2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Dün yatakta uyuduk yatak sertti
Bugün koltukta uyuduk koltuk yumuşak
Gece mesaisi başladı tüm gün uyumadı şimdi de uyumuyor gaz sancısı var yavrum kıvranıyor yaa
Kimyonlu su yaptım ben bugün
Kimyonlu çekirdeklerini kaynamış suya atıp demledim 1 çay kaşığı verdim iyi geldi gibi kakadan önce daha az kıvrandı
Bi de sabah 5 6 gibi gaz oluyor o da az olursa ben ilacımı buldum demektir

Herhalde kimyonlu çayı bende vercem arkadaşım veriyordu onu demleyip bi kenara mı koyuyorsun canım aslında bu kadar olmuyordu bugün arkadaşım geldi aaa ne güzel uyuyor dedi gün içinde ilk defa uzun süre uyuduğu dakika eşimde bıktım senin arkadaşlarından diyor ne zaman birisi gelse gerçekten sabaha kadar uyku yok bize bende bıktım gelenden gidenden normalde misafir seven bi insanım aslında ama çocuktan sonra asla sevemiyorum

Evet başta o hatayı yaptım, kiwi makine ile sağdım aman allahım sağdıkça çoğaldı sonradan burda kızlar yazmıştı sağdıkça çoğalır diye kestim. Bu grup iyiki var kızlar çok şey katıyorsunuz her zaman yazmasam da kaçırmadan okuyorumn

Valla benimde ümidim 3. Ay bugün ekstra bi huzursuz. Bendede grip belirtileri başladı gibi üç buçuk atıyorum. Beyaz gürültü dinlemekten başım beynim döndü artık. Azıcık onda sakinliyor

Kimyon çayı bizede çok iyi geliyor. O saatlerde bizimde kıvranmamız oluyor ama onu kesmek için 4-5 çay kaşığı verdiğimde gün içinde kıvranmadı diye gözlemledim. Sende 1 çay kaşığı işe yarar inşallah

Hiç yapmam alıştırmam dediğim şeyleri yapıyorum ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sabah X11’den beri uyku yok çünkü

Ayy benimde arkadaşlarımın geldiği gece sabahı sabah etmiştim yaa
kahve yapim diye ana kucağına bırakmıştım uyumaz uyumaz orda uyuyası geldi sıpanın gecede belayı bulduk haliyle
4 5 miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…