- 1 Mart 2021
- 1.450
- 1.307
- 31
İnşallah canım geçici diye düşünmek istiyorum bende ısrarla veriyorum dün banyo yaptırırken emzirmeye çalıştın her türlü deniyorum öyle böyle az az da olsa alsın. Ay valla benimki bi ortama çıksın biri gelsin gitsin tüm dengemiz şaşıyor umarım sende öyle olmazİnşallah düzelir kuzu yaa benim ki mızmızlanıyor sonra sakinlesince geri emiyor öyle böyle emziriyorum artık ya yoksa zorlanıyoruzay aynı kız benimkide öyle ama bizim hiç sesli ortamımız olmadı yarından itibaren olacak çoluk çocuk gorumceler gelecek inşallah uyku düzeni iyice şaşmaz valla ondan korkuyorum bende
Aslında canım gaz ağrısı varken emmek onları rahatlatıyor emdikçe daha çok gazları oluyor tekrar emmek istiyorlar böyle kısır bir döngüBunu ben de hala yaşiyorum bu arada gazdan dolayo emmek istemiyor memedeyken basiyo çiğliği ağzinda sütle yavrum çok kötü bişi ya aç ama ememiyor gaz ağrisindan
Allah yardimcin olsun sukur bizim tayin cikmisdi yeni geldik tayin yerine burdan 6aylik gorevlendirme cikdiBnm eşimde 20 günlükken gitti göreve daaha yok görev süresi 1.5 yil napicam bilmiyorum izinlerde gelecek tabi ama bnm kötü yani geldim evime kaynana var aile binası ev ayrı ama zirt pirt geliyo bide görülcemvar ama akşamlari gelir işten gelince
İnan öyle ya sabır çekiyorum çok zorAllah yardimcin olsun sukur bizim tayin cikmisdi yeni geldik tayin yerine burdan 6aylik gorevlendirme cikdiobur turlu olsa bende kv alt usd oturyorum orda olurdum
Sabun yerine çörek otu yağını poposunun deliğine sürebilirsin canım içine değil ama. 5 10 dk sonra patır patır geliyo bide çörek otu yağını göbek deliğinin etrafına daire şeklinde masaj yaparak sürebilirsinSon çare biz de sabun soktuk valla korka korka. Şükür yaptı. Alışsın istemiyorum ama perişan oldu kuzum.
Sabundan sonra rahatladı şükür. İnşallah şu sıkıntılarımız bir an önce biter.
Valla bilmiyorum kuzum inşallah olmazİnşallah canım geçici diye düşünmek istiyorum bende ısrarla veriyorum dün banyo yaptırırken emzirmeye çalıştın her türlü deniyorum öyle böyle az az da olsa alsın. Ay valla benimki bi ortama çıksın biri gelsin gitsin tüm dengemiz şaşıyor umarım sende öyle olmaz
Kız hi üzülme dışarı çıktık eşimle pazar günü sürekli bebek bakım odası aradık arkadaşımın kızı da yanımızda mamasını içti yattı bizimki de sürekli emmek istedi gezdiğimizden falan bişey anlamadıkya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur
AhahaYa ben bunun normal olduğunu bile bile her gece sorguluyorum gerçekten. Artık büyüyorlar düzene girmesi gerekmez mi diye stres oluyorum yanlış mı yapıyorum diyebizimki ne ayakta sallanıyor ne pişpişle uyuyor sadece memede uyuyakalıyor onu da öyle zor bırakıyor ki bazen parmağımı araya sokup bıraktırıyorum emerken uyuduğu için de gaz ve kaka yakamızı bırakmıyor
canim sen nasil veriyorsun? Sutle karistirmadan kasikla direk versek olmaz mi ki? Ortada sut yok cunkuEvet benim kolik sandığım bebeğimi o sakinleştirdi maşallah şuan çok uslu yatıyor kendi kendine bakınıyor maşallah Allahım nazarlardan korusun hala şoktayımbence bağırsaklarını düzene döktü dün çok az verdim günde 6 defa 6 damla normalde ben 3 defa verdim yine de iyiydi maşallah demek düzene girmiş dedim
Canım geçen yazmışsın benim bebekte memeyi emerken ağladı falan diye hangi hafta oldu ve kaç gün sürdü acaba yaAhahaaynı biz eşim diyor ki etrafa bi sor herkes biz gibi mi bir ayda 300 bez kullanan var mı diye sğrekli meme de olunca çişde çok oluyor
