2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ayyy bugün biz öyleyiz ya bakıyor benim kucağımda meme de yanındaysa devam ediyor gün içinde iki saat uyku uyuyan çocuk bugün toplasan iki saat uyumadı bütün tuşlara bastım yok uyumuyor emip emip kusuyor birde

Alıyoruz canım ağzından taşıyırsyr mutlaka süt ona bak canım taş kesiliyor ama memeyi terbiye etmek amaçlı en fazla dört saat tut arayı birde asla sağma sağarsan meme ihtiyaç var deyip üretmeye devam ediyor ön spr ilk başlarda duru gibi duruyordu ama bir memeyi iki saat üst üste emzşrmiş olunca o yağlı süt gelmeye başladı ebe sonraki günlerde duru süt gelmez artık tamamen yağ gelir kilo alımında anlarsın demişti gerçekten bebek Baha kilo aldı ve takviye ilk başta mama kullanmıştım ben doktor bırak sütün çok iyi yaramış senin dedi

Yok uyumuyor çocuk 2 saat oldu halaa uyutmaya çalışıyorum ama bıraktığım an geri uyanıyor tecrübeli anneler lütfen geçtiğini söyleyin
benimki deemzirdim mama verdim gazını aldım altını degiştirdim artık uyur dedim 2 saati gecti hala uyumuyor. tekrar acıktı başa döndük resmen tekrar mama+gaz+bez kontrolu vsvs ben uykusuzluktan ölüyorum

Al benden de o kadar aha 7.30dan beri uyanık meme veriyorum emiyor ilk sonra başlıyor ağlamaya neden uykusu var uyutuyorum 10 dakika uyuyor sonra geri kalkıyor valla en son zorla uyuttum yalancı memeyi verdim ama kollarım belim koptu bakalım kaça kadar uyuyacak 3. Aydan sonra düzelir diyolar inşallah hepsi düzelir uyku düzenleri gazları falan

Ay ne kadar tatlı ama senin yanında nasıl yatıyor kuzu yatak sert değil mi?
Ah sorma o memede uyuması yok mu bu sıralar goguslerime yüz üstü yatıp uyumaya alıştı benim oğlumda bide salavat çekerek uyutuyorum susunca açıyor gözlerini
Artık ninnileri astım ben

Yağlı sütü nasıl anlıyorsun canım benim doktorum bana hiç böyle şeyler demedi ya ama kilo alıyor benim oğlum
Benim böyle goguslerimden süt beyazımsı sarımsı geliyor yağlı mi değil mi anlamıyorum

Sert yumuşak farketmiyor ki onun için ben yanımda olim yetiyor
Benimki yeni bitti size kolay gelsin 1 2 saat ben dinleneyim ya
Valllaa bende şimdi koydum 10 dk oldu bu sefer uyucak gibi bakalım
Emzirmeden önce bak duru su gibi geliyor emzirdikten sonra beyaz daha kıvamlı geliyor o kıvamlı olan işte yağlı kısım

Benimki bizim yatakta yaramıyor ya sert geliyor hareket edemiyor çok
Ay benimkini ben yordum masaj falan yaptım hopladim zipladim yordum inan ki
Son süt diyorsun o zaman dur ona bı bakam ben genelde tek memeyi emzirmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor

Kızlar aşıdan sonra bebeği huysuzlaşan oldu mu? Özellikle geceleri, olduysa ne kadar sürdü?

Emerken bakmanın önce duru gibi geliyo 4-5 dakikadan sonra beyaza dönüyor o daha doyurucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…