2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kaka yoksa olmaz merak etme elleme uyusun çocuk
Geçen ben uyandırdım belamı buldum bütün gün sakın uyandırma

Kizlar ya ben bebegi sirtustu yatiramaz oldum reflu ne bela biseymis. Cocuk yatar yatmaz agzina dalga dalga gelen sutleri agzindan burnundan cikariyor. Reflusu olup care bulabilen var mi?
Of aynı durumdayız yok çocuk kusmaktan midesinde ne kalıyor merak ediyorum. Yastıkta her zaman yatırmıyorum ama yatırdığımda azaldı sanki. Bende sırt üstü yatırmaya korkuyorum sürekli takip ediyorum nefes alıyor mu diye psikolojim bozuldu. İştahıda baya azaldı sanki. Bizim 8. Hafta bitti bugün atak haftasıymış neler bekliyor merak ediyorum

benim ki de sevmiyor kendini cok sıkıyo. ben alıştırmak adına sürekli yapıyorum. fermuarlı kundaklardan almayı düşündüm
Onu bende düşündüm ama sonra vazgeçtim ya alışsın böyle diye
Beni kundaklamislar mesela diz kapagimda hafif yamukluk var kalıtsal hastalık demişti doktor o yüzden kundaklamayi istemiyorum bebek gelişirken yanlış olabiliyor

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalarbiz 39 günlük olduk aylık kontrolünde 4 kg 400 gram geldi üç numara beze geçtim hala bacağını hafif sıkıyor sizde durumlar ne acaba merak ettim gazsız Bol emmeli bol uykulu günler

Ben dun tam iki saat pispis yaptim.

hangi marka bez kullanıyorsunuz acaba

Kizlar ya ben bebegi sirtustu yatiramaz oldum reflu ne bela biseymis. Cocuk yatar yatmaz agzina dalga dalga gelen sutleri agzindan burnundan cikariyor. Reflusu olup care bulabilen var mi?
Ya sorma bizimde kusma çok fazla öyle dememek istiyorum ama yüz üstü yatırdık dün bugün öyle güzel uyudu ki kusmadan yatak juno var onu da sevmedi Pek napıcağımı bilmiyorum

Ben hala gunduz uykularinda kucagimdan birakamiyorum uyaniyor. Benim gibi olan varsa elime mum dikip gecicek desin lutfen. Ben rahatsiz degilim ama surdurulebilir degil. Gecen cocukla cise gittim.
Ahdhjffj gündüz uykuları benim de öyleydi bak derin uykuya dalınca yüz üstü yatırmayı denesene yattığı yere önceden sıcak su torbası koy ısınsın anlamaz belki yer değiştiğini

Bizim biraz
daha fazla kilosu ama biz sleepy 2 den devam ediyoruz sıkıyor mu çocuğu acaba bu paket bu hafta biter ama haftaya 3 e geçeriz 3 numara 4-7 kg yazıyordu

Kaka yoksa olmaz merak etme elleme uyusun çocuk
Geçen ben uyandırdım belamı buldum bütün gün sakın uyandırma
Valla elemedim uyudu yenice uyandı bende güzel bi kahvaltı yaptım sıcak çay içtim bi tuhaf oldum molfixin mavi olan bezi takmıştım bişey olmamış uyanınca bir de kimyon çayından bir çat kaşığı içirdim bakalım faydası olur inşallah hava da çok güzel bugün bebek arabasını hazırladım gezdirip gelcem dönüşte de aşı yaptırcam

Kız bizde 4400 kg ben goonun bir numarasını kullanıyorum hala ama bugün molfixin iki numarasını taktım ondan da memnunum ama benim oğlan uzun biraz 55 cm

Kusmaya rağmen kilosu nasıl peki? Biz 6. haftadayız daha, Çocuk sürekli karın üstü üzerimde yatıyor, altını değiştirirken bile sırtüstü yatırmak imkansız. Boşuna yatak aldık

Benm oğlumda da var reflü bazen uykudan uyandırıyor ağzına su geliyor bazen uyanmadan yutkunuyor doktor mamasını değiştirdi oda kabizlik yaptı şimdi önceki kullandığı mamasının içine kıvam arttıriri koyuyorum o biraz kusmasini engelliyor.
Bu arada eğimli yatırıyorum mama aralarında gaz çıkartıyorum mamasi bittikten sonra hemen yatirmiyorum bir süre dik tutuyorum

Ben hala gunduz uykularinda kucagimdan birakamiyorum uyaniyor. Benim gibi olan varsa elime mum dikip gecicek desin lutfen. Ben rahatsiz degilim ama surdurulebilir degil. Gecen cocukla cise gittim.
Ben dikeyim, 7/24 kucağımda, bizim sorunumuz uyku değil yalnız. İnşallah geçiyordur

Ben günde bir kez mama verdiğim için çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum, Bizde öyle ufak miktarlarda kusma değil bayağı yedigini çıkarıyor. Egim konusunda da 90°’de tutsak yine huzursuz, tek rahat ettigi pozisyon karın üstü yatmak. Gaz konusunda da anne sütü aldığı için emme sonrası çok gaz çıkmıyor, ama mamada çıkıyor.

Bir sonraki hayat diye bir şey varsa ben erkek olarak doğmak istiyorum net. Kendimi çok sucluyorum. Yahu ben 28 yaşında deli dolu kafe kafe gezen kızdım. Evliliğim havaiydi kocam karışmaz istediğim gibi gezer tozardim. Sorumluluk bana ağır geldi gibi hissediyorum. Ağlamak istemiyorum. Ama yoruldum çok yoruldum. Eski hayatımı çok özlüyorum böyle olunca da kendimi çok sucluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…