Bizimki almıyor sürekli öğürüyor emziğiAhahaha bende öyle diyordum ama bugün Allah bunu bulandan razı olsun dedimumarım zamanı gelince bıraktırması da kolay olur ya
Şimdi yine uğraşıyorum yokBizimde öyle ya üst gazı çıkaramıyorum dünden beri
En son ben dizlerime yatırdım öyle ovdum sırtını çıktı ama uyandı tabi bir dene istersen canımŞimdi yine uğraşıyorum yok
Bizde de aynı sorun var. Gece yatınca resmen tıkanıyor burnu. Bizde Cesaret edemiyoruz henüz. Yarın kontrol de Dr a yapmasına istiycem en azından görürüz nasıl yapıldığınıKızlar ya bence benim bebenin burnu tıkalı doktora götürsem orda açarlar mı hiç denemedim fizyolojik serum dalan korkuyorum yapamam diye
Ay o aşama var ya çok zor iyice dalmasını bekliyorum böyle kucağımda biraz dik tutup gaz çıkarmaya çalışıyorum uyanmasın diye. düne kadar hiç sıkıntı yoktu dünden beri gazı çıkmıyorşimdi emzirdim uyudu iyice daldı kucağımda diktim gaz çıkarması için kustu uyandı yavrum
Bizde de geceleri oluyor. Birkaç kez yıkadım ama kıyamıyorum her gün yapmaya kimisi zararlı diyor bilemedimKızlar ya bence benim bebenin burnu tıkalı doktora götürsem orda açarlar mı hiç denemedim fizyolojik serum dalan korkuyorum yapamam diye
Bizimki de tam emzikle dalıyor düşünce kıyamet kopuyor bugün benim meme de de uyumuyor salağa bağladımBizimki almıyor sürekli öğürüyor emziğiben emzik oldum
İlk zamanlar bende korkuyordum sonra alıştım haftada bir falan yapıyorum açılıyor rahatlıyorKızlar ya bence benim bebenin burnu tıkalı doktora götürsem orda açarlar mı hiç denemedim fizyolojik serum dalan korkuyorum yapamam diye
Seni çok iyi anlıyorum bazen çocuğumu uykudan uyandırıyor ağzına geldiği için yada yutkunuyor nefes alamiyormus gibi oluyor hemen alnının ortasını yukarıya kaldırıyorum elimlereflü ne baş belası bişey kızlar çocuk ya kusuyor yada sonrasında yatırıyorum ağzından sürekli yutkunma sesi geliyor güç bela uyutuyorum buna uyanıyor bu sefer meme delisi sürekli emmek istiyor rahatsızlanıyor bugün iki kere nefessiz kalmış gibi balgam atacakmış gibi kustu yatarken nefes alış verili değişiyor bunun yanında 8-9 saat uyumuyor ben ne yapcağmı şaşırdım valla 2 saatlik uykuyla duruyorum ya
Olabilir yavrum ya. Ben en son çare dizime yatırıyorum . Şimdi yine emdi uyudu çıkaramadım gazını . Uyanınca hem sırtına hem göbeğine masaj yapcam inşallah bakalım. Uykusuzluktan bende napacağımı şaşırdımBizimki uyuyunca çıkarmıyor maalesef uyanırsa çıkarıyor ama her zaman da değil. Bağırsak gazının sebebi bu mu acaba diye düşündüm
Gece gazını çıkarcamm diye uyandırdım bir saat kucağımda pışpışladım ancak uyudu kolum artık benden bir parça değilBizimki de tam emzikle dalıyor düşünce kıyamet kopuyor bugün benim meme de de uyumuyor salağa bağladım
Osman gönlüal öyle söylüyor. Gaz tamamen bebeğin ağızdan çıkaramadığı emerken ya da mama içerken yuttuğu mide gazı. Anne sütü Gaz yapmaz diyor.Bizimki uyuyunca çıkarmıyor maalesef uyanırsa çıkarıyor ama her zaman da değil. Bağırsak gazının sebebi bu mu acaba diye düşündüm
Valla çocuk çok dayanıklı maşallah ona diycek söz yok,ve bence bebekler mucize gibi hemen iyileşiyorlar. orda verilen ağrı kesici ve krem uygulamasını tüm gece boyunca saatine saatine yaptım ilk gece çok zor geçmedi bu yüzden sadece çişini yaparken asitli yaktığı İçin büyük ihtimal o zamanlar çok ağladı.pipisi beze değmesin diye bir aparat koyuyoruz, ve ağrı olursa diye o kısma bir jel sıkıyoruz…aparattan dolayı Bez bağlama işlemi tam olarak düzgün yapılamadığı İçin sızdırma ve haliyle sürekli bir alt ve üst değişme işlemi oluyor…ama aklımda