2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Herkesin sütü olacak diye bişe yokki yaa
Benim abimin eşi kendini parçaladı sütü artsın diye olmadı olmadı 1 ay bile emziremedi çocuğunu
O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi hiç pişman değilim mama kullandığım için diyor
Senin sütün kocan yüzünden de artmıyor olabilir bu kadar üzüyorsa seni normal sütünün olmaması o konuşanlar bunu niye söylememişler hiç acaba
Sen ağzınla ah etmesende Allah biliyor canım yeni anneyi böylesine üzmek kırmak ne kadar günah
İnşallah eşin toparlar bugünden sonra
Sen yine büyük büyük ver tepkini anca anlar belki

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba

Kızlar öncelikle çok özür diliyorum böyle bir soruyu sorduğum için gerçekten çok çekiniyorum ama normal doğumdan sonra ilişki yaşayan, yaşayabilen oldu mu acaba
Doktor bana sezeryan da normal de 40 gün önermiyorum ilişki demişti hatta 40 çıkınca gel muayene edelim ondan sonra ilişki olabilir demişti sezeryan oldum bu arada ben 40’a da 3 gün var hala lekelenmem devam ediyor

bebeği besledim ama üstten gaz çıkartmadı bir türlü direkt uyudu, yatırdım bende. İnşallah kabus olarak bana geri dönmez bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…