2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah canım geçici diye düşünmek istiyorum bende ısrarla veriyorum dün banyo yaptırırken emzirmeye çalıştın her türlü deniyorum öyle böyle az az da olsa alsın. Ay valla benimki bi ortama çıksın biri gelsin gitsin tüm dengemiz şaşıyor umarım sende öyle olmaz

Bunu ben de hala yaşiyorum bu arada gazdan dolayo emmek istemiyor memedeyken basiyo çiğliği ağzinda sütle yavrum çok kötü bişi ya aç ama ememiyor gaz ağrisindan
Aslında canım gaz ağrısı varken emmek onları rahatlatıyor emdikçe daha çok gazları oluyor tekrar emmek istiyorlar böyle kısır bir döngü

Allah yardimcin olsun sukur bizim tayin cikmisdi yeni geldik tayin yerine burdan 6aylik gorevlendirme cikdi obur turlu olsa bende kv alt usd oturyorum orda olurdum

Son çare biz de sabun soktuk valla korka korka. Şükür yaptı. Alışsın istemiyorum ama perişan oldu kuzum.
Sabundan sonra rahatladı şükür. İnşallah şu sıkıntılarımız bir an önce biter.
Sabun yerine çörek otu yağını poposunun deliğine sürebilirsin canım içine değil ama. 5 10 dk sonra patır patır geliyo bide çörek otu yağını göbek deliğinin etrafına daire şeklinde masaj yaparak sürebilirsin

Valla bilmiyorum kuzum inşallah olmaz
Bende aha 40 dakikadır emzirmeye çalışıyorum azıcık emiyor ağlıyor napacagimi şaşırdım ya mama versem memeyi almıyor vermesem aç bilmiyorum napacam babası yokken böyle yapıyor ya

ya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur
Kız hi üzülme dışarı çıktık eşimle pazar günü sürekli bebek bakım odası aradık arkadaşımın kızı da yanımızda mamasını içti yattı bizimki de sürekli emmek istedi gezdiğimizden falan bişey anlamadık

Ahaha aynı biz eşim diyor ki etrafa bi sor herkes biz gibi mi bir ayda 300 bez kullanan var mı diye sğrekli meme de olunca çişde çok oluyor

Ya gercekten ne kadar zormus bu isler, ben de surekli fikir yurutmekten kafayi yicem.
canim sen nasil veriyorsun? Sutle karistirmadan kasikla direk versek olmaz mi ki? Ortada sut yok cunku

Ahaha aynı biz eşim diyor ki etrafa bi sor herkes biz gibi mi bir ayda 300 bez kullanan var mı diye sğrekli meme de olunca çişde çok oluyor
Canım geçen yazmışsın benim bebekte memeyi emerken ağladı falan diye hangi hafta oldu ve kaç gün sürdü acaba ya
Bizim geçen hafta çarşambadan beri öyle denemediğim şey kalmadı geçmezse diye korkuyorum

İnan öyle ya sabır çekiyorum çok zor
Gercekden cok zor heleki eşin yok daha zor insan kocasi yoksa basinda kocalik yapan 10 kişi oluyor benim kafam rahat ama biyerde benim icinde zor oluyor sorumluluk fazla yuklu hem hamileligimde hem şuan ve şuanki sorumluluk daha zor bebiş varken bise olsa kırk laf işde annemde kalmadinda gitdin orda annenle tek kaldinda vs her bakimdan zor Allah yardimcimiz olsun

Tartım var benim de işe yarıyor öneririm

ya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur
Demekki emen çocuksüt getirir ifadesi yanlış benimki emmiyor yani başta bile kibar çekiyordu memeyi hiç sütü çekecek gibi değildi bende ona bağlıyordum demekki emse de az sa az oluyor süt

Demekki emen çocuksüt getirir ifadesi yanlış benimki emmiyor yani başta bile kibar çekiyordu memeyi hiç sütü çekecek gibi değildi bende ona bağlıyordum demekki emse de az sa az oluyor süt
Canım ben mama öncesi emziriyorum hep sağ göğsüm neredeyse tamamen boş sağarken 3-3 damla geliyor. Sol göğsümde çok az asla doyurmuyor. Ve takviye + bir sürü şey yiyip içiyorum artsın diye ama yok dediğin gibi. Mamayla büyüyecek, sağlığı yerinde olsun da öyle büyüsünler üzülme hiç. Bende annemi kendim emmek istememişim hiç, mama ile büyümüşüm çok şükür eksiğim yok. Canları sağ olsun

Amin aminn gerçekten başında kocan yoksa 10 tane kocalık yapan oluyor cok aci ama dibine kadar haklı söz tam olaarak bunu yaşiyorum annemede gidemiyorum annem çalişiyo evde durmuyo yksa yakın annemler bize 10 dk arabayla napalim kismet böyleymiş

O ağladıkça ver canım istediği kadar ağlasın benim memeye geliyor elini emiyordu bende gülüyordum almak zorundasın mecbursun başka çaren yok diye konuştum anlattım anlamadı tabi ama yavaş yavaş geçti bazen emme işi gecikirse yine yapıyor hatta emdikten sonra elini bile emiyor ama doyuyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…