Allah'ım bilmeden konuşuyorlar sonrada bizi belirtiyorlar 2 hafta sonra gidecek inşallah diyorum kendime son 2 hafta dayan gitmezse ben kafayı yerim kızlarBende az önce süt sağıyorum ilkbaşta önsüt geliyo ya onu gördü annen sana su verecek heralde diyor duymamazlıktan geldim valla
Ben reflü için değil ama gaz için relactaz kullanıyorum çay kaşığına bir damla anne sütü damlatıp relactaz veriyorum oldukçada memnunum pırt pırt gaz çıkarıyor hepReflu ve gaz sorunu ile bogusan uykusuz annelerim, relactaz veya gastrotuss kullananiniz var mi? Etkisi nasildi? Bir de relactazi memeye damlatip ver dedi dr ama memeye damlatma nedir? Disina akmiyor mu bu sekilde?
Aynen canım bazen bi anda uzuyor bazen 7 yaşında erkekler öyle oluyor genelde 4400 olmuş şimdi sağlıkları yerinde olsun da kv ne bakma sütün yaratıp yaramadığını nerden bilecek oAman sağlıklı olsunda kuzum gerisi önemli değil yaa
Ha 3 kilo olmuş ha 2700 ne fark eder
Boyunun maşallahı var ama
Bizde 49 cm doğduk ama 50 olmuşuz uzamiyoruz teyzesigerçi oda çok önemli değil sağlıklı şükür o yetiyor yaa
Oluyor çünkü hayrat çeşmesi sanıyor beni canım oğlum.. Uyumuyor da ne ara dolacak bilmiyorum. Emdiği için dolmuyor, dolmadıkça daha çok emmek istiyor. Emdikçe de gaz oluyor, uyumuyorKızlar akşamları göğüsleriniz boş gibi oluyor mu sizin de?
Ne bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500Aynen canım bazen bi anda uzuyor bazen 7 yaşında erkekler öyle oluyor genelde 4400 olmuş şimdi sağlıkları yerinde olsun da kv ne bakma sütün yaratıp yaramadığını nerden bilecek o
Emzik bizde almıyoruz öğürüyor kıyameti koparıyorYa benimki de inanır mısın emzik tutma huyu da yok sürekli meme aranıyor. Emzirdikçe fazla kilo aldı sanki gıdısı katlanıyor yanakları pofuduk oldu
Biz de aynıyız, uyumuyor benimki. Bir sıkıntı mı var, doymuyor mu diye düşünüp duruyorum. Herkes doysa uyur diyip duruyor. Memeden düşmüyor çocuk yetmiyor sağdığımı veriyorum yine yok. En fazla yarım saat uyuyor.
Sizin de öyle mi
Sabahtan beri sadece kahvaltı yapmak için odamdan çıktım onun haricinde odamda emziriyorum ve uyutuyorum hiçbi şey yapmak istemiyorum. Sabah ben kahvaltı yaparken bebek ağlıyordu annem de keşke sütüm gelse de emzirebilsem siz bakamıyorsunuz gibi bir gafta bulundu sanırım bu yüzden odamdan bile çıkmak istemiyorum
Yani var ya şunu bu zamanlar çok iyi anladım ki, yakınımda yeni doğum yapmış biri olduğunda her türlü yardımı teklif etmeliyim. Bugün bir ayrı üzülüyorum bu tür şeylere, burada uykusuzluktan, yorgunluktan tükenmiş hisseden bir çok anne var, dokunsalar devrilecekken güçlü durmak için tüm enerjisini kullanan... Neden böyle kalp kırıyorlar kendileri bu süreçlerini bu kadar unutmuş olamazlar. Neyin hırsı bu kadarBende az önce süt sağıyorum ilkbaşta önsüt geliyo ya onu gördü annen sana su verecek heralde diyor duymamazlıktan geldim valla
Bende yeni uyuttum yavrum ağlamaktan katıldı çocuğumSaat 4ten beri bebeğim uyumadı, saatlerdir kucağımda en son battaniyede bile salladık. Gözü kapanıyor ama asla dalmıyor. Öldüm yorgunluktan, ağlamaktan da perişan oldu
Yok artık gerçekten herkes bizden daha lohusa. O ne demek ya . Çocuk illa ki ağlayacak . Çok sinir oldumSabahtan beri sadece kahvaltı yapmak için odamdan çıktım onun haricinde odamda emziriyorum ve uyutuyorum hiçbi şey yapmak istemiyorum. Sabah ben kahvaltı yaparken bebek ağlıyordu annem de keşke sütüm gelse de emzirebilsem siz bakamıyorsunuz gibi bir gafta bulundu sanırım bu yüzden odamdan bile çıkmak istemiyorum
Ben de öyle dedim bebek bu huzursuz da olacak diyeYok artık gerçekten herkes bizden daha lohusa. O ne demek ya . Çocuk illa ki ağlayacak . Çok sinir oldum
