yavrum ya valla bazen sinirleniyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Emzik almıyor her yerde meme istiyor Yeni doğum yapmış buzağı gibi on dakika da bir meme veriyorum
Bizim de kilo kontrolune daha 2 hafta var. Merak icerisindeyim ben de.Normal devam ediyordu 1. Ayda 24 aralıkta ikinci ay kontrolümüz var bende merak ediyorum açıkcası. Bizimki genel huzursuz ne sırt üstüne geliyor ne yüz üstüne gibi. Seninkinin kilo alımı nasıl
60-90 arası bence. 60 az gelir büyük ihtimal ona göre arttırırsın. benim kızım 52 günlük 20 gündür felan 90 alıyordu 2-3 gündür doymuyor.Kizlar size bir soru: bir ogunde hic meme vermeden sadece mama ile beslemem gerektiginde kac cc vermeliyim? Kizim 47 gunluk.
Super ben de 90 veriyorum demekki mantikli bisey yapiyomusum. Cok sagol cevap icin.60-90 arası bence. 60 az gelir büyük ihtimal ona göre arttırırsın. benim kızım 52 günlük 20 gündür felan 90 alıyordu 2-3 gündür doymuyor.
evet canım rica ederim. belli bi aralıgı da yok bence bebişin ne kadarla doyuyorsaSuper ben de 90 veriyorum demekki mantikli bisey yapiyomusum. Cok sagol cevap icin.
Büyüdükçe yüklenir canımBana hala o anaçlık analık ruhu yüklenmedi zaten çok öyle bir kişilik değildim ama bebeğim olunca otomatik yüklenir sanıyordum.. nasıl denir “oy kurban olurum ölürüm çocuğumsuz hayat nasıl boşmuş hayat sevincim yaşama sebebim” gibi bir mod yok bende daha çok zorlukları ve hayatım tamamen değişti şoku var üzerimde bok gibi hissediyorum artık kendimi o yüzden
Canm uyandırma zaten de bana yenidoğan zaman çaltı hariç uyandırmana gerek yok uyandırma da zaten dedi uyurken de büyüme hormonu salgılıyorlar sadece emerken değilKızlar dün ilk kez çocuğum uyudu kesintisiz 4 saat Allah affetsin emzirmeye uyandirmadim dedim uyusun sanki bugün beyazlar daya beyaz renkler daha güzel o 4 saat bana ödül gibi geldi. Rahat rahat duş aldım ve uyudum.
Benim bebe zaten kısa süreli yyuyor ben uyuduğunda ellemiyorum bir kahve içiyorum zaten rahatlamaya başladığımı hissedince küçük canavar uyanıyorKızlar bebiş anakucaginda uyuduğu zaman yatağına yatırıyor musunuz ? Uyudu ama iki büklüm gibi sankioynatsam uyanabilir napsam bilemedim birşey olmayacağını bilsem sabahları hep ana kucaginda uyuturum gece gündüz kavramida pekisir ama ne bilim yamuk gibi geliyor
Yaa aynı şeyleri hisseden birini görmek biraz içimi rahatlattı.. Dile dökemiyorum ama ben de öyleyim sanki.Eşim daha çok bağlı gibi geliyor onun gözlerinin içi gülüyor bebekle ilgilenirken. Ben ise kaç dk uyudu kaçta emdi üstü mü değişecek altı mı? Uyusam mı yoksa yemek mi yapsam? Sütün azaldı mı yetti mi mama mı versem vs. bunun gibi yığınla sorunun içinde kayboluyorum bu halime de çok üzülüyorum, ben böyle değildim. Olamazdım da şaşkınım
Sizin de bebeğe tek derdiniz bebeği sevmek olsaydı sizin de gözlerinizin içi gülerdi kızlar kendinize haksızlık etmeyin. Onlar hiç aç mı tok mu gazı var mı gibi şeyler düşünmüyorlar. Eşime bebeği azcık pış pışla uyusun diye veriyorum kucağına aldıktan 15 saniye sonra oğluumm canımm başlıyor çocuğu sevmeye uykusunu açıyor. Yani bizi bizden başkası anlamaz kendimizi babalarla kıyas etmeyelimBen de böyle olmayı beklemiyordum ve aynı dediğiniz gibi eşimin gözlerinin içi gülüyor ben bazen bebeğimi “meme” olarak görüyorumdediğin gibi aklımda düşünceler ne zaman emcek altı değişcek bu gece uyucak mı memem yaralı hangisini versem gibi düşünceler silsilesi dışardan babalara sadece bebek sevmek çok rahat tabi
Benimki sabah daha çok uyuyo valla bence bizim başarımız değil bebek ne zaman ne kadar uyumak istiyorsa öyle oluyo gibi iyice emziriyorum koyuyorum uyuyo başka biley yapmıyorum. Ama mesela gece de aynısını yapıyorum uyumuyorBebeğinin Gündüz uykusu 20 dkdsn fazla olan var mı, nasıl başarıyorsunuz
Doyuyor altı temiz gazda çıkarıyor ama gündüz doğru düzgün uyumuyor yaBenimki sabah daha çok uyuyo valla bence bizim başarımız değil bebek ne zaman ne kadar uyumak istiyorsa öyle oluyo gibi iyice emziriyorum koyuyorum uyuyo başka biley yapmıyorum. Ama mesela gece de aynısını yapıyorum uyumuyor
Çoğaltmak için ne zaman sağmak gerekiyor canım? Emzirdikten hemen sonra emzirdigin göğüs mü?Evet başta o hatayı yaptım, kiwi makine ile sağdım aman allahım sağdıkça çoğaldı sonradan burda kızlar yazmıştı sağdıkça çoğalır diye kestim. Bu grup iyiki var kızlar çok şey katıyorsunuzher zaman yazmasam da kaçırmadan okuyorumn
Benim esim bi de bakiyor. Ilgileniyor. Buna ragmen stresi cok dusuk. Uykusuz kaldigi zaman huysuz olmuyor. Normalde de az uyuyan biri. Sanirim bizim iliskimizde asil anne olmasi gereken ben degil oymus :/Sizin de bebeğe tek derdiniz bebeği sevmek olsaydı sizin de gözlerinizin içi gülerdi kızlar kendinize haksızlık etmeyin. Onlar hiç aç mı tok mu gazı var mı gibi şeyler düşünmüyorlar. Eşime bebeği azcık pış pışla uyusun diye veriyorum kucağına aldıktan 15 saniye sonra oğluumm canımm başlıyor çocuğu sevmeye uykusunu açıyor. Yani bizi bizden başkası anlamaz kendimizi babalarla kıyas etmeyelim