Benimkide baya çok içti valla korkuyorum yok o kadar uğraştım çıkmadı yatırdım çıkarmadığında kusuyor ben uyuduktan sonra kusar falan Allah korusun90 cc mama içti ama uyudu gazını çıkartmadı
Benimki de kustu yatırınca. Bekşedim kusmasını zaten ama hala gaz çıkmıyor. Uyudu diye de ellemek istemiyorum artık sonra saatlerce ağlıyor uykusu kaçıncaBenimkide baya çok içti valla korkuyorum yok o kadar uğraştım çıkmadı yatırdım çıkarmadığında kusuyor ben uyuduktan sonra kusar falan Allah korusun
Valla bende bir saat bekledim yok bir şey uyucam şimdiBenimki de kustu yatırınca. Bekşedim kusmasını zaten ama hala gaz çıkmıyor. Uyudu diye de ellemek istemiyorum artık sonra saatlerce ağlıyor uykusu kaçınca
benim ki de sevmiyor kendini cok sıkıyo. ben alıştırmak adına sürekli yapıyorum. fermuarlı kundaklardan almayı düşündümİyi kundak yapıyorsun canım benim oğlan hiç böyle durmuyor annem bizdeyken yapardı ellerini çıkartmak için ağlardı çıkınca susardi
Ama örtü iyi fikir gerçi benimki onu elleriyle çeke çeke birakmazda işte
Kupaya bir tatlı kaşığından biraz az koyuyorum üzerine kaynar su, 10 dk kadar dinlendirip 1-2 çay kaşığı bebişe veriyorum kalanı kendim içiyorumİi
çayı nasıl hazırlıyorsunuz
Evet birileri gördüğü zaman çocuklar çok değişiyor huy olarak ciddenGece uykusunun artıp gündüz uykusu azalması gerekiyor maşallah bize hiç uyku yok benim arkadaşımın nazarı değdi bugün
AynenAyy benimde arkadaşlarımın geldiği gece sabahı sabah etmiştim yaa
kahve yapim diye ana kucağına bırakmıştım uyumaz uyumaz orda uyuyası geldi sıpanıngecede belayı bulduk haliyle
4 5 miii
Ben de yapayım yarın inşallah fayda eder. Çocuğum uykusundan uyanıp gözleri kapalı ağlıyor gaz kaka yüzündenKupaya bir tatlı kaşığından biraz az koyuyorum üzerine kaynar su, 10 dk kadar dinlendirip 1-2 çay kaşığı bebişe veriyorum kalanı kendim içiyorum
İnşallah şifa olsun kuzulara. Gerçekten o hallerini görünce insanın içi parçalanıyor. Bende sıcak su torbası yapıyorum kesinlikle rahatlatıyor benceBen de yapayım yarın inşallah fayda eder. Çocuğum uykusundan uyanıp gözleri kapalı ağlıyor gaz kaka yüzündensıcak su torbası yaptım ben de şimdi pırtlattı onun sayesinde sanki
Maşallah kilosuna göre az gibi mama 60 cc ama sık yiyordur çocuk zaten istemiyor fazlayı kusuyorr benimkiyle yakın gelişimi o yüzden merak ettimEn son 1. Ayda 3950ydi
Sizde mi mamayla besliyorsunuz, mama verince öyle oluyor diyo doktor içim daha çok parçalanıyorBen de yapayım yarın inşallah fayda eder. Çocuğum uykusundan uyanıp gözleri kapalı ağlıyor gaz kaka yüzündensıcak su torbası yaptım ben de şimdi pırtlattı onun sayesinde sanki
Evet fazlasını içmiyor çok çok nadir 90 cc içiyor genelde geceMaşallah kilosuna göre az gibi mama 60 cc ama sık yiyordur çocuk zaten istemiyor fazlayı kusuyorr benimkiyle yakın gelişimi o yüzden merak ettim
Hiç kendinizi üzmeyin, bizimki sadece anne sütüyle besleniyor durum aynıSizde mi mamayla besliyorsunuz, mama verince öyle oluyor diyo doktor içim daha çok parçalanıyor
Anne sütüyle besleniyor canım. devamlı yapabilmesine rağmen her seferi böyle oluyor hiç mamayla alakası yok benceSizde mi mamayla besliyorsunuz, mama verince öyle oluyor diyo doktor içim daha çok parçalanıyor
Bnmde öylee ya ucu emiyo biberrondan kesmlkel kan topladi ucHem mama veren hem emziren anneler sorum size :
Benim oğlum emerken göğsümün ucunu damağı ile çok sıkıyor. Biberondan mı kaynaklı acaba? Göğüs uçlarım yine çok çatladı
Sizde de oluyor mu?
Ay bizimde zorumuz va pıtır pıtır yapsınlar ya herşeyi anne sütüne bağlıyorlar o yüzden hep kendimi suçluyorumHiç kendinizi üzmeyin, bizimki sadece anne sütüyle besleniyor durum aynı4-5 günde bir yapıyordu doktor bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti. O zamandan beri her gün yapıyor ama mesela sabah yaptı ya akşama yine kıvranmaya başlıyor. Mesela şimdi ıkınma sesine uyandım
Bizimki bazen hemen çıkarıyor bazen çıkarmıyor bazen de uzun süre sonra çıkarıyorBende gazını çıkarmaya ugraşıyorum çıkmıyor