2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar iyi geceler günaydınlar artık her neyse :)) ben Aralık annelerindenim sizi de takip ediyodum, herkese bebişiyle mutluş gazsız aylar diliyorum öncelikle

Biz henüz doktor kontrolüne gitmedik 3 günlüğüz, pazartesi gideceğiz. O yüzden size sormak istedim, bebeklerinizin ateşini nasıl ölçüyosunuz? Temassız ölçerle göğsü 38 ölçüyor, koltuk altı ölçer ise 36.5 biri yüksek biri gayet normal o yüzden hangisini dikkate alacağımı bilemedim

Ay kusuruma bakmayın ama eşinizi bi temiz dövesim geldi. Sakın kulak asmayın ne boktan anlıyorlar da akıl veriyorlar kaç tane çocuk büyütmüşler acaba. Siz annelik iç güdülerinize güvenin kendi iç sesinizden başka kimseyi bi tarafınıza takmayın. ve arkadaşa katılıyorum emzirme danışmanından muhakkak destek alın. Siz yanlış bir şey yapıyorsunuzdur demiyorum ama onlar bir şekilde sütü nasıl artıracaklarına dair püf noktaları çok iyi biliyorlar 1-2 haftada bile acayip artışlar elde ediyorlar. Parasını da eşiniz ödesin madem mama almak istemiyor

Biz de 19 günlükken dün yaptordık anestezi igneyi vurulurken agladı biraz. Dediğin gibi ellerini ayaklarını sedyede baglıyorlar doktor 2 aydan sonra cocuklar baglanmak istemedigi için zor oluyor dedi siz tam zamanında geldiniz dedi. Yanımda anne sütü götürdüm biberonla onu verdim aglayacak gibi oldugında sünnet olurken 15-20 dklık bir işlem zaten sıkıntısız gecti. Eve gelince akşam 5-6 saat ara ara ağladı ama gece aglamadı öyle cok bakalım bugün nasıl gececek.

Bizimkini cocuk cerrahı yaptı dikişli oldu. İstanbuldaysan avrupa yakasında tavsiye edebilirim. Bezini actıgınızda bez yapışıyorsa pipiye bardak kesip koyabilirsiniz dedi bize de ama bize konforlu gelmedi koymadık. Anestol ve antibiyotikli kremi el degdirmeden sürüp kapatıyoruz bezi. Esim son anda vazgeciyordu kv de yaptırmayın kıyamam ben diye söyleyip durdu ama ben dedim korkunun ecele faydası yok illaki olacak birsey sonuçta elleri kolları hareketlenmeden daha cabuk atlatacagını düşündüğüm için yaptırdık

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba
Benim ilk dogumum normaldi. Sonraki 2si sezaryan. Cook zorlandıgımı hatırlıyorum baya canım acımıştı 40günden sonraki birkaç ay. Yani ölüm gibi birseydi ama kimse olmedi diyebilirim Allah kolaylık versin

Bende Cuma’ya alacağım günü cnm 40 gün İçin de ideal diyorlardı bakalım ağlarsa diye çok üzülüyorum ama sonra iyiki diyeceğimden eminim

Walla seninki kaşınıyor galiba kızdım şimdi ne demek birdaha dışarı çıkarmıcakmık arabaya bindirmicekmil kızz sen al onun altından arabayı çocukla zor oluyor de sen bin kendi otobüse binsin senin bebeğin olmuş ya bu kadın sana çocuk verdi sen beneğini aileni seveceğine yaptıklarına bak bence lohusa bunalımına o girmiş kafası yanmış onun kendine gelsin bence

Yaaa birde tüp bebek mi allahım akıl fikir versin eşine ne zorlukla bir evlat sahibi olmuşsunuz buna bin şüküt etsin eli ayağı düzgün hastalığı kederi yok allah vermişte o mama mı içmiş anne sütümü içmiş ona takılmış yarabbim

Merhaba günaydın
Koltuk altı ya da kulaktan ölçüm dikkate alınıyor. Temassız ölçer her yerde farklı ölçer çünkü. Koltuk altından 37 buçuğun üstü önemli

Amin canım amin kötü düşünmeyelim aman çıkmaz artık bu saatten sonra rota da peş peşe mi oluyor ya sağlık ocağı söylemedi bana. 2 hafta sonra randevu verdiler verem aşısı için bakalım
Rota özel canım onu doktorfa yaptırdık biz. Biz yoğınbakımda yattığımızda aşılarımız geride kaldı biraz verem 2. Ayda olması gerekmiş rota 3.5 ayda. Biz şuan ne kadar yenidoğan olsakta kronolıjik 3.5 aylığız
2. Ayda olması gereken veremi anca yeni yaptırabildik

Yaa benimki komple uyanıyor beslenme için kalktığında arkadaşımın bebeği de hemen emip uyuyormuş zaten uyur pozisyonda oluyor diyor hep
Canım o uyanmadan sen emzir brnce ozaman uyanmaz belki benimkide emiyor uyuyor nadir gece uyanıyor gazdan oda . Çok acıkınca belki uyanıyordur

Gunaydinlar sana da bebisinle bol sutlu-gazsiz-reflusuz-kusmasiz aylar

Biz de 3 cesit atesolcer var, onceleri sadece koltukalti ile idare ederiz diyordum ama teyit olsun diye esim bir de braun’un alindan olcerini almis, alnindan ozlikle agladiginda ve emerken 38 leri goruyoruz, vucuduna bakinca zaten bi yeri 36 cikarken bi yeri 38 cikabiliyor, senin temas ettigin yerler yuksek cikiyor, bu yuzden bu da yaniltici oluyor. Sonra bebeklerde en dogru olcu veren braun kulakici atesolcer alip artik koleksiyonu tamamlamaya karar verdim en dogru olcumu bu ve koltuk alti veriyor. Doktorumuzda da kulakici olcer var, o yuzden alabiliyorsan sen de bundan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…