hala soru işaretleri var ben klasik cerrahi dikişli yöntemle yapılsın diye gittim, gittiğim klinikte doktor klipsli yöntemde uzman biriymiş ve meşhurmuş.klipsli öneriyorum dedi, hem daha estetik olur , hem cerrahi işlemde kanama ve enfekte riski var klipsli yapalım dedi.Eşimde bu adamın eli buna alışkın klipsli yapalım bence dedi yaptırdık.Anestezi ödemi falan geçti ama işte 2 gün sonra klips çıkarılacak onda da bir ağrı sızı olacak büyük ihtimal,dediklerini tamamı ile uyguluyorum ama yine tam olarak iyileşmesi eski haline dönmesi 15-20 günü alacak gibi.Bence erken dönem de yapılsa geç dönemde yapılsa sünnet sıkıntılı bir işlem yaAyy bizde haftaya yaptırcaz nasıl gidiyor
Oy kıyamam canları yanmasın ya . Haftaya cumartesi gidicez bizde umarım çabuk iyileşirValla çocuk çok dayanıklı maşallah ona diycek söz yok,ve bence bebekler mucize gibi hemen iyileşiyorlar. orda verilen ağrı kesici ve krem uygulamasını tüm gece boyunca saatine saatine yaptım ilk gece çok zor geçmedi bu yüzden sadece çişini yaparken asitli yaktığı İçin büyük ihtimal o zamanlar çok ağladı.pipisi beze değmesin diye bir aparat koyuyoruz, ve ağrı olursa diye o kısma bir jel sıkıyoruz…aparattan dolayı Bez bağlama işlemi tam olarak düzgün yapılamadığı İçin sızdırma ve haliyle sürekli bir alt ve üst değişme işlemi oluyor…ama aklımda hala soru işaretleri var ben klasik cerrahi dikişli yöntemle yapılsın diye gittim, gittiğim klinikte doktor klipsli yöntemde uzman biriymiş ve meşhurmuş.klipsli öneriyorum dedi, hem daha estetik olur , hem cerrahi işlemde kanama ve enfekte riski var klipsli yapalım dedi.Eşimde bu adamın eli buna alışkın klipsli yapalım bence dedi yaptırdık.Anestezi ödemi falan geçti ama işte 2 gün sonra klips çıkarılacak onda da bir ağrı sızı olacak büyük ihtimal,dediklerini tamamı ile uyguluyorum ama yine tam olarak iyileşmesi eski haline dönmesi 15-20 günü alacak gibi.Bence erken dönem de yapılsa geç dönemde yapılsa sünnet sıkıntılı bir işlem yave cidden tüm acısını hissettim çocuğun olan bir damla sütüm de azalıp gitmese bari
Yalnız olmadığıma sevindim, hissedemediğin duygular yüzünden çok suçlu hissediyorum kendimiBana hala o anaçlık analık ruhu yüklenmedi zaten çok öyle bir kişilik değildim ama bebeğim olunca otomatik yüklenir sanıyordum.. nasıl denir “oy kurban olurum ölürüm çocuğumsuz hayat nasıl boşmuş hayat sevincim yaşama sebebim” gibi bir mod yok bende daha çok zorlukları ve hayatım tamamen değişti şoku var üzerimde bok gibi hissediyorum artık kendimi o yüzden
Yaa aynı şeyleri hisseden birini görmek biraz içimi rahatlattı.. Dile dökemiyorum ama ben de öyleyim sanki.Bana hala o anaçlık analık ruhu yüklenmedi zaten çok öyle bir kişilik değildim ama bebeğim olunca otomatik yüklenir sanıyordum.. nasıl denir “oy kurban olurum ölürüm çocuğumsuz hayat nasıl boşmuş hayat sevincim yaşama sebebim” gibi bir mod yok bende daha çok zorlukları ve hayatım tamamen değişti şoku var üzerimde bok gibi hissediyorum artık kendimi o yüzden
Ben de böyle olmayı beklemiyordum ve aynı dediğiniz gibi eşimin gözlerinin içi gülüyor ben bazen bebeğimi “meme” olarak görüyorumYaa aynı şeyleri hisseden birini görmek biraz içimi rahatlattı.. Dile dökemiyorum ama ben de öyleyim sanki.Eşim daha çok bağlı gibi geliyor onun gözlerinin içi gülüyor bebekle ilgilenirken. Ben ise kaç dk uyudu kaçta emdi üstü mü değişecek altı mı? Uyusam mı yoksa yemek mi yapsam? Sütün azaldı mı yetti mi mama mı versem vs. bunun gibi yığınla sorunun içinde kayboluyorum bu halime de çok üzülüyorum, ben böyle değildim. Olamazdım da şaşkınım