Gercekden cok zor heleki eşin yok daha zor insan kocasi yoksa basinda kocalik yapan 10 kişi oluyor benim kafam rahat ama biyerde benim icinde zor oluyor sorumluluk fazla yuklu hem hamileligimde hem şuan ve şuanki sorumluluk daha zor bebiş varken bise olsa kırk laf işde annemde kalmadinda gitdin orda annenle tek kaldinda vs her bakimdan zor Allah yardimcimiz olsunİnan öyle ya sabır çekiyorum çok zor
Tamam canım deneyim.Sabun yerine çörek otu yağını poposunun deliğine sürebilirsin canım içine değil ama. 5 10 dk sonra patır patır geliyo bide çörek otu yağını göbek deliğinin etrafına daire şeklinde masaj yaparak sürebilirsin
Tartım var benim de işe yarıyor öneririmEvde nasıl tartacam ki kuzum? Ya karnından da anlaşılıyor soyup doymadigi ama işte oda yanılma payı yüksek
AdChoices
ADVERTISING
Bebeğim 37 günlük olduk gazinida cikariyorum ama oda olabilir inan her tuşa basıyorum artık
Sen İzmir'de misin ay bizde cuma İzmir'e gelecez ben Manisa Akhisarda oturuyorum genelde İzmir'e geliyoruzemzirmez mi kuzu iyi niyetten diyolar tamamda bebekler 1 yaşında değil ki hani öyle dursun daha minikler bizden başkasında durmuyorlar ki
Kız bazen eşim uyutuyor oğlanı piş piş sesine bende uyuyorum inan ki
Kuzu 1.5 saat emse bile öyle doya doya değil arada kopmalarla 5 dakika emiyor 10 dakika duruyoruz ya
Ama benim oğlan memede durmayida seviyor orda uyumak istiyor hep yaa
Bişey diyim mi günde en az 15 bezimiz varAhahaaynı biz eşim diyor ki etrafa bi sor herkes biz gibi mi bir ayda 300 bez kullanan var mı diye sğrekli meme de olunca çişde çok oluyor
Demekki emen çocuksüt getirir ifadesi yanlış benimki emmiyor yani başta bile kibar çekiyordu memeyi hiç sütü çekecek gibi değildi bende ona bağlıyordum demekki emse de az sa az oluyor sütya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur
Canım ben mama öncesi emziriyorum hep sağ göğsüm neredeyse tamamen boş sağarken 3-3 damla geliyor. Sol göğsümde çok az asla doyurmuyor. Ve takviye + bir sürü şey yiyip içiyorum artsın diye ama yok dediğin gibi. Mamayla büyüyecek, sağlığı yerinde olsun da öyle büyüsünler üzülme hiç. Bende annemi kendim emmek istememişim hiç, mama ile büyümüşüm çok şükür eksiğim yok. Canları sağ olsunDemekki emen çocuksüt getirir ifadesi yanlış benimki emmiyor yani başta bile kibar çekiyordu memeyi hiç sütü çekecek gibi değildi bende ona bağlıyordum demekki emse de az sa az oluyor süt
Amin aminn gerçekten başında kocan yoksa 10 tane kocalık yapan oluyor cok aci ama dibine kadar haklı söz tam olaarak bunu yaşiyorum annemede gidemiyorum annem çalişiyo evde durmuyo yksa yakın annemler bize 10 dk arabayla napalim kismet böyleymişGercekden cok zor heleki eşin yok daha zor insan kocasi yoksa basinda kocalik yapan 10 kişi oluyor benim kafam rahat ama biyerde benim icinde zor oluyor sorumluluk fazla yuklu hem hamileligimde hem şuan ve şuanki sorumluluk daha zor bebiş varken bise olsa kırk laf işde annemde kalmadinda gitdin orda annenle tek kaldinda vs her bakimdan zor Allah yardimcimiz olsun
O ağladıkça ver canım istediği kadar ağlasın benim memeye geliyor elini emiyordu bende gülüyordum almak zorundasın mecbursun başka çaren yok diye konuştum anlattımCanım geçen yazmışsın benim bebekte memeyi emerken ağladı falan diye hangi hafta oldu ve kaç gün sürdü acaba ya
Bizim geçen hafta çarşambadan beri öyle denemediğim şey kalmadı geçmezse diye korkuyorum