2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim mesai 8 de başladı kızlar emzikle uyutmaya çalışıyorum kollarım koptu artık şuan yatağında emzikle uyumaya çalışıyor
Yalancı memeye alistirmayacam diyen bir ben şuan bebem yalancı memeye alıştım anne diyor

reflü ne baş belası bişey kızlar çocuk ya kusuyor yada sonrasında yatırıyorum ağzından sürekli yutkunma sesi geliyor güç bela uyutuyorum buna uyanıyor bu sefer meme delisi sürekli emmek istiyor rahatsızlanıyor bugün iki kere nefessiz kalmış gibi balgam atacakmış gibi kustu yatarken nefes alış verili değişiyor bunun yanında 8-9 saat uyumuyor ben ne yapcağmı şaşırdım valla 2 saatlik uykuyla duruyorum ya

Biz 1 aylık kontrolde 4.750gr idik. 2 numara bez kullanıyorum bu nasıl oluyor

Kızlar bebeğim gündüz 1 den uyuyor sadece alt değiştirmeye ve memeye kalkıyor memeyi emince tekrar mayışıp derin bir uykuya geçiyor hiç böyle yapmazdı korktum açıkçası başına böyle bişey gelen var mı ? Biz mi alışık değiliz bilmiyorum normalde sürekli uyanık bugün bu şekilde oldu korktum hasta mı bişey var mı diye sürekli nefesini kontrol edip duruyorum anlayamadım

Kusmaya rağmen kilosu nasıl peki? Biz 6. haftadayız daha, Çocuk sürekli karın üstü üzerimde yatıyor, altını değiştirirken bile sırtüstü yatırmak imkansız. Boşuna yatak aldık
Normal devam ediyordu 1. Ayda 24 aralıkta ikinci ay kontrolümüz var bende merak ediyorum açıkcası. Bizimki genel huzursuz ne sırt üstüne geliyor ne yüz üstüne gibi. Seninkinin kilo alımı nasıl

Evet emdikten sonra öğürüyormuş gibi yapıyor benim kızda. Üst gazını çıkarmak gerekiyor ağızdan gaz çıkarınca öğürmesi de kesiliyor

Kızlar 2 gündür beslenme sonrası bebeğim gegirmiyor, üstten hemen çıkaramayınca gaz bağırsağa iniyor ve daha kötü oluyor. Neden acaba ne yapmak lazımm

Ay o çok zor oluyor ya hepsi aynı bu bebeklerin ya kuzum insanız sonuçta baz n sabır kalmıyor ama yapmıyoruz sonuçta bende biraz önce emzirdim uyandı ama memede uyuyor yavaş yavaş emiyor
Akşam 8 e kadar sürekli ağladı yarım saat uyudu. Akşam misafirliğe gittik orda bastı çığlığı 10 da uyudu . Çok zor oluyor yavrum ya valla bazen sinirleniyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Emzik almıyor her yerde meme istiyor Yeni doğum yapmış buzağı gibi on dakika da bir meme veriyorum

Canım memede uyuyunca gazını çıkarıyor musun çıkarmaya çalışırken uyanıyor mu? Ben omzuma alınca gözler pıt açılıyor ya da hala uyuyorss çıkaramıyorum gazını hiç
Ay o aşama var ya çok zor iyice dalmasını bekliyorum böyle kucağımda biraz dik tutup gaz çıkarmaya çalışıyorum uyanmasın diye. düne kadar hiç sıkıntı yoktu dünden beri gazı çıkmıyor şimdi emzirdim uyudu iyice daldı kucağımda diktim gaz çıkarması için kustu uyandı yavrum

Ahahaha bende öyle diyordum ama bugün Allah bunu bulandan razı olsun dedim umarım zamanı gelince bıraktırması da kolay olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…