Bende aynı şekilde 3 ten beri tahammül falan kalmadı eşim dayanamama eşiğine gelince ben alıyorum ben gelince o alıyor ağlama krizi tuttu uzun zamandır olmamıştı mantar yedim omu yaptı acaba şimdi uyudu ona da üzülüyorum uyuduktan sonra canı yanıyor diye birde ona ağladım sinir sistemlerim çöktü bende battaniyede sallayarak uyuttum asla yapmak istemiyordum bunu ama çaresizlikSaat 4ten beri bebeğim uyumadı, saatlerdir kucağımda en son battaniyede bile salladık. Gözü kapanıyor ama asla dalmıyor. Öldüm yorgunluktan, ağlamaktan da perişan oldu
Allahım annene şifa versin canım inşallah güzel haberler sonuçlar alırsınız burda herkes aynı iç dökme alanı ve rahatça herkes derdini anlatıyor tanımadan dertleşmek harika bir şey dedikodu yapmak falan birbirimize tanımadan destek oluyoruz ve hepimiz aynı süreçten geçiyoruz evet çok zor çok sabır isteyen bir süreç ama bitecek geriye dönüp baktığımızda zordu ama atlattık büyüttük şükür ne ara büyüdü diyeceğiz eminim şimdi bile benim bebiş 47 günlük oldu ne ara oldu ne ara doğurdum diyorum sancılı zor günlerdi ama bir şekilde geçti Allahım hepimize sabır kolaylık versinYani var ya şunu bu zamanlar çok iyi anladım ki, yakınımda yeni doğum yapmış biri olduğunda her türlü yardımı teklif etmeliyim. Bugün bir ayrı üzülüyorum bu tür şeylere, burada uykusuzluktan, yorgunluktan tükenmiş hisseden bir çok anne var, dokunsalar devrilecekken güçlü durmak için tüm enerjisini kullanan... Neden böyle kalp kırıyorlar kendileri bu süreçlerini bu kadar unutmuş olamazlar. Neyin hırsı bu kadar
Ben de az önce göz yaşlarım sel oldu, hala ağlamak istiyorum ama bahar ı açtım konsantrasyonum bozuldu
Espri berbat, duygular laçka
Bugün süt diyetimizin ilk günü, hayırlısı olsun
Bugün annemin hastane sonuçlarının pek temiz olmadığını öğrendim, gecem sene şubatta böbreğin biri alınmış ağır bir ameliyat geçirmişti.. (Lütfen dua edebilir misiniz)
Bugün kendimi bi yalnız hissettim, daralmış hissettim. Metropolde yaşıyorum ama yalnız hissediyorum. Bu iki yüzlü şehirde yakın bi arkadaş ilişkisi kuramadım, akraba vs yok, eltim yakın oturuyor ama bir gün yakınlık göstermedi içten içe öyle kırgınım ki. Öyle doluyorum ki Allahım sen görüyorsun diyorum. Bazen bir kahve muhabbeti ne kadar kıymetli. Burada adını sanını bilmediğim sizlere bu kadar dökülüyorum kurçsura bakmayın ya. Bizene diyebilirsinizbu serüvenin farklı hayatlardan yansımaları diyeyim benden de bugün yansıyan bu.
Çocuk büyütmek hiç kolay değilmiş bunu gördük, büyüdüklerinde bazı şeyler kolaylaşırken başka bazı şeyler zorlaşabiliyor değişik bir denge. Bu süreçte sağlık, mutluluk, huzur diliyorum hepimize.
Ağlamaya devam edebilirim sanırım.
Relactaz doktormu verdiBen reflü için değil ama gaz için relactaz kullanıyorum çay kaşığına bir damla anne sütü damlatıp relactaz veriyorum oldukçada memnunum pırt pırt gaz çıkarıyor hep
Niye böyle ya anlamıyorumBende yeni uyuttum yavrum ağlamaktan katıldı çocuğum
İnsan her şeyi yapıyor ne yazık ki. Eşim gece nöbetten geldi o uyuyor şimdi. Ben tek başıma. Uğraşıyorum. 2 saat uyusa kendine gelecek ama yokBende aynı şekilde 3 ten beri tahammül falan kalmadı eşim dayanamama eşiğine gelince ben alıyorum ben gelince o alıyor ağlama krizi tuttu uzun zamandır olmamıştı mantar yedim omu yaptı acaba şimdi uyudu ona da üzülüyorum uyuduktan sonra canı yanıyor diye birde ona ağladım sinir sistemlerim çöktü bende battaniyede sallayarak uyuttum asla yapmak istemiyordum bunu ama çaresizlik
Relactaz gaz damlası mı?Ben reflü için değil ama gaz için relactaz kullanıyorum çay kaşığına bir damla anne sütü damlatıp relactaz veriyorum oldukçada memnunum pırt pırt gaz çıkarıyor hep