Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Dualarınızı bekliyorum <3

açıkçası geçen ay kullandım 2 gün kıpkırmızı 2 çizgi çıktı iki günü de değerlendirdik ama sonra regli oldum ve o günleri değerlendirdik diye çok ümitliydim üzülmüştüm bi dana yapmayayım dedim
Bence deneyin. Çünkü yumurtlama olduğu günler gebelik şansınız var. Daha güzel beslenirsiniz takviye alırsınız vs.2 3 ay deneyip hamile kalanlar var. Şuan böyle de ümitlisiniz:)
Ama inşallah gerek kalmadan güzel bir haber gelir sizdende

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun progestan fitil ve iğneden hariç estrofem duphaston filan da veriyorlar aslında özellikle tüp bebek tedavisi ile gebelikse senin kullandığın başka ilaç yok mu? Yat kalkmamaya çalış evhamlanma strese girme şu aşamada
Canım var var tabi estrofem de kullanıyorum progestan iğne, fitil Allah ne verdiyse var aslında. Kalkmıyorum tabi ama insan yine de endişeleniyor. Şimdi kanamayı komşuma gösterdim de koyu kırmızı değil dedi. Biraz rahatladım 🙏🏻

Valla arkadaşım burun kanaması gibi kıpkırmızı ise sorun var demektir. Ama kahverengi pembe arası olan kanamadan çok korkma. Fakat yani kimden duysam kendimde dahil.alttab muayene edildikten sonra kanama hep daha da fazlalaşıyor.
Hiç birşey olmaz korkma aklına kötüyü düşürme.
Şimdi kanamayı komşuma gösterdim çünkü bence renk canlı kırmızı ama komşum bu canlı kırmızı değil pembe diyor. Ara ara da kahverengiye dönüyor. Biraz rahatladım bir de duşa girdim, çamaşırımı falan değiştirdim takip edeyim bi bugün. Evet muayeneden sonra biraz fazlalaştı. İçimi rahatlattın canım sağol ben bir iki gün devam eder geçer sandım ama bugün 3. Gün olunca ister istemez korktum 🥹

Canım var var tabi estrofem de kullanıyorum progestan iğne, fitil Allah ne verdiyse var aslında. Kalkmıyorum tabi ama insan yine de endişeleniyor. Şimdi kanamayı komşuma gösterdim de koyu kırmızı değil dedi. Biraz rahatladım 🙏🏻
Evet kırmızı değilse rahat ol içini ferah tut canım🌸

Kızlar aranızda daha önce anne olan arkadaşlar var diye bi merakımı gidermek istiyorum 🙈 daha doğuma çok var ama doğum sonrası kocaman bi bez taktığımızı duydum🥲 kaç gün takılıyor sıcak ağustos ayında tam delirmelik🥲 ben ped bile kullanamayan bi insanım sadece tampon kullanırdım. kaç gündür meraktayım nasıl oluyor diye 🙈

Kızlar aranızda daha önce anne olan arkadaşlar var diye bi merakımı gidermek istiyorum 🙈 daha doğuma çok var ama doğum sonrası kocaman bi bez taktığımızı duydum🥲 kaç gün takılıyor sıcak ağustos ayında tam delirmelik🥲 ben ped bile kullanamayan bi insanım sadece tampon kullanırdım. kaç gündür meraktayım nasıl oluyor diye 🙈
Depend kullandı benim arkadaşım 😂😂 iki büyük pesi birbirine ekleyerek kullanan da varmış ama benim de merak ettiğim bir konu, sezaryenle doğumda da gerek oluyor mu 😂😂

Merhaba hanımlar bir şey de sormak istiyoruuumcevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
Eşimle eylülden beri bebiş denemesi yapıyoruz ama hala olmadı. Bu ay da 4-8-13-14-16-18 -21 tarihlerinde ilişki yaşandı ve 20 aralıkta kan verdim negatif çıktı. reglime de tahmini 5-6 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı çünkü 10 ginde kanda 12 günde de idrarda çıkar diyorlar öyleyse bir çoğu tutmamış demek ki 16-18 inde de kasık ağrım vardı değerlendirdik şuan hiç regli veya hamilelik belirtim yok. benim gibi olup sonradan öğrenen var mı
Ovulasyon testi almanızı öneririm. Ben testle ilk denememde çok şükür hamile kaldım. Programın gösterdiği tarihle alakası yokmuş ovulasyon günümün. Regliden 7 gün önce yaptığımda negatifti 2 gün sonra kasık ağrım olunca meraktan yine yaptım pozitife dönmüştü. Güzel haberler alırsınız tez zamanda umarım 🙏

ben sezaryen doğurdum, doğumdan sonra hasta bezi kullandım bir süre sonra pede geçtim. yoğun kanama olduğundandı sanki, yemin ederim unutmuştum ha 😂😂 akrephanim akrephanim yani sezaryende de gerek oluyor 😂😂

Maalesef doktor bebeği göremedi… birkaç gün içinde kürtaj olacağım😔
Başka bi doktora gidip 1-2 hafta beklemenizi öneririm. Bi kaç forumda okudum bir sürü kişi yazmış 9.cu haftada bile gören var. Sağlığı riske atarmı bu durum o konu hakkında bilgim yok ama ben biraz daha beklemeyi tercih ederim.

Bence deneyin. Çünkü yumurtlama olduğu günler gebelik şansınız var. Daha güzel beslenirsiniz takviye alırsınız vs.2 3 ay deneyip hamile kalanlar var. Şuan böyle de ümitlisiniz:)
Ama inşallah gerek kalmadan güzel bir haber gelir sizdende
Amin inşallah:KK43:
Ovulasyon testi almanızı öneririm. Ben testle ilk denememde çok şükür hamile kaldım. Programın gösterdiği tarihle alakası yokmuş ovulasyon günümün. Regliden 7 gün önce yaptığımda negatifti 2 gün sonra kasık ağrım olunca meraktan yine yaptım pozitife dönmüştü. Güzel haberler alırsınız tez zamanda umarım 🙏
Teşekkür ederim bu ay güzel haberlar alaykm inşallah almazsam bir dahaki ay ovulasyon testi alırım tamam:KK43:

Başka bi doktora gidip 1-2 hafta beklemenizi öneririm. Bi kaç forumda okudum bir sürü kişi yazmış 9.cu haftada bile gören var. Sağlığı riske atarmı bu durum o konu hakkında bilgim yok ama ben biraz daha beklemeyi tercih ederim.
iki doktora gittim canım birinde kesinleşti diğerinede yarın gideceğim ikiside alttan muayane ile göremiyorlar bebeği ama biraz daha beklemeyi teklif edeceğim bir zararı yoksa

ben sezaryen doğurdum, doğumdan sonra hasta bezi kullandım bir süre sonra pede geçtim. yoğun kanama olduğundandı sanki, yemin ederim unutmuştum ha 😂😂 akrephanim akrephanim yani sezaryende de gerek oluyor 😂😂
Ben bebek bezinin kenarlarını yırtıyordum lastık kısımlarını o şekilde kullanıyordum ilk zamanlar sonra bende pede geçtim benimde sezeryan ama bebek bezi hiç pişirmedi tariş etmedi 😂

canım ben ilk 4-5 gün kadar kullanmıştım ama 3. günden sonra azalıyor kanama, normal pede de geçilebilir.

X