Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    90
İnstagramda tanesini 50 liraya yapan birisi ile anlaştım, 10 tane yaptırmayı düşünüyorum sadece 🥰 çok geniş bir çevrem yok o yüzden yetecektir
Canım bende atlı karınca düşünüyorum. Kendim eminönüne gidip bakacağım uyguna getirebilir miyim diye ama bu fiyatda iyi geldi. Rica etsem bana da atabilir misin sayfayı?

Kızlar bebeğe ilk doğduğu zamanlar dışarıya çıkarmamız gerektiğinde üzerine giydirmek için olan peluşlardan alan var mı? Çok az bir süre kullanabilicez diye çok pahalı olanlardan almasam mı diyorum . Ama uygun olanlarda içime sinmedi peluşları polyester gibi olup kalitesiz olur mu diye ? Onu ne yaptınız yani Hmdekileri daha çok beğendim onu 1 yaş için mi alırım ne yapsam

Kızlar bebeğe ilk doğduğu zamanlar dışarıya çıkarmamız gerektiğinde üzerine giydirmek için olan peluşlardan alan var mı? Çok az bir süre kullanabilicez diye çok pahalı olanlardan almasam mı diyorum . Ama uygun olanlarda içime sinmedi peluşları polyester gibi olup kalitesiz olur mu diye ? Onu ne yaptınız yani Hmdekileri daha çok beğendim onu 1 yaş için mi alırım ne yapsam
IMG_7976.jpeg

Ben bundan aldım canım fiyatı da uygun link ekleyeyim #reklam değil
Stokları çabuk tükeniyor ama takip ederseniz yenileniyor ara ara

Kızlar herkese iyi pazarlar 😇
Bana doktorum demir ilacı olarak d colefor kapsül vermişti ama demin internetten prospektüsünü okuduğumda hamilelere kullanımı önerilmez ibaresini okudum. Kafam karıştı. Dcolefor kullanan var mı?
Canım o demir değil d vitamini bana da ondan verdi. Benim de kafam karıştı şimdi 🥴

Kızlar yere çömelmis bi şekildeyken Bi yere tutunmadan Ayağa kalktım göbeğimin alt kısmında çok keskin bir acı oluştu 1 dakika kadar sürdü o acı daha önce yasayan var mı bisey olmamıştır de mi..
Benim oluyor ara ara, kanama veya devam eden bi ağrıya sebep olmuyosa sorun yok bence 🫡

Kızlar herkese iyi pazarlar 😇
Bana doktorum demir ilacı olarak d colefor kapsül vermişti ama demin internetten prospektüsünü okuduğumda hamilelere kullanımı önerilmez ibaresini okudum. Kafam karıştı. Dcolefor kullanan var mı?
Ben hamilelikten önce kullanıyordum onu canım . Hamilelikte Kadın doğum doktorum gynotardiferon ve devit3 yazdı onu kullanıyorum. Çekinme sor doktoruna bile bile yanlış ilaç yazacağını düşünmüyorum

Ben hamilelikten önce kullanıyordum onu canım . Hamilelikte Kadın doğum doktorum gynotardiferon ve devit3 yazdı onu kullanıyorum. Çekinme sor doktoruna bile bile yanlış ilaç yazacağını düşünmüyorum
Ya bana o markanın d vitaminini vermişti kapsül şeklinde demir ilacı da olduğunu bilmiyorduumm hatta bunu verdi

Eklentiler

• IMG_3816.jpeg
    IMG_3816.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 2
X