2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimkide baya çok içti valla korkuyorum yok o kadar uğraştım çıkmadı yatırdım çıkarmadığında kusuyor ben uyuduktan sonra kusar falan Allah korusun
Benimki de kustu yatırınca. Bekşedim kusmasını zaten ama hala gaz çıkmıyor. Uyudu diye de ellemek istemiyorum artık sonra saatlerce ağlıyor uykusu kaçınca

benim ki de sevmiyor kendini cok sıkıyo. ben alıştırmak adına sürekli yapıyorum. fermuarlı kundaklardan almayı düşündüm

Ayy benimde arkadaşlarımın geldiği gece sabahı sabah etmiştim yaa
kahve yapim diye ana kucağına bırakmıştım uyumaz uyumaz orda uyuyası geldi sıpanın gecede belayı bulduk haliyle

4 5 miii
Aynen bugün 2 çay kaşığı vermiştim şuan kıvranıyor mesela

Kupaya bir tatlı kaşığından biraz az koyuyorum üzerine kaynar su, 10 dk kadar dinlendirip 1-2 çay kaşığı bebişe veriyorum kalanı kendim içiyorum
Ben de yapayım yarın inşallah fayda eder. Çocuğum uykusundan uyanıp gözleri kapalı ağlıyor gaz kaka yüzünden sıcak su torbası yaptım ben de şimdi pırtlattı onun sayesinde sanki

Ben de yapayım yarın inşallah fayda eder. Çocuğum uykusundan uyanıp gözleri kapalı ağlıyor gaz kaka yüzünden sıcak su torbası yaptım ben de şimdi pırtlattı onun sayesinde sanki
İnşallah şifa olsun kuzulara. Gerçekten o hallerini görünce insanın içi parçalanıyor. Bende sıcak su torbası yapıyorum kesinlikle rahatlatıyor bence

Sizde mi mamayla besliyorsunuz, mama verince öyle oluyor diyo doktor içim daha çok parçalanıyor

Sizde mi mamayla besliyorsunuz, mama verince öyle oluyor diyo doktor içim daha çok parçalanıyor
Hiç kendinizi üzmeyin, bizimki sadece anne sütüyle besleniyor durum aynı 4-5 günde bir yapıyordu doktor bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti. O zamandan beri her gün yapıyor ama mesela sabah yaptı ya akşama yine kıvranmaya başlıyor. Mesela şimdi ıkınma sesine uyandım

Hem mama veren hem emziren anneler sorum size :
Benim oğlum emerken göğsümün ucunu damağı ile çok sıkıyor. Biberondan mı kaynaklı acaba? Göğüs uçlarım yine çok çatladı
Sizde de oluyor mu?
Bnmde öylee ya ucu emiyo biberrondan kesmlkel kan topladi uc

Ay bizimde zorumuz va pıtır pıtır yapsınlar ya herşeyi anne sütüne bağlıyorlar o yüzden hep kendimi suçluyorum

Kizlar ya ben bebegi sirtustu yatiramaz oldum reflu ne bela biseymis. Cocuk yatar yatmaz agzina dalga dalga gelen sutleri agzindan burnundan cikariyor. Reflusu olup care bulabilen var mi?

kızlar biz en son gece bayılmış kalmışız ayağımda salladım orda uyudu oğlan sabah 7’de bidaha emzirdim şimdi de uyanmıyor bezini değiştirmeden yatırdım 7’de inşallah pişik falan olmaz normalde fon kullanıyorum bugün molfix taktım değişiklik olsun diye deneyelimö Diye aldıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…